Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Berserk 25 bölümlük bir anime galiba sharereactor de öyle gösteriyor. Hepsini izledim ve bitmiyor aksine çok acaip bir yerde kalıyor. O zaman bunun devamı var mı? Yada 25 bölümden fazla mı? Bana Mangası var dediler... Peki mangasında mı devam ediyor? mangasını nerden bulabilirim? Konuyu anlatmadan cevap verirseniz sevinirim.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 berserk manga diye aratırsan bulabilirsin mangası animeyi de kapsayıp devam ediyo. ayrıca animede olmayan şeyler de var (misal başta küçük kız yerine bi periyi kurtarıyo) ama anime, mangasından başarılı ve daha kaliteli...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 eh cidden çok alakasız yerde bitti hani, "mangayı almazsanız ..t gibi kalırsınız" demişler resmen, sinir oldum. girifüsü de geberemedi iki katı sinir oldum.. mangada geberiyorsa onları da indirmeye zahmet edeceğim ehe KONAYARRROOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ya ben kıza noldu en çok onu merak ediyorum...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 nasi olsa spoiler topici efem caska ya noldu .. caska griffith tarafindan tecavüze uğradı ( gatts a iaşreti de o arada koydu griffith hatirlayaacaksiniz ) .. sonra ise delirdi caska bu arada yari demon bi cocuk doordu cocuk ortadan kayboldu gitti .. en son okuduumda gatts caska bi mage bi theif bi fairy bikaç kişi daa dolanip duruyolardi sağda solda .. yarım kalio kalmasina evet ama devamı çekilir diye ummaktayiz hep birlikte :D[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 valla berserkin ilk bolumu aslinda son bolumu sonrasida mangada yapmislar aslinda 2- 25 arasi manga oncesi seyirlik gibi bir sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 25 bolumun torrenti buldum (elitetorrents.org ) ceksem mi acaba? hic mangada okuyan bi insan degilimdir. bazilari son 3 bolumu izleme falan bile demis bikac yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bence seyrettikten sonra mangasıda okunmalı. deli dehşet birşey bence. anime serisi bittikten sonra ee şimdi ne olacak diye kala kaldım. hemen mangalarını indirdim. yavaştan okumaya başlıyacam hattta yakın bir zamanda lazer yazıcı alırsam basıp ciltte yapabilirim. ehu herkese tavsiye ederim.![signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ged'cim indirmesine indir de zaten seyrettikten sonra kendin merak edip görmek isteyeceksin mangayı. ben o hataya düşüp 750mb japonca bişi indirdim, hevesim kalmadı şimdilik.. :-p son üç bölümde bütün numarası anime'in, seyretmezlik etme onları seyredeceksen..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya hayatımda izledigim ( Virus kardeşim saolsun) en güzel animedir (bence) ve son bölümü izledikten sonra bogazında bişey dügümlenir konuşamazsın aptala çevirir :) süperdir süper 25 ten sonrası manga olarak mevcut maalesef :( ama olsun onlarda çok güzel[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 berserk demeyin bana, haftalardır chapter 250'yi bekliyoruz, çıkamadı bi türlü. grrr![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind [Bu mesaj sanerixx tarafından 24 Ocak 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bu arda ilgilenen varsa elitetorrents.org a mangalarinida koymuslar 2.5gb lik manga nasil oluyor bilmiyorum ama gorucez cekince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yuh kendim çizsem onları indirmem 2,5gb.. :-p 25 bölüm 750 mb'lık indirdim, kağıttan daha kaliteli jpg'ler filan, 2,5gb nedir ya bmp mi? altı üstü siyah beyaz manga, hayır yani 15 yıl önce saman kağıtta tom miks teksas okuduk bişi kaybetmedik.. :-) e2dk linki varsa verebilir misiniz ingilizce ama böyle abartı boylarda olmayan?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bendeki berserk mangası şuan 1,7gb(249bölüm) eğer hawks ın yüksek kaliteli versiyonu ise 2,5 gb az bile.bazı ciltleri 500mb olarak taramışlardı:)[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1400 cdlik ve 50 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yavanna Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 evet mangasi var, cogu animeyi de öyle bitiryolar artik mangayi alip devam etsin ilgilenenler die ama türkü düsünen yok tabi ..[signature][hline]Valinor-UO Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hala yok chapter 250 Yeter Miura ne tatiliymiş bu![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 şu anda berserk vol.4-29 çekiyorum. gerçi vol.28 ve 29'un gerçek olmadığını söyleyen de var. gören var mı bu sayıları? vol.1-3 nereden bulunabilir!!! bilen varsa çok makbule geçecek. onu da kendi torrentime koyabilirim bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 torrentini bulamayabilirsin berserk lisanslandi çünkü, en azından ilk bölümleri. emule'den dene.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crestfallen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Meraba arkadaslar bende bir berserk severi olarak aranıza katılayım dedim.Hakkaten en bitmemesi gereken yerde bitti anime,bende cok bozuldum tabi."hired_gun" Sonrasını anlatmıs. Budurumda o gercekmi oluyo butun Hawks tayfası ölüyo demek , cok moralim bozuldu.Ben hep griffitin kotu tarafı seçmesinin bir kabus olduğunu düşünmüştüm.Yakısmamıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 chapter 250 release olmuş.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 torenti bu:) http://evanidus.ath.cx:7420/torrents/%5BEvil_Genius%5DBerserk_v29c250.rar.torrent[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1400 cdlik ve 50 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar