Suu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sizce biriyle önce arkadaş hatta dost olup sonra çıkmayı mı yoksa direk çıkmayı mı tercih edersiniz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ee bana kalirsa direk çikin derim..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sağlamlık açısından gerçekten tanıdığın biri ile beraber olmak en anlamlısı yoksa dış görünüşe aldanıp çıkmak pek akıl kârı değil.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 çok güzel bi soru.. ben olsam ilk önce arkadaş olmayı tercih ederdim ama kanka falan diil ayrılınca olmuyo sonra...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sadece hoşlanmışsan direk çıkma teklif et , yok aşığım diyosan zamana bırak...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 dostken çıkarsan sanki daa ii oluo çünkü kaybetmeyi çok kolay göze alamıosun ama tanımadıın biriyse sıkılınca atıon.dimi saeros???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 evet katılıyorum aynen :) ayrıca ilişki dostluk sırasında başlarsa, arada çok fazla gizli saklı olmadığı için, çok daha güvene dayalı bir ilişki oluyor.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 29 Ocak 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bende 1 senelik dostluktan sonra çıkmaya başladım zaten sağlamlığını tescil ettim :) oldukça sağlam oluoda sizin düşüncelerinizi bi sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 mutluluklar o zaman sana:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 mutluluklar yaa ins böle dewam edersiniz..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bence dostluk olunca derik büyük risk alıyosun... ayrıldığın zaman tekrar eskisi gibi olamamak ikisini bi anda kaybediosun dostunu ve aşkını.... ayrıca bazı insanaların ilişki yapısı değişiklik gösterir örn.iyi bir dost olan biri aşk ilişkilerinde problemli bir yapıya sahip olabilir... neyse umarım mutluluğunuz uzun sürer hatta hiç bitmesin:)[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Dost olmiycan ark olucan kiza ve duruma göre deişiyo dediğin valla ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Direk çık dost olduktan sonra olmaz öyle iş..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ilk önce dost, sonra düşman, ondan sonra akraba, ondan sonra da sevgili olsanız? sizce bu formül tabanında yükselen bir ilişki ebediyete kadar sağlamlığını korumaz mı? sorarım size ey biraderlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: BombaciMulayim, 29 Ocak 2005 22:34 tarihinde demiş ki: ilk önce dost, sonra düşman, ondan sonra akraba, ondan sonra da sevgili olsanız? sizce bu formül tabanında yükselen bir ilişki ebediyete kadar sağlamlığını korumaz mı? sorarım size ey biraderlerim olduuuu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Suu, sevgilinden mi ayrıldın?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Penthesilea, 29 Ocak 2005 23:27 tarihinde demiş ki: Suu, sevgilinden mi ayrıldın? yooo allah korusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Suu, 29 Ocak 2005 21:34 tarihinde demiş ki: Sizce biriyle önce arkadaş hatta dost olup sonra çıkmayı mı yoksa direk çıkmayı mı tercih edersiniz??? ark. olup cıkmayı denemek en dorusudur ama ark. olurkende yıne ona brz bellı etmek gerek ho$landıgını fln.yeri geldiginde kucuk $akalarla kucuk ıltıfatlarla.eger dost olursan ztn senı hıc o gözle bakmaz dostum dıye görur ve ba$tan biter.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. [Bu mesaj Pyr0 tarafından 30 Ocak 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 istisnalar da var tabi :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 istisnalar kaideyi bozmaz eheh.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yemişim kaideni :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ltfn konuyu saptırmayalım saeros hatta chat meydanınada donu$turmeyelım.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n2o Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 birbirleriyle cikan insanlar dosttur zaten. kısaca cikmak tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bencede çıkmak sonra dost most tadı kalmıyor[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Suu, 30 Ocak 2005 02:04 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 29 Ocak 2005 23:27 tarihinde demiş ki: Suu, sevgilinden mi ayrıldın? yooo allah korusun :) Ne bileyim, çok canın sıkılıyormuş gibi geldi bana[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar