Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 olm patlıyomuş lan almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 En sagliklisi dogal tas, tat. nasil degistirir bilmiyorum , fark etmedim simdiye kadar. Sadece uzunluk belki etki eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 driptin boyu, genlisigi aromada fark ettiriyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Bir de bazı ağızlıklar çok kir topluyor, günde iki kere yıkamak getekiyor kullanıma göre. Teflon hiç toplamıyormuş, bakacağız. O resmini verdiğin delrin mesela dumanı daha yoğunlaştıracaktır. Duman yoğunluğu, çekme rahatlığı, dudakta his epey şey etkiliyorlar. Bence bir tane olsun iyi almak gerek. Farklı farklı tip kullananların yazdıklarını okuyun, benimkişer gelince ben de yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 kiriyle tadı güzel olur onun. yere düşen kalemi ısırmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 ben boyle genişleri çok çözemedim. tam cekemezsin heralde onlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 https://www.strictlyecig.com/catalog/product/view/id/5574/s/smok-al85-kit/category/198/ al85 Smok 3 subat diyor kim bilir ne kadar olcak fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 ufak diye mi tercih ediliyo bu 85 lik mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Bu hazır coil lerde ilk yarım saat acımsı bi tat gelmesi normal mi? Şimdi aroma da tat da sorun yok 2 saat geçti. Target tank kullanıyorum 0.5 eleaf hazır coil taktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 isteyene elektronik sigara-likit temin edebilirim (ücretiyle). kendi tobacco shopumuzda satıyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 @mahseer898, duzgun prime'lamıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=rN3JsyHUcNc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 patlayan cebinde çıplak taşıdığı pil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Acaba pilin markası modeli neydi. Birde pil niye patlarki cepte taşırken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 yamulmustur diycem de o da zor. bandi yirtilmistir sase yapmistir art eksi bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 ya da herif ters takmistir mekanik moda. sonra calismiyo bu diye cikarip cebine koymustur. pildeki fuzyon devam ettigi icin de sonradan patlamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 ya da pil dandik cin malidir abi. 30-40 gosterip 10 amperde kalanlardandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 cepteki anahtarlar sayesinde genelde kısa devre yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 1-2 haftadır tekrar kullanmaya başladım, ijust s kullanıyorum. İlk birkaç gün problem yoktu ama dünden beri deli gibi spitback yapmaya başladı, ek olarak çantama falan koyarsam sızdırıyor alet hayvan gibi. Neyi yanlış yapıyorum? Likitten mi bir problem çıktı anlamadım (Zıkkım var içinde şu an). Atomizer 5 günlük falan, tadda bir problem yok. 1 saniyeden uzun basarsam direk çatır çutur sıçratmaya başlıyor dilimin ucuna delirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 bence e sigara sektoru tehlikede yavaş yavaş farklı bişiler gelmesi lazım, coil pille falan insanlara bay gelip bırakıyorlar elektronik sigara içmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Dark_Soul said: Acaba pilin markası modeli neydi. Birde pil niye patlarki cepte taşırken? https://www.youtube.com/watch?v=jUgEbu8m9O4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 oroyinlisini cikartirlar satislar patlar.. bir de neden yenilik gelsin ki sigara icindeki bagimlilik yapici kimyasallari saymazsak geldiginden beri ole..kimse de degisiklik demiyor aksi gibi degistirdigin zaman kullanmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 abi sigara simple bişi yak at, bu oyle mi coili yandı pamugu bilmem ne pili patladı uğraşılcak şey değil gibi gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 GERGE said: Deathblade said: Aromasız için ne yapıyoruz şimdi? Firejuice or Keyf? Edit: Link lütfen :) Fire Juice Normal: https://www.buharevi.net/alisveris/sade-malzemeler/146-normal-250-ml.html VG Kimetsan, PG BASF. -Minute dedigi nikotin orani sanirim, degil mi? -Su anda abyss 6mg kullaniyorum ama nikotin oranini dusuresim var. 0 mg yapsam cok mu bos olur his olarak? -MTL olarak Kayfun V3 kullaniyorum. VG PG oranini kac yapayim? Tesekkurler GERGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Evet. 0 kesinlikle tatmin etmez. Iki tane 100mg al, karistirip 4.5 ic, sonra 3'e dusersin. Nic dusurmeye o kadar gerek de yok bu arada, ben de 6mg iciyorum, nikotinin bir zarari yok. Kafeinden farksiz gibi. MTL bilmem hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar