Respectful Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 puyol'u poq alır[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 valla figo'yu nasıl aldıysa BAL gibi alır.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 figo'da barça'dayken ölürümde gitmem diyodu hepsi laf para konuşur her zaman her yerde.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yahu rahat bıraksın Milan'ımı ne yaparsa yapsın gerisine karışmam. Hele Şevki ile Kaka'ya hiç elleşmesin. Kızarım[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bence chealse li GEREMİ yi geri alsınlar. Herifler sattı germiyi düşüşe geçtiler sonra parayı bindirip concicao yu aldılar ama bi halta yaramadı en iyi transfer real için geremi + makalele bence ikiside en iyi defansif orta sahalar ve bence ikisi de vieria dan kat kat daha iyi oynuyolar[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: bence ikiside en iyi defansif orta sahalar ve bence ikisi de vieria dan kat kat daha iyi oynuyolar o kadarda abartmıyalım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 o kadar para var beni de alsalar ya.yaparım kendi çapımda bişiler :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 28 Ocak 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: 333, 28 Ocak 2005 19:42 tarihinde demiş ki: sönmüş/sönmekte olan yıldızlar onlar :) shevchenko bana pek sönmüş/sönmekte olan yıldız gibi gelmedi.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 reelin şu anki kadrosunda bulunan figo , zidane vs. için söylenmişti sanırım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 valla real madrid nereye koşuyor artık çözemiyorum... bundan bir kaç sene önce maddi sorunlarla boguşan bir kulüptü ama göreve gelen başkanları (adını hatırlayamadım) futboldan hiç anlamamasına ragmen (ki hala anlamadıgı belli) finansal açıdan real madridi dünyanın bir numarası yaptı... bu açıdan aziz yıldırımı , real madrid başkanına çok benzetiyorum... Allah Aziz başkana uzun ömürler verirse , bir türk takımını ilerde o seviyelerde görecegimizi tahmin ediyorum...[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bundan birkaç sene önce real'in maddi sıkıntısı mı vardı? Ben hiç hatırlamıyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 abi bole bişi olamaz ya imkansız abi yakında dünyada futbolcu bırakmıkyacaklar adamların yedekleri bizim ülkemizdeki herkesi yener ha o derece[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 mboma o kadarda deil abi...ezmeyelim ülke takımlarımızı...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Rooney, Ruud, Ronaldinho, Adriano, Sheva ve Kaka imkansiz. Henry pek zor. Totti olabilir...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ya hepsi o kadar sacma transferler olur ki yalandır... bu kadar salak olamazlar... zaten ihtiyacı da yok onların defans ve orta saha alternatiflerine ihtiyacı var Gravesen gibi...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hoh bea ye ye bıtmez parayı :)[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Henry'i yavaş alsın r.madrid[signature][hline]none. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 adamların taktigi diğer takımlarda yıldız kalmasın hepsi bizde olsun varsın yedek otursun ehe böle yenmeyi düşünüyolar herhal :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 pavel nedved'i alsınlar bence[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ya$landi o.[signature][hline]wi$h, the g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar