argoi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Bol aksiyon içerikli, soluksuz bir tank savaş oyunu Gear Up Steam üzerinden ücretsiz olarak oyuncularla buluştu. Oyuna girdiğimde aklıma gelen ilk şey eski atarilerde oynadığımız tank oyunu oldu. Gear up, bize mağazadan aldığımız parçalarla kendi özgün tankımızı yapabileceğimiz bir oyun sunuyor. Oyun içerisinde yakın mesafe ağır zırhlı tanklardan uzak mesafe örümcek ayaklı sniper tanklara kadar uzanan bir yelpaze var. Oyunun güzel yanı tankınıza alacağınız parçaların hepsinin oyun parasıyla alınıyor olması. Böylelikle bir oyuncu, diğer oyuncudan kesinlikle üstün olamıyor. Oyunda üç adet harita modu mevcut. Bunlar Conquest, Team Deathmatch, Deathmatch. Haritalar farklılı göstersede amacınız rakip oyuncuların tanklarını patlatmak. Oyunun Steam adresi : Steam Oyunun rehberi : Rehber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 1996'da internet sitelerinin %99'u daha kaliteli bir logoya sahipti. edit: hatta logonun backgroundu ile site teması da aynı renkteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 biz patcik ailesi olarak inceleme icin mobidictum kullaniyoruz. http://www.mobidictum.com/?s=gear bak mesela burda arama sonucu yok. olsun biz bunu israrla bayimizden isteyim, sonuc gelene kadar f5 lemeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paticik forumlarının botu gibisiniz. Daha şimdi bastım "Mesajı gönder" butonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 gibi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar