Glatheros Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 eroll vardi bende zaten bi ara. Pek begeenmemistim. buharistandan siparis ettim bir konusiyim degistiririm olmadi. hazir kit istiyorum her halukarda birlestirmeyle ugrasamam. bir de portatif olmali.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Kredi kartina iade yapsinlar. Iptal edemeyiz diyemezler, yasal hakkin. Siparis sayfasinda iptal yok mu?
Bright Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Birleştirmek ne la, çevirip takıyorsun tankı moda.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Evet yani. Suradan al: http://www.esigara.us/kategori/elektronik-sigara-satis-forumu.111/ eVic-VTC Mini ve Toptank al.
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 tel mel pamuk bisey yapiyosunuz ya onu diyorum.Aranizda bobin saran var. likit filan da siparis etmistim. likitler kalsin istiyorum, sadece erollu iade ediyim. Yasal hakkim oldugunu biliyorum ama bu buharistandakii adamin pek legit trader oldugunu dusunmuuyorum ben o yuzden ariza cikaracaktir kesin. i just nasil? bu evicler filan biraz buyuk sanki?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paypal ile odemedin mi? Chargeback. O satin aldigina 210tl demisler, $10 olmadi $20 eder o ancak.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 VTC-Mini kredi karti kadar ama genisligi epey daha az, bir de ustunde tank var. iJust2 daha buyuktur sanirim.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 konunun keşleri sözüm size bu ara çok hype yapıp önümüze geleni aldık daha kargolar ulasmadı, biraz bekleyelim soyle de ıyı bısıler cıkınca hypelanırız yıne :D boy olarak tanklı evic vtc mini ile ijust 2 aynı boy. ama iste evic vtc mininin kendisi kredi kartı formunda.
Lithran Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 eroll c cidden çöp abi ,verimsiz anca az sigara içen bir kadına anca yeter. Evic vtc mini üstüne toptank yada tron-s atomizer ile al esigara.us forumlarında 230 tl satılıyor.Yanında yedek coil var en azından 20 gün idare eder seni. Eğer clr coil siparişi verirsen .Yanına tel al ben sana 6 aylık sarar yollarım . Siparişini iptal et kesinlikle alırlar.Almama gibi bir opsiyon olursa haber et forumda cıngar cıkarırız.
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 hangisi iyi simdi, gunde bir paket sigara icen insanim. eroll yetmemisti tank paso bitiyordu.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 VTC Mini + Toptank sana gider. Toptank icinde ek olarak tel sarma aparati da cikiyor, sonradan istersen elinin altinda olur. Coilleri filan kaliteli, her yerde bulunuyor.
Bright Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Ijust2 VTC Mini'nin yarısından ufak, boyları da aynı, ama tabi sabit watt ayarlarında çalışıyor sadece.
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 peki madem biraz daha babacan bir alete giriyorum modlu filan. En afillisi nedir bunun? hala vtc mini mi?
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 evic vtc mod + subtank gayet baslangıc icin iyi bir combo
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 iStick TC100W ve Cuboid su an ucuzlar arasinda. Tesla Nano gibi seyler filan da var ama onlari satani gormedim buralarda. Iki pilli filan calisan seyler bunlar. En iyi kucuk eVic-VTC Mini ama. Gerci Cuboid filan da cok buyuk degil kiyasen.
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 60w yetiyor mu yoksa cuboid gibi daha yuksek wattli mi diyim o zaman.
Bright Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Bobin sarma olayına girmiyceksen yüksek watt'la çalışan hazır coilhead pek yok zaten.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 VTC Mini de 75W, guncelleme cikti. Alirken dikkat et ama, TRON'lu alma.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 abi basta oyle 150watt-200 wattla pek isin olmayacak. ayrıca yüksek watt böyle olur;
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 bombilo said: discord #vapists'de saglam muhabbet donuyor, direk chat channela invite linki yeniledim: https://discord.gg/0cWRx5RJNkCgWHmZ gerge abi sunuda konu basına koysak, bu aralar muhabbet orada donuyor ya baya.
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 tronlu buharistanda tronlu olani var. sizin verdiginiz siteyi pek cozemedim ya forum gibi sanki her seller ayri mi? bir de yarin gidip alabilecegim bir yer yok mu bunu? yarin basliyim
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 O link 24 saatlik olmuyor mu? Her gun yenileyemem. Konu icinde soyleriz arada.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Verdigimiz site forum ama guvenilir alis-veris konusunda. Adamla om ile konusuyorsun, paypal'dan yolluyorsun, o aksam ya da yarin adam urunu kargoya veriyor.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 abi ben linki surekli gecerli olacak sekilde hazırladım
Bright Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Bir kere üye mi ne yapıyorlar Discord'da servera, o zaman invite almadan girebilmeye başlıyorsun ya programı açıp.
Öne çıkan mesajlar