medh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Marshall 30 Dfx Merhaba ev içinde kullandığım Marshall 30DFX elektro gitar amfisini aslında ev içinde kullanmaya çok uygun olmadığını anladığımdan satmak istiyorum. Sıfırı 800tl civarında olan bu bebeğe oldukça düşük bir fiyat istediğimi düşünüyorum. (Not efektleri çalışmıyor ama tonları çok güzel ve efektleri yaptırmak isterseniz çok ucuza halledebilirsiniz.) Fiyatı 250 tl'dir bu fiyata cep amfisi bile bulmak zor. Ek olarak amfi ciziksiz, vuruksuz çok iyi durumdadır. İsteyen olursa fotoğraflarını ekleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 2 gitar aynı anda bağlanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 bende 20 wattlık var distortianda sesi 1.5 üstüne açamıyorum lanet olası komşular?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 15md kullandım o da aynı sesi yükseltemiyorsun. komşuları geçtim kapalı alanda kulaklarını biraz düşünüyorsan yükseltmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 verim almak için yarısına kadar açmak lazım zaten ama apartman olayında pek mümkün olmayan şeyler. Kulaklık desen aynı bok olmuyor maalesef. Efekt kanallarını nasıl bozmayı başardın onu öğrenmek isterim açıkcası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Benim bass amfisi 15watt, yarım ses yarım gain kullanıyorum anca tat veriyor. Elektroyu da öyle bağlıyorum ama tiz mk aletinin sesi işte kulak tırmalıyor. Stüdyoda 100 watt dandik bir Hartke amfi var öte yandan, kabinin önünde dururken çaldığımı duyamıyorum, o kadar yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar