mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 apple tv almak istiyorum ama hangi nesil almalıyım bilmiyorum. yapıcağım şey bilgisayarı ve telefonu stream etmek kablosuz olarak. tv'de izlemek isterim internet üzerinden ama bilgisayardan stream dışında bir seçenek yok sanırım. birde son nesilde depolama alanı flan var anladığım kadarıyla app desteği gelmiş. çok fazla para vermek istemiyorum yeni nesil 600 700 lira ama 3. nesil 150 liraya falan gördüm sahibindende. 3. nesil işimi görür mü dersiniz? var mı elinde olupta satmak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 3 işini görür, ben de sırf o amaçla kullanmak üzere aldım. iphone 6s, ipad air ve macbook air var, hepsinden cayır cayır ekranı kablosuz stream edebiliyorum. 150-180 liradan fazla verme ve sıfır alma, ikinci eli de aynı sonuçta :) yalnız kablosuz stream ederken bağlı olduğun router ya da access point'in de iyi olması lazım, türk telekomun dandik router'ı ile taktığım 802.11ac access point'in çok ciddi farkı var mesela. dandik routerda takılmalar oluyor. diğerinde neredeyse gerçek zamanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 bende apple tv almak için önce televizyon almak istiyorum. hayatıma koim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Ben bile aldım televizyon, fakir misin kardeş? Benim de fakir arkadaşlarım var gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 televizyon alcak olsam aileden bana sıra kalmaz ya 3 tane tv falan almam lazım anca odaya koymak için. ondan fak my life diyom ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 "roket adam" said: 3 işini görür, ben de sırf o amaçla kullanmak üzere aldım. iphone 6s, ipad air ve macbook air var, hepsinden cayır cayır ekranı kablosuz stream edebiliyorum. 150-180 liradan fazla verme ve sıfır alma, ikinci eli de aynı sonuçta :) yalnız kablosuz stream ederken bağlı olduğun router ya da access point'in de iyi olması lazım, türk telekomun dandik router'ı ile taktığım 802.11ac access point'in çok ciddi farkı var mesela. dandik routerda takılmalar oluyor. diğerinde neredeyse gerçek zamanlı. eyw roketciğim superonline'ın modemi var evde 25 mbit akksiz bağlattım herhalde yeter diye düşünüyorum. 5g yayını bile var modemin. heralde apple tv falanda becerir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Ben de ayni istekle bizim hanima aldim 2 gun once. Mediamarkt'tan 250 lira 3. nesil. ipad'den tv'ye share edip dizi izliyor, netflix izliyor falan simdilik bir sikinti yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 fizban'dan aldım geçen ay. Sol'un verdiği huvayi modemle sorunsuz kullanıyorum. alet güzel, şimdilik iphone'dan dizi açıp izlemek için kullanıyorum. bir de eski macbooka airparrot yükledim, o da sorunsuz çalışıyor. ama para varsa 4. nesil derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ap sıfırı 275 tl etrafta. 300 lira isteyen bile var lan ikinci eline. 150 lira veriyim alıyım yok mu satan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ginaly satsin iste benimkini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 190'a vereyim. Tertemiz alet (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar