Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 az önce bitirdim acayip uykum var. sonlara dogru sacma karalamalar attım sanırım.scan edip birazını renklendirdim bitirince onu koyucam yarın. ii geceler (04:36 ii sabaha karşılarmı ne bu sıyırdım evt) critik on tabiki[signature][hline]Deviant art gallerymy world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 adamim gayet temiz is olmus :) torso ---> gogus sag sol meme ayrimi biraz daha kabarik, belirgin olsa (isigi yandan aldigi sekilde daha bi kabartilmis golgelendirilmis olsa yani) yaninada boyundaki gölgeleri vucuttaki kadar detayli tutsak direk taş olurmus :D tabi benim anatomi özürlü yorumum ayrii devamlar olsun![signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 16 Ocak 2005 04:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yarın okuyım abi ben onu hiçbişi anlamadım.[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 aynen, bende yarin bi daha bakim iyisimi, pek gec olmus :)[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 izninizle OHA demek istiyorum efem ... süper olmuş , her detay ile uğraşmışsın , valla tebrik ederim ellerin dert görmesin...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 çok güzel olmuş zırhın sertlik hissini iyi vermişsin. kıyafeyin buruşukluğu da çok hoş durmuş. yanlız bi tek baş kısmı garip geldi bana.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 brom'u cok andirdi bana, ama detay calismalarin oldukca guzel. benze tarzda calisan yerli cizer korkut oztekin vardir. gormediysen bir ara calismalarina bakmani tavsiye ederim.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bitirmişsin olayı göğüs de zırh havası lazım bence, daha kabarık birşey daha iyi olurdu.yine de mükemmel[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 muthis olmus.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Müthiş.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 harıka bısey olmus[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: arcane, 16 Ocak 2005 11:15 tarihinde demiş ki: bitirmişsin olayı göğüs de zırh havası lazım bence, daha kabarık birşey daha iyi olurdu.yine de mükemmel Öyle çok japon işi oluyo. Ben bunu da sevdimde. Ellerdeki dokuyu biraz daha mükemmel yaparsan daha über olabilirmiş. Eh çok überle takılacan biraz, en über yapınca yorum yaparız ehaha.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Öeh fotoğraf gibi valla![signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 muhteşem olmuş. parlaklıklar filan, bayıldım, süper.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Sonunda yeni bir çalışmanı koydun. gerçi koymaz olaydın dibim düştü [signature][hline]Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 oegh uyandım cok saolun yorumlar için. yapım sırası şöleydi omuz-gögüs boyun-sol kol ele kadar-bel-havadaki kol-kafa ve belden aşşası. yawaş yawaş sıcış görülüyor zaten oralarrda :) gögüs cok sönük geldi şimdi bir kez bakınca ama adam zaten medic ya :P[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Medicleri ezmeyin, kıçınıza mermi yediğinizde sizi kurtaran aziz medicler ah o medicler. Türk medii en asil duyguların insanıdır./ Motumbo.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bbd. "sıhhiye" :)[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 o yüzden resmettim zaten.nerde bi mecid gorsem çaya davet ederim zaten. boyutlar 30x20 0,5-2b kalem 0,1 rapido[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 çok güzel fakat kafa biraz garip olmuş[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punchac Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 çok artistik bi çalışma olmuş, tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 [signature][hline]Deviant art gallerymy world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mantık olarak "cross"un kırmızı gibi parlak bi renge sahip olması lazım savaş alanında rahat belli olabilmesi için diye düşünüyorum :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bence yeterince gözü alıyor beyaz üstünde siyah. zaten onca kanın arasında kırmızı kaybolur gider :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 aşağıda olan kolu delirtmişsin abi o ne dibim düştü.. Çizerken ne kullanıyorsun söle bende çizcem ehehe[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2@hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar