DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Tamamdır patiyi sık sık kontrol ediyorum zaten haber edersen alırım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 paramecium SanDisk duruyor mu ? Duruyorsa en son kaça olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Selam, Durmuyor, hediye ettim gitti o :) Şu kuzeni dürteyim ilan için... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Selam, Kargo adresini verir misin? Tembel kuzen katili olacağım yoksa! Sen müsait olunca yollarsın parayı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Pm yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Suctioncup tahmin ettigim gibi vakumla metal-cam yuzeylere falan yapisan aparattansa ben alabilirim. Fiyati nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Selam, Şundan: http://shop.gopro.com/EMEA/mounts/suction-cup/AUCMT-302.html 80TL desem? @DareJedi Senin kargo bugün çıkıyor yola :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Selam, Elde kalanlar: -Vented helmet strap mount (açılmamış) -Skeleton housing (açılmamış) -Head strap+Quickclip (açılmış ama kullanılmamış) -Anti-fog inserts (açılmamış) -Suction cup (açılmış ama evde camda duruyor) -Protective Lens + Covers (açılmamış) -SanDisk Extreme Plus 32 GB Class 10 UHS-I U1 (Hero3 zamanında yedek alınmıştı, yatıyor öyle kutusunda) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Selam, Elde kalanlar: -Vented helmet strap mount (açılmamış) -Anti-fog inserts (açılmamış) @Oripxnot+DareJedi Sizden ricam, yarın MNG Kargo'yu paketleriniz için sorgulayın :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar