Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
paypalin patlaması ecig acısından olumlu oldu. memleketteki comarlar kargo 2 gun gecikse refund bastıgından dolayı, gonderımı kapatıyordu juice'ciler.

rahat rahat ıstedıgımız yerden alısverıs yapabiliriz.
Mesaj tarihi:

sabah saat 10da zimmet yazmıştı sevinmiştim,şimdi tekrar baktım zimmet yazısı yok,gerimi göndermişler bunu?
Sadece vtc mini mod vardı fasttech 8-)

Mesaj tarihi:
bizim ki geri gitti ya singapura ulaştı bile sdf.
ithali yasak diye ibare de gelmedi.
https://i.imgur.com/L9g73MQ.png

Zaten bunun gitmesi iyi oldu. RTA bakıyordum. Griffin 25 alıcam sanırım vtc mini üzerinde biraz büyük gibi duruyor ondan karar veremedim.
Mesaj tarihi:
Yap ya bişi olmaz.
Dry Burn'ün azı makbul. Ateşleyip şeklini düzeltmek için cımbızla sıkıştırma, hotspot olan yerleri ayırmak için cımbızla veya tornavidayla pırt pırt yapma ve az yanan taraf için vida sıkma kombinasyonunu master'ladığında zaten 2-3 kere hafif korlaştırıp çıkarsın içinden 1 dakikada
Mesaj tarihi:
abi ithali yasak demeden geri gidiyor ürünler?
sadece tel ve kuro koiler vardı pakette 10dolar bile tutmuyordu.
Arkadaşın aldığı ürünler geçiyor benimkiler geri gidiyor. İlk aldığımda ayrı paketlerde mod + tank + yedek coil gelmişti. Şimdi işyerine girdi diyip geri gidiyor sdf
Mesaj tarihi:
Darqainu said:

Benim de 2 tane starter kit ve 3 tane likit vardı aynı pakette, onlar geçti. 2 tane, totalde 10 dolarlık, coil geri döndü. Coil işine alternatif çözüm gerekecek anlaşılan.

Peki bu ürünlerin kargo sürecini takip ettinmi. Ettiysen, mesela coil için ne yazıyordu.
Mesaj tarihi:
1 01/06/2016 23:15:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Singapore (Yurt Disi)
2 11/06/2016 20:18:04 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - -
3 11/06/2016 20:18:04 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
4 14/06/2016 15:32:53 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Turkey
5 20/06/2016 15:59:00 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Singapore (Yurt Disi)
Mesaj tarihi:
2016-06-18 10:13 Turkey, Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
2016-06-15 18:48 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
2016-06-15 18:48 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
2016-06-15 15:48 Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
2016-06-09 23:15 Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)

Ozaman benim sigarayla coilde takıldı gümrüğe. Şimdi ne olacak bizim bi arkdaşa almıştık. gittimi 250 gayme.
  • Yeni Oluştur...