HavaliKorna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Selamlar, Bir süredir kullanmadığım bir masaüstü var elimde. Artık yer kaplar hale geldi. Satılır mı? Atılır mı? Komşunun küçük çocuğuna mı verilir bilemedim. Bi fikir verirseniz süper olur. Cihaz şöyle; İşlemci (AMD FX-4100 Quad Core 3.6 Ghz) Anakart (ASUS M5A97 LE R2.0) Ekran Kartı (ASUS GeForce GTX 650 Ti) Ram (4x2 8GB 1333 Mhz DDR-3 Hi-Level) HDD (1 TB WD Blue) SSD (Kingston HyperX 120 GB ) Monitör (HP W1972a) Kasa (Silverstone LC10-E) CD-Rom (Asus DRW-24F1ST) Bi süre oyun oynadım bununla. Şimdi yatıyor garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 benim bi tanıdıgım var fukara hibe etmek istersen kargolayabilirsin bana. sevinirler güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 satılır abi, bence sıkıntısı yok. düşük model oyun bilgisayarı olabilir, ya da müthiş bi ofis bilgisayarı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Kaç kuruş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 ikinci el bilgisayar alan bi yer 690 TL eder dedi (: 700 veren olursa ve Suadiye tarafına uğrayıp alacak olan biri verebilirim. Ayrıca bi kahve ısmarlarım. Taşınıyorum ve bu pc yi götürmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 690TL'ye oraya sataydın o zaman. Niye patiye 700TL ye itelemeye çalışıyorsun ki? Hani 690 dediler ama ben patiye 600den veririm vs gibi düşük fiyat yazsan neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 DareJedi said: 690TL'ye oraya sataydın o zaman. Niye patiye 700TL ye itelemeye çalışıyorsun ki? Hani 690 dediler ama ben patiye 600den veririm vs gibi düşük fiyat yazsan neyse. Muhtemelen öyle yapacağım da... Hem neden patiye bir şey itelemeye çalışayım? İtelemeye çalışsam, verdikleri fiyatı neden söyleyeyim? Bu başlığı neden pazar yerinde açmayayım? Bu sorular uzar gider... Niyet okumadan önce yapılacak şeyler var. Sen niye gaza geldin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar