Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eroll vardi bende zaten bi ara. Pek begeenmemistim. buharistandan siparis ettim bir konusiyim degistiririm olmadi.

hazir kit istiyorum her halukarda birlestirmeyle ugrasamam. bir de portatif olmali.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kredi kartina iade yapsinlar. Iptal edemeyiz diyemezler, yasal hakkin. Siparis sayfasinda iptal yok mu?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet yani. Suradan al: http://www.esigara.us/kategori/elektronik-sigara-satis-forumu.111/

eVic-VTC Mini ve Toptank al.
Mesaj tarihi:
tel mel pamuk bisey yapiyosunuz ya onu diyorum.Aranizda bobin saran var.

likit filan da siparis etmistim. likitler kalsin istiyorum, sadece erollu iade ediyim. Yasal hakkim oldugunu biliyorum ama bu buharistandakii adamin pek legit trader oldugunu dusunmuuyorum ben o yuzden ariza cikaracaktir kesin.

i just nasil? bu evicler filan biraz buyuk sanki?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Paypal ile odemedin mi? Chargeback.

O satin aldigina 210tl demisler, $10 olmadi $20 eder o ancak.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
VTC-Mini kredi karti kadar ama genisligi epey daha az, bir de ustunde tank var. iJust2 daha buyuktur sanirim.
Mesaj tarihi:
konunun keşleri sözüm size bu ara çok hype yapıp önümüze geleni aldık daha kargolar ulasmadı, biraz bekleyelim soyle de ıyı bısıler cıkınca hypelanırız yıne :D

boy olarak tanklı evic vtc mini ile ijust 2 aynı boy. ama iste evic vtc mininin kendisi kredi kartı formunda.
Mesaj tarihi:
eroll c cidden çöp abi ,verimsiz anca az sigara içen bir kadına anca yeter.

Evic vtc mini üstüne toptank yada tron-s atomizer ile al esigara.us forumlarında 230 tl satılıyor.Yanında yedek coil var en azından 20 gün idare eder seni.

Eğer clr coil siparişi verirsen .Yanına tel al ben sana 6 aylık sarar yollarım .

Siparişini iptal et kesinlikle alırlar.Almama gibi bir opsiyon olursa haber et forumda cıngar cıkarırız.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
VTC Mini + Toptank sana gider. Toptank icinde ek olarak tel sarma aparati da cikiyor, sonradan istersen elinin altinda olur. Coilleri filan kaliteli, her yerde bulunuyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
iStick TC100W ve Cuboid su an ucuzlar arasinda. Tesla Nano gibi seyler filan da var ama onlari satani gormedim buralarda. Iki pilli filan calisan seyler bunlar.

En iyi kucuk eVic-VTC Mini ama. Gerci Cuboid filan da cok buyuk degil kiyasen.
Mesaj tarihi:
bombilo said:

discord #vapists'de saglam muhabbet donuyor, direk chat channela invite linki yeniledim: https://discord.gg/0cWRx5RJNkCgWHmZ

gerge abi sunuda konu basına koysak, bu aralar muhabbet orada donuyor ya baya.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Verdigimiz site forum ama guvenilir alis-veris konusunda. Adamla om ile konusuyorsun, paypal'dan yolluyorsun, o aksam ya da yarin adam urunu kargoya veriyor.
  • Yeni Oluştur...