Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samurai Empire nasıl upgrade edeceğiz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bilmiormda..nedense butun kiyafet ve zirhlar sanki yaramaz bir cocuga zorla giydirilmis havasinda duruo insanlarda kil oldum ben bu samuray olayina..adam ninja outfit YEAH diye dolaniyo...ama alakasi yok, bildigin koroplast çöp torbasina sarilmis player, neon atik gibi geziniyo hehe..

nefret kustum dimi[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
Oyunu bulma diye birşey olduğunu sanmıyorum yani hali hazırda oyun bizlerde yuklu değilmi patchler ile? Sadece code kullanınca o yerlere giriş açılacak diye biliyorum. Yanılıyor muyum?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
En sonunda upgrademi yaptım. Yeni skilleri kulanabiliyorsunuz. Fakat yeni yerlere gidebilmek için SE yüklemiş olmak lazım :(
Elinde SE CDsi olan varsa yollaması mümkün mü? Veya netten DW adresi var mı SE için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
donkey networktekilerin hepsi beta. boşuna uğraşmayın.
şu torrent sağlam:
http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2971/Ultima.Online.Samuri.Empire.2004.Drull-Tezz%5Bbincue%5D-rar.torrent
Mesaj tarihi:
emule dakiler beta, torrent dan hallediniz
bu arada istanbul da satıldığı bi yer bilen ya da bana çekebilecek olan bi hayırsever var mı ? karşılığında başka oyun, film boş cd verebilirim :D.veya bi dürüm ısmarlarım heheh.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Mesaj tarihi:
Ya ilginç şekilde torrent dosyasını başlat dediğimde mal mal duruyor ve birşey başlamıyor. Sadece ırmızı gösteriyor gösterge. Zonealarmı kapatıp mı denesem bir de acaba?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
  • Yeni Oluştur...