reyou Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Son 1-2 haftadir ara ara kasadan resmen kulan miken bir ses var. Tam olarak kaynagini cozemedim, onceleri bir gidip bir gelirken son zamanlarda surekli olarak sesi vermeye basladi. az biraz video kaydina aldim. http://www.youtube.com/watch?v=sX7TC2QKn78 hem pcu hemde power fanini ayri ayri durdurdum ikisinden de gelmiyor. hdd oldugunuda dusunmuyorum ama emin olamadim. buna benzer birsey daha once tecrube eden varmi? neyi yerinden sokup neyi takayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 fanların birinin ball bearingi gitmiş gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 calısırken cpu fanını manuel olarak durdurmayı dene, ya kablosunu sok ya parmagını tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 sonra aynısını psu için de yap. bunlar değilse ram bazen ses yapar ama bu kadar şiddetli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 güç kaynağının içindeki fan olabilir hiç bir ideğilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 aynen bende parmakla durdurdum, ayri ayri sesde bi degisme olmadi. kafayi siyircam, alet tv ye bagli yani media box gibi kullaniyorum, surekli acik, tvnin sesini bile bastiriyo, bi de acaip bir frequency de veriyo zikkimi resmen pc yi kapatinca himayalarda nirvanaya ulasmiscasina huzura eriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 powercolor r9 280x kartımdan geliyordu böyle bir ses karta yüklenince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 powercolor r9 280x ekran kartımın fanından geliyordu böyle bir ses, özellikle karta yüklenince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 parçaları tek tek söküp deneyecen. fan değilse faulty kapasitör falan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 kapasitör sesine benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar