Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berserk i izleyenler cevaplasınlar lütfen! (diğerleri bakmasa iyi olur)

Jaan

Öne çıkan mesajlar

Berserk 25 bölümlük bir anime galiba sharereactor de öyle gösteriyor. Hepsini izledim ve bitmiyor aksine çok acaip bir yerde kalıyor. O zaman bunun devamı var mı? Yada 25 bölümden fazla mı?
Bana Mangası var dediler... Peki mangasında mı devam ediyor?
mangasını nerden bulabilirim?
Konuyu anlatmadan cevap verirseniz sevinirim.[hline]icq:108382340
Sosyal ağlarda paylaş

berserk manga diye aratırsan bulabilirsin
mangası animeyi de kapsayıp devam ediyo. ayrıca animede olmayan şeyler de var (misal başta küçük kız yerine bi periyi kurtarıyo)
ama anime, mangasından başarılı ve daha kaliteli...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
eh cidden çok alakasız yerde bitti hani, "mangayı almazsanız ..t gibi kalırsınız" demişler resmen, sinir oldum. girifüsü de geberemedi iki katı sinir oldum..

mangada geberiyorsa onları da indirmeye zahmet edeceğim ehe

KONAYARRROOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

nasi olsa spoiler topici

efem caska ya noldu .. caska griffith tarafindan tecavüze uğradı ( gatts a iaşreti de o arada koydu griffith hatirlayaacaksiniz ) .. sonra ise delirdi caska bu arada yari demon bi cocuk doordu cocuk ortadan kayboldu gitti .. en son okuduumda gatts caska bi mage bi theif bi fairy bikaç kişi daa dolanip duruyolardi sağda solda ..

yarım kalio kalmasina evet ama devamı çekilir diye ummaktayiz hep birlikte :D[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bence seyrettikten sonra mangasıda okunmalı. deli dehşet birşey bence. anime serisi bittikten sonra ee şimdi ne olacak diye kala kaldım. hemen mangalarını indirdim. yavaştan okumaya başlıyacam hattta yakın bir zamanda lazer yazıcı alırsam basıp ciltte yapabilirim. ehu herkese tavsiye ederim.![signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

ged'cim indirmesine indir de zaten seyrettikten sonra kendin merak edip görmek isteyeceksin mangayı. ben o hataya düşüp 750mb japonca bişi indirdim, hevesim kalmadı şimdilik.. :-p

son üç bölümde bütün numarası anime'in, seyretmezlik etme onları seyredeceksen..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ya hayatımda izledigim ( Virus kardeşim saolsun) en güzel animedir (bence) ve son bölümü izledikten sonra bogazında bişey dügümlenir konuşamazsın aptala çevirir :)

süperdir süper 25 ten sonrası manga olarak mevcut maalesef :( ama olsun onlarda çok güzel[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve

--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Ariakan the UbaAAHR BM..

Sosyal ağlarda paylaş

yuh kendim çizsem onları indirmem 2,5gb.. :-p

25 bölüm 750 mb'lık indirdim, kağıttan daha kaliteli jpg'ler filan, 2,5gb nedir ya bmp mi? altı üstü siyah beyaz manga, hayır yani 15 yıl önce saman kağıtta tom miks teksas okuduk bişi kaybetmedik.. :-)

e2dk linki varsa verebilir misiniz ingilizce ama böyle abartı boylarda olmayan?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

bendeki berserk mangası şuan 1,7gb(249bölüm)
eğer hawks ın yüksek kaliteli versiyonu ise 2,5 gb az bile.bazı ciltleri 500mb olarak taramışlardı:)[signature][hline]www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

1400 cdlik ve 50 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Meraba arkadaslar bende bir berserk severi olarak aranıza katılayım dedim.Hakkaten en bitmemesi gereken yerde bitti anime,bende cok bozuldum tabi."hired_gun" Sonrasını anlatmıs. Budurumda o gercekmi oluyo butun Hawks tayfası ölüyo demek , cok moralim bozuldu.Ben hep griffitin kotu tarafı seçmesinin bir kabus olduğunu düşünmüştüm.Yakısmamıs..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...