darkageman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Öncelikle herkese selamlar. Arkadaşlar 1 haftadır mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. Hatta konu da açmıştım bu konuyu açmamın nedeni sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak. Gelelim olaya; Driver Irql not less or equal adı altında 4-5 saatte bir mavi ekran yiyordum. Konu açtım problem ethernet driveri çikti sildim yeniden kurdum ama tekrarlamaya devam etti. 10 kez temiz kurulum Windows 10 yükledim. Hep aynı sürücü aynı hatayı aldım. Bugün artık sabrım taştı Windows 7 kurdum gariptir ki hiç mavi ekran yemedim. Oyun oynadım, anime izledim 12 saat boyunca açık kaldı bilgisayarım. Donanımda sorun olduğunu sanmıyorum olsaydı zaten fark ederdim. Sizce ne yapmalıyım ? Minidump dosyalarını atıyorum her maviden sonra yüklemiştim. https://drive.google.com/file/d/0B4aMEjarbqusbXJZNFRERmc0bDg/view https://drive.google.com/file/d/0B4aMEjarbqusbHNCQ1M1WEJhUEE/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B4aMEjarbqusN283M1hlNTNISFE/view Anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Donanımdansa test etmek için hangi programı önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Aynı driverın farklı bir versiyonunu denedin mi? Driverın kendisinde bir sıkıntı var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Açıkcası denemedim hep güncel sürümü indirdim. Bunuda deneyebilirim şu an 7 kullanıyorum bakıyorum bunda da yiyecekmiyim. Tam olarak emin olayım ona göre bakacağım herşeye ama bunu dikkate alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Driver hatasından mavi ekran yiyip driver değiştirmek harici herşeyi yaptın yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Memtest 86 soktum ramleri vs vs stress testlerine soktum. Donanımı test ettim. 10 kez format attım yok yani delirecektim. Sonunda gittim 7 kurdum 0 hata 0 error abi ne diyeyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Bakan oldu mu minidump dosyalarına. Anlamadığım için bilemiyorum. Technopat daki adam ethernet driver demişti. Bakıp dönen olursa vallahi sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Hm. Kimse bakmamış sanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 O değil de, cidden niye driver ı daha eski versiyon denemedin? Hani 10 kurulum yaptıysan 9 farklı driver fln deneseydin mesela? Belki 2 3. de tutardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Sağlam bir bilgisayarcıya verdim. Hala veriyordu dedim artık ... ederler böyle şeyi. Donanımdansa baksınlar abi herşeyin garantisi var göndeririz yani. Çok sinir bozucu 7-8 saatte 1 yiyorsun nedeni driver diyorlar driver silip kuruyorsu sonra başka maviler felan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 süre de uzun, win 7 takıl ya da donanımı değiştir. benimde kingston ramler ile msi anakart uyuşmamıştı 8-9 sene evvel. oluyor böyle salaklıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 win10 aptal ya güzel aptal ama kullanıyorsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Anakartım 1 haftalık Z97 Pc mate 2x4 gb ram aldım Gskill ripjawsx. Eski ramlerimde ripjawsx mhz felan herşeyi aynı. Abi delirtiyor insanı ya yok Driver Irql yok Irql bilmem ne Unexpected kernel hatasıymış. Ne biçim iştir abi bu. 10-15 kere format attım güncel driver yükledim ama yok yani. Birde işin komik tarafı Logitech gaming software ve platronic sürücüleri bile çakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 win7de kesinlikle sorun olmuyorsa donanimsal değildir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bende de cold boot sırasında ilk aclısta mavi ekran veriyo acılmadan daha sonrası sorun cıkmıyor mesela tek cold bootta böyle bi sorun oldugu için hiç kurcamaladım umarım donanimsal değildir ramlerden vs. win10 a attım sucu direkt geçtim yeni formata kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Üstad olmadı sadece 1 kere mavi yedim oda gidip İntel usb kurmuştum 3.0 driver eskiymiş mavi yedim yeni yükledim kullandım birşey çıkmadı. Delireceğim yani artık 1 hafta kalsin gerekirse pc' cide yeterki sorunu bulsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Adamlarda mavi vermiyormuş lksadlksaldk. Ne yapsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar