Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bnun için direk bi link bulamadım. Yani ben de LBR var Samuraiye upgrade olmak istiyorum ne yapmam ne almam lazım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 oyunu gamestoptan alman lazım[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Sıfır oyun mu almak lazım illa? Yani sadece upgrade şansı yok mu? Ve sıfır oyun alırsak upgrade nasıl yapıcaz?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ya bilmiormda..nedense butun kiyafet ve zirhlar sanki yaramaz bir cocuga zorla giydirilmis havasinda duruo insanlarda kil oldum ben bu samuray olayina..adam ninja outfit YEAH diye dolaniyo...ama alakasi yok, bildigin koroplast çöp torbasina sarilmis player, neon atik gibi geziniyo hehe.. nefret kustum dimi[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ninja kiyafetleri cok kotu duruyor paperdollda,emanet gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 upgrade codlari satiliyor 5.5/7m arasi 6m ben verebilirim weya netten almanizlazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben 5 e buldum. alıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Oyunu nerden bulucaz peki ? Hadi code bulduk diyelim nereden indirebiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Neyse amazon.uk'den sıparıs ettım. 2 hafta beklıcez artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Oyunu bulma diye birşey olduğunu sanmıyorum yani hali hazırda oyun bizlerde yuklu değilmi patchler ile? Sadece code kullanınca o yerlere giriş açılacak diye biliyorum. Yanılıyor muyum?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hayır Aos gibi ayri yukleyeceksiniz oyunu.O yuzden cd bulmak sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Benim bildiğim codela oluyodu zaten code bulsan gerekirse dl edersin SEyi Sen arslana öm at istersen o ilgileniyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Arkadaslar sadece code ile nasıl olsun yapmayın allah askına.Sanki ılk kex exp. pack cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ama sanırım 45 mb lık patch'de olabılır tabi.Mantıklı geldı bırden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Code buldum en sonunda bu akşam işallah elime ulaşacak. Detaylı bilgi veririm. Ya salya sümük SE Download adresi arıcam ya da heheh herşey ok diyip mesaj atıcam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 En sonunda upgrademi yaptım. Yeni skilleri kulanabiliyorsunuz. Fakat yeni yerlere gidebilmek için SE yüklemiş olmak lazım :( Elinde SE CDsi olan varsa yollaması mümkün mü? Veya netten DW adresi var mı SE için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Bellıydı.Patch ıle olacak ıs degıldı o :) Absolut emule'de fılan belkı bulabılırsın.Ama dl etmek kasar tabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Bulsam gerisi sorun değil. PCnin işi ne ben yatarım o çalışsın. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Dogru dedın :) Emule'ye baktım da sımdı orda mevcut oyun.Cekebılırsın 1 gunde rahatca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 donkey networktekilerin hepsi beta. boşuna uğraşmayın. şu torrent sağlam: http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2971/Ultima.Online.Samuri.Empire.2004.Drull-Tezz%5Bbincue%5D-rar.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 emule dakiler beta, torrent dan hallediniz bu arada istanbul da satıldığı bi yer bilen ya da bana çekebilecek olan bi hayırsever var mı ? karşılığında başka oyun, film boş cd verebilirim :D.veya bi dürüm ısmarlarım heheh.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Torrenteki başlamıyor bir türlü :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Absolut ben sabah indirmeye basladim gayet guzel geliyor dosya hızlı sekılde.Sabaha karsı bıter ınsallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ya ilginç şekilde torrent dosyasını başlat dediğimde mal mal duruyor ve birşey başlamıyor. Sadece ırmızı gösteriyor gösterge. Zonealarmı kapatıp mı denesem bir de acaba?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Hangi adrestekini indiriyorsun ve program ne kullandığın :) Belki bendeki Azeroustadır sorun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar