loop Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Cosmos'a merak saldım gibi.. Teleskoptan anlayan var mı ? Nelere bakmamız lazım almak isteresek bi çaylak olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 guzel topik ama yanlis bolumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 SAtış benim değildir. Yardımcı olmak için link veriyorum. satış sahte olabilir alanın sorumluluğundadır. Hiç düşünmeden fazla araştırmadan bu fiyata bulmuşken al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Yakın zamanda alırmıyım bilmiyorum sadece yabancı olduğum bir konu olduğu için fikir istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 O zaman çok kısa yardımcı olmaya çalışayım. Büyük şehirlerden birindeysen uzak dur. Işık kirliliği bunun düşmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 benim de arkadaşımla yazın bisikletlere atlayıp, kamp kurup, teleskopculuk oynama planımız var; takipteyim konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 motorun yanina monte edebiliriz kamp alanlari parilparildak oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Kazdağları yakın, oraya çıkarım. Bütün teleskoplar aynı olmuyordur herhalde ! Uzaklık, zoom gibi özelliklerin bir ölçümü yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 akirafes said: SAtış benim değildir. Yardımcı olmak için link veriyorum. satış sahte olabilir alanın sorumluluğundadır. Hiç düşünmeden fazla araştırmadan bu fiyata bulmuşken al derim. dostum adam çaylak demiş şey demiş attığın teleskoba bi bak. dürbünle başlamanı öneririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar