Faust Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Selam arkadaşlar. Ev tutorial'ın ardından avatar patch'e geçecektim. Yazmaya üşendim şimdi onu :) Şimdiki konumuzda değişik NPC'leri serverımıza eklemek. Başlıyoruz... Öncelikle buraya tıklayarak uop patcheri indirelim. Daha sonra patchleyeceğimiz ncpyi seçelim. Ben sizlere favori yaratığım sphinx'i veriyorum :) Onun dosyasınıda buraya tıklayarak indirin. Şimdi uop patcherimizi bir klasöre açalım. İçinede serverımızın verdata.mul dosyasını koyalım. Yani ultima klasöründeki verdata.mul'u kopyalayalım, uop patcherin olduğu klasöre yapıştıralım. soora sphinx'in içinden çıkan zipdeki patch.uop dosyasınıda uop patcherin olduğu klasörüne atın... Şimdi uopatcher.exeyi çalıştıralım GO butonuna basalım. Biraz bekleyelim. Klasörde xxvdata.mul oluşacaktır. İsmini verdata.mul yapalım. Ama dikkat etmemiz gereken bişi var. O klasörde zaten verdata.mul var diyecektir ismi değiştirmeyecektir. O verdatanın adını verdatayedek.mul gibi birşey yapip xxvdata.mul'un adını verdata.mul yapalim. Ultima klasörümüze atalım overwrite (üstüne yazma) uyarısına evet diyelim. Şimdi InsideUO'yu açalım. download için buraya tıklayın Şimdi insideuo'dan animatons'a girelim. loading animation information... diyecektir biraz bekleyelim. tree (ağaç) şeklinde animasyonlar karşımıza gelecektir. oradan High Detail Critters'e girelim. Orada numaralar olacaktır. Onları tek tek gezin. Yanda sphinx'i görünce durun. tamaaam! şimdi alttaki 0x83 yazısını gördük mÜ? o numara bizim için önemlidir. şimdi herhangi bir script dosyasını açıyoruz karakterimizin scriptini yazıyor...[CHARDEF 084] //BU KISIM ÇOK ÖNEMLİ... Buraya insideuo'da gördüğümüz numarayı X'i yok ederek yazıyoruz. ve bir hanesini yükseltiyor. bunun nedeni bu numaranın hexadecimal olmasıdır. eğer bunu hesaplayamam diyorsanız...UO Anim Calculator'u indirebilirsiniz. Programı açın. InsideUO'da 0x83'ü görmüştük. Yaninda model no olacak 131 gibi birşey. onu bir sayı yükseltin. 132 dimi? Evet. onu şimdi anim calc'a yazalim. 132 yazip entere basalim. karşımıza şu ekran gelecektir. işte oradaki 2. çemberdeki 84 bizim chardef idmiz onu 084 şeklinde başına 0 ekleyip koyuyoruz... Soora script dönüoruz... [CHARDEF 084] // chardef idmiz DEFNAME=c_sphinx // npc'nin defname'i NAME=Sphinx // ismi // diğer özellikleri ses falan SOUND=snd_MONSTER_HEADLS1 ICON=i_pet_HEADLESS ANIM=078c7f DAM=3,6 ARMOR=3 RESOURCES=4 i_ribs_raw CAN=MT_WALK|MT_USEHANDS FOODTYPE= SHELTER=r_mountains,r_dungeon DESIRES=i_gold,c_headless AVERSIONS=r_civilization // Diğer özellikleri ON=@Create NPC=brain_monster //ALIGNMENT=EVIL FAME={100 600} KARMA={-1000 -1999} COLOR=colors_skin STR={26 50} DEX={36 55} INT={16 30} PARRYING={35.0 45.0} MAGICRESISTANCE={15.0 20.0} TACTICS={25.0 40.0} WRESTLING={25.0 40.0} ITEM=loot_HEADLESS // loot'u, ilerki ttutoarilda kendi lootumuzu hazırlicaz ;) CATEGORY=Yeniler SUBSECTION=LBR Yaratiklari DESCRIPTION=Sphinx gibide bir kategori işlemi yapiyoruz... şimdi oyuna girelim. .add c_sphinx yazalim... Ve sonuç...Notlar: Gerçekten bu çalışma ile güzel şeyler yapabilirsiniz. Ve ben öğrenmek isteyenlere her zaman açığım. Ha unutmadan. Başka NPC'leri bulabileceğiniz yerler. www.twilightmanor.net/cel/ burası gerçekten büyük bi arşiv. ben tüm npcleri aldım buradaki. ha bu ziplerden çıkan uop dosyalarının adını patch.uop yapın. Yoksa program patchlemez... Soruları beklerim ;) Tekrar görüşmek üzere... by Faust [www.faust.gen.tr] Yazdığım tutoriallerin başka sitede yayınlanmasınıda isterim. Ama altındaki Faust yazısını silmezseniz çok mutlu olurum.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. [Bu mesaj Baggio tarafından 26 Nisan 2004 09:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Yukaridaki tutorialdaki hiç bir şeyi indiripte açmayınız faust başlı başına banlanma sebebi vb ile trojan mi yedirtcen millete yada ben mi yanlış düşünüyorum [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 03 Nisan 2004 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Eline saglik. Bunu da ekliyim, su sitelerin bastan kodlanmasi olayi bitse de adam gibi scripts sitesine koysak sunlari, topic halinde duruyor hepsi yamuk yumuk :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Faust Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 hehe sağol :)[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 işte faust gibi arkadaşlar olduu sürece paticikte yardımlaşmanın sırtı yere değmez[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Faust Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ... [Bu mesaj Faust tarafından 03 Nisan 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: Arthur_HellsFire, 03 Nisan 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Yukaridaki tutorialdaki hiç bir şeyi indiripte açmayınız faust başlı başına banlanma sebebi vb ile trojan mi yedirtcen millete yada ben mi yanlış düşünüyorum Quote edeyim ki editleme. Dosyayi indirdim, NAV birsey bulamadi, yetmedi calistirdim acaba bilinmedik veya yeni yazilmis bir trojan var midir diye, bu sefer de ZoneAlarm herhangi bir server aktivitesinden sozetmedi, bilginize.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Anlamadigim neden kendi yarattigi bi dosya hatta vb nin orjinal proje ikonudur o ben kendimde server uygulamalari yazdim anca firewallin alarm verdiini gormedim
Faust Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 O dosyayı ben yaratmadım. Twilightmanor'a gir. Oradan orjinal sphinx'i indir. Onun içinde de var. Ayrıca programlama bilmem. yeterlimi?[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Ucan_Tekme Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: Baggio, 03 Nisan 2004 17:40 tarihinde demiş ki: said: Arthur_HellsFire, 03 Nisan 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Yukaridaki tutorialdaki hiç bir şeyi indiripte açmayınız faust başlı başına banlanma sebebi vb ile trojan mi yedirtcen millete yada ben mi yanlış düşünüyorum Quote edeyim ki editleme. Dosyayi indirdim, NAV birsey bulamadi, yetmedi calistirdim acaba bilinmedik veya yeni yazilmis bir trojan var midir diye, bu sefer de ZoneAlarm herhangi bir server aktivitesinden sozetmedi, bilginize. Sanirim bu Arthur_HellsFire 'i bi muddet idare eder :)
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: Arthur_HellsFire, 03 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki: ben kendimde server uygulamalari yazdim anca firewallin alarm verdiini gormedim Firewallini 'ben anlamam hoca oyle islerden, sen koru iste kafana gore, ehue' diye ayarlarsan gormezsin, bende daha onceden tanitmadigim (hatta exe'si degisiklige ugrayan) her program internete cikmak veya server gorevi yapmak icin firewalldan izin almak zorunda.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Haksızsam sorry ama h3ck4r b@bz türevi şeyler çoğaldı ipuçları bilinmeyen bi virusle uğraştım tüm gece
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Bilinen trojanlerin portlari blockludur bende pc cillin 2002 var ama madem yeterli değil zone alarmda edinirim öyleyse
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Ne olursa olsun arastirmadan etmeden atip tutmana, bir insanin emeklerine camur atmaya, hem de bunu kaba bir dille yapmana hak veremeyecegim, kusura bakma.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: Arthur_HellsFire, 03 Nisan 2004 17:48 tarihinde demiş ki: Bilinen trojanlerin portlari blockludur Bilinen trojan olsaydi Norton gorurdu, yeni yazilmis birsey olsaydi da farkli bir port kullandigi icin firewall bagirirdi, takma sen kafana.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Faust Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 tamam baggio açıklamalar için sağol. ya şu mesajları bi kırpsana.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Gerek yok bence, fesat ornegi olarak ibret olmasi dilegiyle kirpmiyorum :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Faust Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 tmm. ben mesajlarımı editledim. sert bir çıkış oldu kusura bakma :=)[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Fesatlik gibi aklimdan bir sey gectiyse bir daha buraya yazmak nasip olmasin taniyan tanio beni zaten ama baggio yani :(
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Oyle kendinden emin, ukala ve kaba bir sekilde yazmissin ki ilk mesaji, bir de uzerine dedigin sey fos cikinca insanin aklina direk fesat amacli oldugu geliyor, kusura bakma amacin gercekten uyarmak idiyse.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 arkadas ben silver serpentsta staff iken orayi hacklemisti bole birinden ne bekleyebilirsin dogal olarak şüphelenio insan ayrıca web sitesinde injection multi-clientle alakalı alet edavat biliimum uo hack cart hack 3rd tool var düz mantık yapınca bole oluo
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Olsun daha iyi, engellemeyi beceremeyen server acmasin, hos bisi :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Faust Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 evet hackledim. evet siteme injection'da koydum. ve hala duruyor. bunun yaptıklarımla hiç bir alakası yok. bana güvenmiyorsan zaten dosyalarımı indirmezsin. emin olki bu yazıları okuyan 10 insandan 8'i bu dökümanlardan yararlanıyor.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Tamam haklı çıkmaya çalışmıcam .
Öne çıkan mesajlar