Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son 72 saatim


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Otelde vardiyalı çalıştığımdan 3 günün 3ünde de farklı saatlerde işe geldim o yüzden şaşırtıcı olabilir neyin saat kaçta olduğu.

Salı gecesi saat 23:00 vardiyanın başlangıcı , çarşamba saat 07:00'ye kadar gececiliğimin son günü.

Kuzenim kanser, akciğer kanseri değil fakat sahip olduğu 'ewin'g sarcoma' adı verilen bir kanser malesef akciğerlerine kadar sıçramış durumda olduğundan uzun süredir kemoterapi tedavisi görüyordu , bursada çok iyi bir cerrah var bu işi bitirse bitirse o bitirir işinin ehli dendi bursaya gittiler , bilmem kaç ay kemoterapi ol tedavi sürecin bitsin ameliyatını yaparım dedi adam , son gün 'kan lazım kan bulana kadar bekleyecek hasta' demiş adam.

Sabah amcamla beraber kuzenimin ikizi beraber bursaya gittiler tabii ameliyat sabah olacağı için uyku yok bana , zaten hali hazırda salı öğlen 3te uyanmış olan ben çarşamba öğlen 2ye kadar yatmadım haber bekledim , haber beklediğimizden bile kötü çıktı , ameliyatı yapan doktor daha iyileşmemiş biraz daha kemoterapi falan der en kötü diye düşünüyoduk. Kanser hücreleri nefes borusuna kadar gelmiş , artık çaresi yok , hayatının sonunu mutlu yaşamasını sağlayın demiş. Babam haberi alınca işten izin alıp çıkıp eve gelip akşamüstünden itibaren içmeye başlamış zaten , işin içinde biraz hüzün varsa rakı olacak kesin , babam için öyle en azından , geceye kadar içmiş , artık yeğeni olmayacak , ikiz yeğenlerinden birisi 25 yaşında , daha gencecik iken vefat edecek.

Televizyonu izleyerek uykuya daliim dedim , saat olmuş 7 mi 8 mi ne , o saatte yatsam akşam gececilik bitmiş , ertesi gün 15:00-23:00 çalışıyorum , eh 14'e kadar uyuma lüksüm var akşam 8de yatsam 9da uyusam ohhh temiz dedim. Demez olaydım , ankara patlamasını gördüm tabii , önce altyazı geçti , sonra haberleri açtım heryerde haberi gördüm , ankarada , ülkenin kalbinin kalbi denilen yerde patlama , tabii bi ton siyasi konuşma ve tartışma geçti , insanlar ölmüş , ölü sayısı artıyor , şu parti şöyle şu parti böyle falan dönüyor ortada.

Akşam 11 gibi falan ateşim çıkmaya başladı , ağzım burnum birbirine girmeye başladı , gece 1 gibi falan ateş 37.8 , ağız burun birbirinde ilaçlar kalsiyum falan filan almışım küt diye uykuya daldım , ertesi gün (perşembe) öğlen 13 gibi uyandım . Kalktım çorba yaptım kendime hemen , ilaç çorba kalsiyum falan derken giyinip işe gittim.

İşe geldim , ben daha gelmeden 3-4 kişi işten çıkartılmış başka departmanlardan , çalıştığım yerde fire yok allahtan diyodum , 2 tane yeni gelen elemanı çıkardılar işten , bi tanesi yaşlı teyze 2 çocuğu var , şu devirde şu işsizlikte şu turizmin battığı durumda bir otel sektörü çalışanı ve 2 çocuk annesi olarak işsiz kaldı , bi kız annesi babasıyla yaşayan üniyi yeni bitirmiş biriydi , ona çok üzülmedim.

Kaanı kovdular asıl , 2 ay burda staj yaptı , 5 aydır çalışıyor burada , adama yazılımcı olucam ben dedim , tanıdık it'ci vardı ayarlıyalım dedi , açtı konuştu görüştürdü etti. Kanka dedim onu siktir et basketbol seviyorum , bak kaan kural bile twit atmış 'yorumcu olmaktansa koç olmak daha mantıklı öyle düşünüyosan' demiş bana , kaan kural böyle dediyse ben basketbol koçu oliim dedim , zaten 3-4 ay evvel basketi bırakmış adam , 'kanka dur koçu arıyorum hemen bakalım nerelerde iş var' dedi , basketbolaltyapı.com mu ne öyle saçma bir yerde basketbol yazarlığı buldu hemen , biraz tanınırsan hemen bizim miniklere falan aldırırız kanka dedi. Bu adamı işten çıkardılar , çıkarken gözlerinin kıpkırmızı halini kolay unutumam.

Akşam 5-6 gibi vardiya değişti tabii , ertesi gün yine 3-11 olan ben sabaha dön dendi mecbur olur dedik , gece 11de çıktım eve gittim , 12 gibi yattım , bütün gece kabus tabii , bir ozanı görüyorum cenazesine toprak atıyorum , hop 1.5ta uyanıyorum , bir kaanı görüyorum , ulan kovdular beni bir gıkını çıkarmadın diyor , bir ankarada arkadaşım var , bacakları kopmuş bağırırken görüyorum. En sonuncusu gece 4 gibiydi , e alarmı 05:30'a kurmuştum , daha yatmiim dedim bugün , 4te kalktım.

Sabah geldim , güya tekim bugün , sağdan soldan departmanlardan fazla elemanlar , müdür falan gelip yardımcı olacaklar çevirecekler , sabah bir baktık yeni eleman mal gibi kapıda dikiliyo. Sen niye geldin dedik 'ben sabahçıydım noldu vardiya mı değişti ki?' dedi , mal dün vardiyayı yazan kız aramamış , 'o zaten akşamcı değil miydi ki onunda mı vardiyası değişmiş' diyo. E tabii müdür kime kayacak? Mithat sen kal geceye kadar gececiye söyle erken gelsin dedi tabii , mithat o yüzden uykusuz bir şekilde sabah 7den başlayıp 8-9'a kadar buralarda kalacak vardiya gereği.

Son 72 saatim (80 falan olabilir)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öf ya içim darlandı, benim de canım baya sıkkındı ama en azından uykusuzluk veya hastalık yok şu an...
Sabır dileyecem sana da belli ki sabırlı adamsın zaten yoksa yığılır kalırdın bir yere asdf Güçlü olmaya devam kaarşim diyim sana, zaman her şeyin ilacı, maalesef.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla akşam 21 gibi çıktım işten , geldim eve , 12 gibi falan uyudum , bu sabah karnım bozulmuş 6da sabah uyandım 1 saat tuvalet çıkamadım.

Bugünde böyle başladı :D

İşin tek olumlu tarafı , kuzenden sonra ne olduysa oldu çok koymadı , insana olgunluk katıyor. Bu hayatta sağlık elden gittikten sonra gübre olacağımızı farkedince belki küçük şeyleri çokta kafaya takmamayı öğreniyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...