Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklam konusunda danışıyorum size..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
reklam ajansı olarak yatırıcaz. siz bulun yeter ki. yatırılcağına dair bana güvenebilirsiniz. bisürü kişi bana kefil olcaktır.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
town hall beğeni topladı mesela şu an burda :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Mesaj tarihi:
shoparcenter[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
Darklight1903, 27 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
Bazaar
Trade Center

abi ticaret merkezi değil :( alışveriş merkezi[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Mesaj tarihi:
avcılar'da aymerkez var, insanlar akmerkez şube mi açmış diyolar. bakırköy'de town center var, bu da ona yakın bi isim. orijinal şeyler lazım.

All your base belong to us.[signature][hline]En refresh
Mesaj tarihi:
ShopFul ya da Shop Fool nası?[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
said:
Obscura, 27 Ocak 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
ShopFul ya da Shop Fool nası?

shopful fena değil de shop fool anlamadım :) yani anlamını kavrayamadım[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Mesaj tarihi:
In Shopes
Çok tanıdık geldi.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu

[Bu mesaj screamer tarafından 27 Ocak 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben WooK derim ama koyar mısın bilmem...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
  • Yeni Oluştur...