di Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Reklam baya hos. Laurelin said: emiratesin 1800e uctugu rotayi 2600 e satiyor thy :D tesekkurler THY! kendi ulkemin havayolu ile direkt ucus yerine zorla baskasina gidiyorum cunki batman vs superman daha onemli rekabetci fiyatlardan :D saka bi yana her THY ile uctugumda kaziklanmis hissediyorum kendimi :( yemegi guzel diye avunurdum bi tayland donusu thai yemegi verdiler yiyemedik :D Baska ulkeler icin ne kadar degisiyo bilmiyorum ama Subatta Ingiltere-Turkiye arasina gidis donus bileti £100'a aldim. Turk lirasiyla bile ucuz. Ustune benden iki hafta sonra ayni ucusa arkadasim bilet aldi, o da ayni fiyata aldi (arada bi 2-3 pound oynadi sanirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 fiyatlar dinamik olarak değişiyor seferdeki available koltuk sayısına göre. gitmek istediğin tarihe 2 tane tur denk geldiyse direkt şişer fiyat. operatör sefer belli olur olmaz kapatıyor koltukları. bilet fiyatı son kullanıcıya açılmadan şişmiş oluyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 100 pound normal pound 4.15 :D türkiyeye türk şirketten en ucuz bileti bulman daha da normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Valvyn said: Niye sallim abi çocuğun bana anlattığını yazdım buraya.Sormuşda olabilirler yani belki adamına göre soruyolardır olamaz mı.He bu arada Darkrider yazmış da arkadaş yer hostluğuna başvurduydu belki o yüzden olabilir yer hostluğu dediğin flying chef kafası mı? eğer oysa thy değil do&co'ya başvurmuş oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar