Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Asriel said: Adamların oyuncu havuzu muazzam zaten.Futbol'a yatırımın karşılığını muhakkak alacaktır ileride :) http://spor.internethaber.com/data/news/1/1422774490-ilhan-cavcav1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Tam 25 milyar dalır yatirim yapacaklarmis futbola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 halk isyana geçmek üzere demekki fitbolla oyalaycaklar 3-5 sene daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Çin de evi olmayana kız vermiyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 dana22 said: bizde 50 000 lisansli futbolcu yoktur .. bi yerde okumuştum, almanya'daki lisanlı türk futbolcu sayısı türkiyedeki lisanslı futbolcu sayısından fazla idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Çin bu planı zaten uzun vadeli bi şekilde oluşturmuştur diyorum. Yoksa kompleyi barca yı transfer etmen lazım en iyi ligler arasına girmek için ki ozman bile EPL çok acımasız bi lig. Ama uzun vadede planlarında başarılı olurlar diye düşünüyorum zira Çinliler önceden yapılmış bir modeli alıp kendilerince uyarlayıp onu geliştirerek üretim sağlamakta çok başarılılar. Mesela çinden makina almak istemiştik tekstille ilgili, Alman makinasının aynısını kopyalamış. 3 farklı model yapmış ucuz,orta ve iyi kalite. İyi kalite olanın specleri alman malından daha başarılıydı ama çok daha ucuzdu, çine göre pahalı olmasına rağmen. Ben inanıyorum bu adamlar bu işi becerirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 o dediginin olmasi icin genetigi ile oynamalari lazim cinlilerin.. konu spor olunca zenciler o konuda gifted..vucut yapilari kosmak atlamak ziplamak icin yapilmis..daha dayanikli daha performanslilar.. nba da bile senelerdir beyazlar kerhen var..ming i de cin pazarina mal satmak icin parlattilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Zenciler fiziksel olarak ekstra gifted ama futbolda zenci ırktansa melez ve beyaz ırk top class futbolcular olarak daha başarılı. Fizik belli bi noktaya geldikten sonra yetersiz kalıyor futbolda. Yetenek daha önemli bana kalırsa. Fizikte ve yetenekte çalışarak geliştirilebilecek şeyler ayrıca. O yüzden eminim uzun vadede Çinin başarılı olacağına. Adamlar sistemli çalışmayı çok iyi biliyorlar. Tabiki EPL gibi bi lig yada Barca-Bayern tadında bi takım beklemiyorum ama bi MLS olabilirler mesela seyir zevki olarak. Aldıkları futbolcularda gerçekten çok fantastik ve izlenilebilitesi yüksek futbolcular. Edit: Mls sadece maç özeti olarak izledim gerçi ama izlediğim her Mls özeti çok zevkliydi harbiden asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 dana22 said: o dediginin olmasi icin genetigi ile oynamalari lazim cinlilerin.. konu spor olunca zenciler o konuda gifted..vucut yapilari kosmak atlamak ziplamak icin yapilmis..daha dayanikli daha performanslilar.. nba da bile senelerdir beyazlar kerhen var..ming i de cin pazarina mal satmak icin parlattilar.. yalnız ming inanılmaz bir oyuncuydu abi. öyle böyle değil. sonuna kadar hall of famer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Çinin gen havuzu bayaa dar nüfusuna göre milli takım olarak hiçbir zaman basarılı olacaklarını dusunmuyorum.Bireysel olarak belli bölgelere iyi oyuncu cıkarırlar anca. Bu konuda amerika ile bizim ülke aslında en sanslıları ama bizde hersey de oldugu gibi futbolda da bir düzen bir planlama olmadıgı için beceremiyoruz. Bir donem orta saha yoklugundan kırılıyoruz bir donem defans falan halbuki hepsinin iyisini cıkarabilecek cesitlilik var.Cinin en onemli sıkıntısı bu olur gibime geliyor. Onun içinde parası ile belli bölgelere oyuncu alırlar artık o paralara millet vatandaslık da degiştirir problem etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 cacık olmaz abi 2-3 yıla takımları batmaya başlar.abd de denediler bunu bi cacık olmadı.şimdi yaşlı futbolcu cenneti oldu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 çin aptal bi memleket abi. milyon eurolar kazanıyosun ama hayat bi avrupa değil. amerika da sana o hayatı yaşatıyo sonuçta. bu adamlar 3 yıl veriyolar hayatlarından da geri kalanında orada kalmak isteyeceklerini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 2012 Olimpiyat oyunlarında Çin en fazla madalya alan 2. ülke oldu abi. Neler diyorsunuz. Adamlar sporda atılım yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Esnaf said: cacık olmaz abi 2-3 yıla takımları batmaya başlar.abd de denediler bunu bi cacık olmadı.şimdi yaşlı futbolcu cenneti oldu işte MLS in değeri ve popularitesi sürekli artıyor sallamadan önce bi arastir bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Roqq said: 2012 Olimpiyat oyunlarında Çin en fazla madalya alan 2. ülke oldu abi. Neler diyorsunuz. Adamlar sporda atılım yapmış. takım sporlarında sürekli başarısız oluyorlar ama, basketbolda mesela tutunamadılar. voleybolda da aşırı istikrarsızlar. bireysel sporcu yetiştirme konusunda abd'den sonra açık ara dünyanın en iyisi olabilirler ama, o konudaki yatırımları yadsınamaz da işte takımda olmuyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Fistan said: oturdun senaryo yazdın YA ÇİN SENEYE PARAYI ÖDEMEZSE? diye niye seneye ise sanki, oyuncuyu aldık seneye ödeyeceğiz diye bir anlaşma yaptıklarını da uydurdun kendince sonra avrupa futbol federasyonları birliği UEFA'ya üye olmadıkları için kulüp bazında ceza veremezler falan diyorsun YOK CONCACAF'a üye olsalardı... FIFA dünya kupasına mı almayacak? diye devam ediyorsun falan. beyni yere mi attın Ilk defa Fistan in futbolla ilgili bir mesajini begendim sdfs.Hahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 dana22 said: o dediginin olmasi icin genetigi ile oynamalari lazim cinlilerin.. konu spor olunca zenciler o konuda gifted..vucut yapilari kosmak atlamak ziplamak icin yapilmis..daha dayanikli daha performanslilar.. nba da bile senelerdir beyazlar kerhen var..ming i de cin pazarina mal satmak icin parlattilar.. abi yao ming baya iyiydi yalnız veya işte man utdde park'a öyle pazarlama hamlesi derlerdi, onun bile hani formu statları vs ortadaydı, pirlo'nun otobiyografisindeki onu tasvirini falan duymuşsunuzdur ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar