samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Metro istikametinde oturduğum için kanyon metrocity vs gayet yakın. İçlerinden beğendiğim zorlu centerdaki ZONE oldu açıkcası hem sakin hem de havuzu var ayda 190tl. Diğer bir alternatifim evime gayet yakın olan crossfit salonu http://www.crossfitbalaban.com/crossfitbalaban2.html yıllık 2.5k diyor kendileri. Bu iki disiplin arasındaki kazanım farkı nasıldır? 2 seneyi geçti spor yapmıyorum. Bir yanım diyor ki tempolu full body takıl işte crossfit ama diğer yandan da ulan her sabah 1 saat yüzsem bile yeter bea diyor :D 33 yaş sigara kullanıyorum ^^ bırakmak için başlamam lazım bir yandan da aslında. Önerileriniz nelerdir acaba?
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 vaktin bolsa fitness yoksa crossfit. ilk altı ay hangisini yapsan iyidir zaten bence 2 sene spor yapmadıysan
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 kanyondayım burada da havuz var. akşamları biraz kalabalık olmaya başladı. Ama genel itibari ile güzel grup dersleri güzel. 1-2 denyoyu saymazsan gelen gidende düzgün temiz işinde gücünde insanlar. Yıllık 2k tl miş şuanda.
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 crossfit 2 sene spor yapmayan biri için uygun değil abi bence. sevenleri anlıyorum ama sakatlanmanız çok olası. crossfitin hep güzel şeylerinden bahsediyorlar reebokun gücüyle ama hiç kimse sakatlananlardan bahsetmiyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 samaella said: Metro istikametinde oturduğum için kanyon metrocity vs gayet yakın. İçlerinden beğendiğim zorlu centerdaki ZONE oldu açıkcası hem sakin hem de havuzu var ayda 190tl. zone aylik uyelik aliyor mu?
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Hayirdir kardes sen spora baslamayanlarin beacon of light i degil misin. Bu nasil bir soru kendine gel sorumluluklarini hatirla
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 bak dragon anladi iste, arkadas icin. evet.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 yoooook.. girip cikma yok. yegeni arkadasla sokacam. onlar girip cikabilirler. daha yeni olmus insanlar spor yapmaktan, canima susamadim ben. ben girmeyecegim.
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Bir insan niye sporu kilo vermek için yapar ömrü hayatımda anlamadım. Bir dönem kilo aldım , basketbol oynamaya başladım , haftada 4 gün antreman var zaten , anamız ağlıyodu , deli gibi kilo verdim. Sonra bıraktım tabii lgs vs , hem ders çalışıp hem şişmanladım. Liseye geçince hentbola başladım , deli gibi haftada 5 gün antreman , artık hentbol topunu g*tüne sokacaksın deseler 'olur yaparım yeter ki daha fazla koşturmayın' diyecek kadar yordular , deli gibi kilo verdim. Sonra bıraktım tabii öss vs , hemd ers çalışıp hem şişmanladım. Üniversiteye geçince amerikan futboluna başladım , onda o kadar antreman yoktu , kilo falan vermedim , ama eşşek yüküyle ağırlık kaldırtıyolardı , bi de çıkışta hayatımda yemediğim kadar çok fast food yedim , gitikçe kilo aldım şişmanladım ama kaldırabildiğim ağırlığın sayısı arttı , amerikan futboluna ilk girdiğimde 40 kilo bench yapabilen ben (ki heralde şimdi onu bile yapamam) bıraktığımda 140 kilo yapabiliyordum. Yani fit olmak için spor yapmadım hiç ama spor yapınca fit olunabiliniyor gayet. Bence hiç fitness falan kasmayın , direk bir spora merak salın , çok daha eğlenceli ve zevkle kilo verirsiniz , ya da spora göre kas falan yapabilirsiniz. Siz siz olun , sumo olmasın o seçtiğiniz spor.
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 @dasaaa dabi dabi Yegenini de spor yapmanin zararlariyla motive edecegine gelmissin gym ayligi soruyorsun. Ocak disisin
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 spor lise hayatında üniv hayatında olacak şey çalışırken ne haftada 5 gün antreman yapabilirsin ne başka bişi hele takım sporu direk yalan.
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Bi kaç yıl spor yapmayan ben özel bi hoca eşliğinde crossfite başladım. Baya da bi kilo almıştım. Hızlı yağ yakıp, kas yapcam güya. 5. ders falandı parayı yaktım bıraktım. O nası saçma bişi öyle. Öldürmeye çalışıyolar sanki. Bence bi 5 6 ay normal koşu, hafif ağırlık yada pilates çok daha mantıklı olur. 6 ay peak pilates diye bişey yaptım ve hayatımda hiç olmadığım kadar ince, şekilli ve iyi bi fiziğe sahibim. Dandik sitelerde insanları kandırmak için yapılan yorumlara benzedi biraz asdf. Ama harbiden çok mantıksal peak pilates uzun süredir spor yapmadıysan.
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 ne kadar ağır bir antrenmandı mesela. Ben hiit te kusmanın eşiğine geliyorum. öyle olmayınca antrenman hafifmiş yada ben kaytarmışımdı. Dün mesela 50dk ntc+ vardı. Son 5 dakika kala 4 dakika durmaksızın burpee yaptık yediğim yemeğin içtiğim kahvenin ne olduğunu hatırlattı bana. Midem yer değiştirdi.
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 vucudu o kadar yormak mantıklı mı peki özellikle bellirli bir yaşın üstündeysen 25-26+ gibi
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 o kadar yorulunca, aynı seviyede yaptıgında yormuyo. vucut alışıyo abi sen ne erirsen.
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 ama bunu sana geçen sene de söyledik ondan önce ki senede söyledik senko addf. gelişmeme sebebin aslında hem aynı şekilde kafana göre gitmen abi
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 34 üm. abi daha azında yetersiz hissi yaşıyorum. grup derslerini saymazsan kendi yaptığım antrenman 2 defa yazdım diğer başlıklarda 55dk - 1 saat falan sürüyor. Gerçekten fark görmek istiyorsam daha azı kurtarmayacaktır bence. Ama tabi bende daha 10 aydır düzenli spor yapıyorum lise-üni. döneminden sonra. doğrusunu yanlışını deneme yanılma yöntemi ile bulmaya çalışıyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 darkwingduck said: @dasaaa dabi dabi Yegenini de spor yapmanin zararlariyla motive edecegine gelmissin gym ayligi soruyorsun. Ocak disisin yegenime cok cahilsin keske olsen dedim.. onu sevdigim icin yardimci olmaya calisiyorum.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 abi crossfit gibi yalan bişeye gitmeyin 2 ay sonra rotator cuffları elinize verip yolluyolar yapmayın etmeyin
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Rotator cuff ne abi? Neremiz dönüyo da elimize veriyolar merak ettim.
Öne çıkan mesajlar