Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Size bi konu daha...

Suu

Öne çıkan mesajlar

Sağlamlık açısından gerçekten tanıdığın biri ile beraber olmak en anlamlısı yoksa dış görünüşe aldanıp çıkmak pek akıl kârı değil.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

evet katılıyorum aynen :) ayrıca ilişki dostluk sırasında başlarsa, arada çok fazla gizli saklı olmadığı için, çok daha güvene dayalı bir ilişki oluyor.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 29 Ocak 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence dostluk olunca derik büyük risk alıyosun...
ayrıldığın zaman tekrar eskisi gibi olamamak ikisini bi anda kaybediosun dostunu ve aşkını....

ayrıca bazı insanaların ilişki yapısı değişiklik gösterir örn.iyi bir dost olan biri aşk ilişkilerinde problemli bir yapıya sahip olabilir...

neyse umarım mutluluğunuz uzun sürer hatta hiç bitmesin:)[signature][hline]where are you to night?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BombaciMulayim, 29 Ocak 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
ilk önce dost, sonra düşman, ondan sonra akraba, ondan sonra da sevgili olsanız? sizce bu formül tabanında yükselen bir ilişki ebediyete kadar sağlamlığını korumaz mı?

sorarım size ey biraderlerim

olduuuu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Suu, sevgilinden mi ayrıldın?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suu, 29 Ocak 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
Sizce biriyle önce arkadaş hatta dost olup sonra çıkmayı mı yoksa direk çıkmayı mı tercih edersiniz???

ark. olup cıkmayı denemek en dorusudur ama ark. olurkende yıne ona brz bellı etmek gerek ho$landıgını fln.yeri geldiginde kucuk $akalarla kucuk ıltıfatlarla.eger dost olursan ztn senı hıc o gözle bakmaz dostum dıye görur ve ba$tan biter.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 30 Ocak 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suu, 30 Ocak 2005 02:04 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 29 Ocak 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
Suu, sevgilinden mi ayrıldın?

yooo allah korusun :)

Ne bileyim, çok canın sıkılıyormuş gibi geldi bana[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...