Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Ne ictigine bagli f/p. Benim gibi aromasiz icersen (nerden alacagini gosteririm) ayda 40-50TL'ye gelir. 60TL'lik iki 6-7 hafta gidiyor bana, bir de coil fiyatlarini katinca (ayda bir degistiriyorum, 30-40TL kadar iste.

Aromali icersen coilleri haftada bir degistirmen gerecektir, likitler de 4-5 kat pahali olacaktir. Ayda 100-150TL olur en azindan.

Gunde uc paket bitiriyorsan nikotini fazla tut, ben 6mg iciyorum sert olmasini sevdigimden, nikotinin tek basina pek bir zarari yok zaten:

GERGE said:

Nikotin zararli bir sey degil zaten, o kadar korkulacak bir sey yok. Saglik uzerine etkileri kafein ile ayni siniftan. Nikotinsiz ya da nikotinli o kadar fark yatarmaz yani. Cay, kahve bile icmem; cok saglikli olacagim dersen zaten bunu niye iciyorsun denir.

Nikotinin o bogaz vurusunu cok sevdim ben. 3mg'den 6mg'ye gectim.

https://www.rcplondon.ac.uk/projects/outputs/nicotine-without-smoke-tobacco-harm-reduction-0

"139. sayfa" said:

As use of nicotine alone in the doses used by smokers represents little if any hazard to the user,24 complete substitution of smoking with conventional NRT products is, for practical purposes, the equivalent of complete cessation in almost all areas of harm to the user. NRT products do not emit vapour and so are not a source of passive exposure for adults or children. Packaging and dose restrictions render accidental poisoning in children highly unlikely. Questions remain about the safety of nicotine in pregnancy25 and potential effects on fetal development and mortality,11 although one recent study has reported a lower occurrence of developmental abnormality among children whose mothers used NRT in pregnancy than in those whose mothers did not.


Alet olarak da 100TL kadar verip bir Joyetech AiO ile baslarsin, duzgun aletler 200-300TL civarina satiliyor ulkede.

Keser ama, nikotin oranini dogru ayarlarsan sigara istetmez. Senin kadar icenler ne ile baslamiz onu ogren reddit'ten filan.

50/50 6mg iciyorum su an, tam idealim throat hot'i yakaladim gibi. 70/30'dan tek tek duserek indim buna.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Ne biliyim dhl falan pahali ya. Ama 3 gunde geliyodur kesin


öyle büyük kargo firmaları sıkıntı oluyor baya ya. dalgınlıkla alışveriş sırasında soyadımdaki ç harfini c yazmadım diye fedex "bozuk karakter görünüyor adınızda, teslim edemeyiz istanbul'da bilmem nereye gelin ya da vekalet gönderin" dedi sdfs

18 harften birisi bozuk çıktı diye bu reva mı diye sordum, bizde böyle abi dedi :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Benim bir sıkıntı var:

Pico + melo 3 kitiyle , son taktığım 2 tane sıfır coilde, coildeki pamuğu yeterince likit ile besledikten sonra takıp likiti dolduruyorum tanka sonra 5 dakika kadar bekliyorum.Dumanı çektiğimde resmen kağıt , pamuk yanığı gibi birşey geliyor.

Daha önce kullandığım coil ile böyle birşey olmamıştı. Coili takmadan önce, coilin deliklerinden ve üstünden yeterince likiti uyguluyorum.Coilin içindeki pamuk yeterince likiti almış oluyor.Ardından 15 dakka kadar bekleyip dumanı çektiğimde resmen pamuk yanığı geliyor.3 farklı likit ile denedim hepsi aynı şekilde.

Denediğim coillerin biri 0.18oh biri 0.3oh. Coilleri taktığımda piconun ekranında değerlerini doğru gösteriyor.40-45w arası denedim.

Sorun şimdi tankdamı pico da mı yoksa coillerde mi nasıl anlayabilirim?


yeni coil yeni likit yine aynı sorun.Bu arada çat çat ses geliyor tank kısmından buhar verirken.Sanırım tank gg , yeni bir tank alıp deneyeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tank nasil gg olabilir ? Mod'da vardir brlki sorun Tc fln mi kullaniyosun?

1- Daha once kullandigin coil ile ayni coil'imi kullaniyosun?
2- coil head'lerin orjinal olduguna eminmisin ?


Sunu yapabilirsin.Coil'i yeni taktiktan sonra Havakanallarini kapayip, ateslemeden icine cek kisa kisa vakumlar gibi ama cok yaparsan flood olabilir yani ilk kullanimda spit yapabilir ato
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Tank nasil gg olabilir ? Mod'da vardir brlki sorun Tc fln mi kullaniyosun?

1- Daha once kullandigin coil ile ayni coil'imi kullaniyosun?
2- coil head'lerin orjinal olduguna eminmisin ?


Sunu yapabilirsin.Coil'i yeni taktiktan sonra Havakanallarini kapayip, ateslemeden icine cek kisa kisa vakumlar gibi ama cok yaparsan flood olabilir yani ilk kullanimda spit yapabilir ato


Simdi soyle , melo 3 mini olmayan tank almistim yeni , onun icinde gelen coili 2 hafta sorunsuz kullandim , ardindan hafif yanik tadi gelmeye baslayinca , bendeki melo 3 mini icin aldigim coilleri denedim.Denedigim son 3 coilde de ayni olay var.

Picoyu watt modunda kullaniyorum.Piconun tusuna basrigim anda patir patir ses geliyor az bir duman cikiyor. 30w - 45w arasi denedim birsey degismedi, piconun ekranda pil ve coilin ohm degeri duzgun.gozukuyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

stainless steel saran var mı bu arada?

genelde 304 onermişler ama net bi bilgi bulamadım

kimi diyo 316 28ga sar kimi diyo 316 22 iyidir. neye gore iyi kotu ?


Ben 316l oneririm. Ss teller tc kontrol.icin kullaniliyor genelde. Tc takilmiyorsan kanthal da isini gorur. Tellerin inceligi sigara icim, ciger cekime gore degisiyor. Aroma yogunlugu, ohm ayari etkileniyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soul W coil'imiş hmm niye yaptı bilmiyorum belki dedigim gibi işte wick'lemedi. Scratch edip bi check etsene siteden orjinal mi coil


Abi tel alıcaksanız https://www.zivipf.com/epages/63862298.sf/en_GB/?ViewObjectPath=%2FShops%2F63862298 alman sitesinden alın bence. Ben çinden SS aldım vape'ten sogudum resmen içerken metal tadı geliyordu. (2 paralık bir şey ama saglıgın için önemli..) Dedim heralde beceremedim fln. ama zivipf'ten alınca cok fark etti. (Çin'li tel firmalarına bok atmak gibi bir derdim yok ama sadece ben bundan sonra burayı tercih ederim)


Şimdi zivipf almanya'dan aldım 10 numara tadı var. Kanthal'da içemediğim öksürten likiti SS'te cok güzel içtim. Çok ucuz birşey ama keyfi cok etkiliyor. O yüzden zivipf'i öneririm.



Stainless Steel 316L 24 awg beni tatmin etti. 26 biraz daha ince kaliyor build yaparken,pamuklarken şekli şemali cok bozuluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Agizliklar gelsin benim de, hepsini anlatirim. Iyi agizlik fark yaratiyor cidden. 3 tane vardi, kayboldular, bir tane kotu kaldi simdi. Ciddi ciddi fark yaratiyorlar. O verdigim siteye bakin, FT'den de toplu soyleyecegim farkli tipleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...