Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 şimdi istifa edince 15 gün bekleniyor ancak 2 gün işe gelmez isen sözleşmen feshedilebiliyor insanlar neden bekliyor 15 gün başka bir cezası filan mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 olayı şu, işveren sen istifa edipde işe gelmezsen 15 gün ihbar süresi boyunca, ihbar tazminatını senden isteyebilir. yapan da var bunu. işveren ihbarında ise, adamın seni işten çıkarması ve 15 gün (bu kıdemine göre aslında) önceden haber verip sana kendine iş bak demesi oluyor ki bu durumda sana iş bakmak için süre vermesi de gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Bir tanıdığım istifa etti. İhbar süresini beklemeden başka bir işe girdi. Eski iş vereni dava etti ve kazandı. Yani ya istifa edip ihbar süresi bekleyeceksin yada tazminatını iş verene vereceksin. Ama tabi karşılıklı anlaşma yoluyla iki taraftan biri hırs yapmazsa gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 3 sene üstü 8 hafta ihbar süresi... korkunç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 soyle bir durum var ama, ihbar suresince ıse gelen calısanın verımsız olacagını dusunurlerse, maas odemek ıstemıyorlar o yuzden de cogunlukla yol veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 yok deve.. asfjkasf 1 ay la o yerine birisini bulup önerip onu işe alırlarsa o süre kalkıyor ama başkasını aldılar mesela ve sende birisini önermedin... ozaman yine o süre geçerli ama konuşup gelmessinde lazım olduğunda iş ile ilgili bişiler çağırıyorlar filan gibi anlaşılabilir. Yada telefonla en azından IT bölümü bu şekilde işliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 gerginlik olur ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 lan ihbar suresi okudum ne oluyo dedim asdpkgnıfdpsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Kac yıllık üyelersiniz, ayıp değil mi ispikliyorsunuz birbirinizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 bombilo said: olayı şu, işveren sen istifa edipde işe gelmezsen 15 gün ihbar süresi boyunca, ihbar tazminatını senden isteyebilir. yapan da var bunu. işveren ihbarında ise, adamın seni işten çıkarması ve 15 gün (bu kıdemine göre aslında) önceden haber verip sana kendine iş bak demesi oluyor ki bu durumda sana iş bakmak için süre vermesi de gerekiyor. ya ben bug var mı açısından soruyorum hiç istifa dilekçesi verme işe gelme 3-4 gün işveren in yapabileceği bir şey var mı bu işe gelmiyor sözleşmesini fesh ediyorum demekten başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 soyledim ya iste, ise gelmeyisinin 3. gununde noterden ihtar ceker, işine gel yoksa is akdini fesederim derim. baktım gelmiyor tazminatsız cıkarırım isten. duruma gore ihbar tazminatı isteme hakkım da var.onuda adamına gore iste. ugrasmak istemem tabi ihbar tazminatı ile genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Ayin 15inde 45 günlük(2 yıllık)ihbar ücretini alıp ayrilacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 khalad said: lan ihbar suresi okudum ne oluyo dedim asdpkgnıfdpsdf 3 tur yasiyorum sunu ve mavi ekran yiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar