Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Bursaspor - Fenerbahçe SK 20.02.2016 19:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

terraneo denen adam zaten fb'de yapacağı en büyük işi yapıp nani ve rvp gibi adamları getirdi takıma daha bişe beklemek hata olur. bunların üstünde biri yada birilerini getiremez. fb'ye tr için bu iki büyük oyuncuyu kazandırdı o kadar. ondan sonra duraklama dönemine girdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim uzuldugum millet maclari yanlis degerlendiriyor, hani bursa bitik resmen, direnc yok adamlar da bu halde yakalamissin lokomotf karsisinda cok iyi top oynayan fenersin 5 luk yapman lazim su bursayi. Yoksa direncsiz cok kotu orta sahasi bos bursaya git geller iyi oyunun isareti falan degil.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Mithat said:

pattisliborek said:

'perevyanın yaptıklarını anlattıvmayın şimdi bana konuştuvmayın beni he. vobin van pevsi geldi cocuk kac defa soyledi bana şey etti' .

ahahaha bu çok iyi ya :D resmen gözümde canlandı , kaşlar falan kalkıp iniyor :D

6S yazarsın şikayet edip banlatırlar, kendileri R'leri söyleyemeyen adamla sonuna kadar dalga geçer mutlu kalırlar. Kendi takımı Konyasporla kapışır laf etmez, Vitor'la Aziz kapışsın diye bekler, sonra da konuşur biz büyük takımız diye. Yav he.

Birincisi hiç 6S yazıldı diye şikayet etmedim , 6S , sekiztaş , FeneVbahçe bunlar hep komiklik amacıyla yapılan şeyler , ana bacı söveceğine bunları söylemeli taraftar.

İkincisi orada dalga geçtiğim şey R olayı değildi , o adamın imzası bir nevi o yüzden elbette o da olmalı ama ben daha çok yazdığı şeyler harbiden tam azizin söyleceği türden şeyler olduğu için güldüm.

Galatasaray konyayla kapışır fenerle de , fenerde yeri gelir hem bizle hem konyayla kapışır . Bizde hamzayla başkan kapışmadı mı? Adam gitti hala bize sövüyor. Yani herkes herkesle kapışır , futbol bu.

'Büyük' neye göre büyük bilmiyorum ama bugüne kadar övündüğüm galatasarayla ilgili tek şey , objektif olarak en çok başarısı olan takım. Türkiye ligi en çok şampiyonluğundan tut , en çok türkiye kupası , en çok türkiye süper kupası (en son bununda adı değişti bişi olduydu lig şampiyonu ile kupa şampiyonunun oynadığı şey işte) ve en çok avrupa başarısı olan takım. Bu açıdan en 'büyük' olunuyorsa evet en büyük biziz o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...