Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

real madrid yeni sezon transfer butcesi 169 milyon euro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahu rahat bıraksın Milan'ımı ne yaparsa yapsın gerisine karışmam. Hele Şevki ile Kaka'ya hiç elleşmesin. Kızarım[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
bence chealse li GEREMİ yi geri alsınlar. Herifler sattı germiyi düşüşe geçtiler sonra parayı bindirip concicao yu aldılar ama bi halta yaramadı

en iyi transfer real için geremi + makalele

bence ikiside en iyi defansif orta sahalar ve bence ikisi de vieria dan kat kat daha iyi oynuyolar[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu
"Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı

Mesaj tarihi:
o kadar para var beni de alsalar ya.yaparım kendi çapımda bişiler :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 28 Ocak 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
333, 28 Ocak 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
sönmüş/sönmekte olan yıldızlar onlar :)

shevchenko bana pek sönmüş/sönmekte olan yıldız gibi gelmedi.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
valla real madrid nereye koşuyor artık çözemiyorum...
bundan bir kaç sene önce maddi sorunlarla boguşan bir kulüptü ama göreve gelen başkanları (adını hatırlayamadım) futboldan hiç anlamamasına ragmen (ki hala anlamadıgı belli) finansal açıdan real madridi dünyanın bir numarası yaptı...
bu açıdan aziz yıldırımı , real madrid başkanına çok benzetiyorum...
Allah Aziz başkana uzun ömürler verirse , bir türk takımını ilerde o seviyelerde görecegimizi tahmin ediyorum...[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL
Anelka at the double as City win 4-0

Mesaj tarihi:
Bundan birkaç sene önce real'in maddi sıkıntısı mı vardı?
Ben hiç hatırlamıyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
abi bole bişi olamaz ya imkansız abi yakında dünyada futbolcu bırakmıkyacaklar adamların yedekleri bizim ülkemizdeki herkesi yener ha o derece[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
Mesaj tarihi:
mboma o kadarda deil abi...ezmeyelim ülke takımlarımızı...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
ya hepsi o kadar sacma transferler olur ki yalandır...
bu kadar salak olamazlar... zaten ihtiyacı da yok
onların defans ve orta saha alternatiflerine ihtiyacı var

Gravesen gibi...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Mesaj tarihi:
pavel nedved'i alsınlar bence[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

• Yeni Oluştur...