Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 evet japonya nisan gibi gitmeyi düşünüyorum ( git gel 100 lira falan yol parası ehuhue ) tokyo bildiğin pahalı ötesi tokyo dışında nerelere gidilinir ? ne alınır ordan ? suşi yiycem sake içicem zaten başka ? bi de ninja yı görmek istiyom oralara kadar gitmişken ehu şaka bir yana varsa giden gezen önerileri alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 1000 dir o 100'e seni piste bile almazlar. hatta hava alanı güvenliğinden bile geçemezsin japonya için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 sadece vergi ödüyorum bebeyim beni çok severler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 dünyanın her yerine bedava uçmak gibi bir lüksüm var neyse konuya dönelim ne alınır caponyadan ne getiriym size gençler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 yaaa :( git akibayi gor bizim icin be biliim osaka-kyoto yap, guzel bi onsen bul ona git vs vs hayir annem thy den emekli ama beles bilet doneminde cocuktum ben :( bu sene duzgun bir tatil yapicam diyordum tam gene haziranda tayland isi cikti cika cika pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 sake getirsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Laurelin said: yaaa :( git akibayi gor bizim icin be biliim osaka-kyoto yap, guzel bi onsen bul ona git vs vs hayir annem thy den emekli ama beles bilet doneminde cocuktum ben :( bu sene duzgun bir tatil yapicam diyordum tam gene haziranda tayland isi cikti cika cika pfff linklerle gel bana bebişim anlattıkların yabancı bana :( thy le uçmuyorum bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 cüceyi summon edin. En son o gittiydi. Kyotoya gidebiliyorsan kyotoya git. festival varmı diye bak gidiiş tarihine. Tokyo şart ama akhibara area must to see. Anime izlediysen zaten gitmeyeni dövüyorlar. Bana japonyadan çok orjinal şişe açacağı ve chopstick gelmişti. getirebileceğin zibilyon tane şey var. ucuz olanlardan topluca (ufak olmalı birde) al her hediye verme ihtiyacı duyduğun adama verirsin. ben hollandadan gelirken klomp/clog anahtarlıklardan 50 tane almıştım 20€ ya millete dağıttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Osaka -> Kobe 40 dakika trenle, geldiğindebir dürüm bira ısmarlarsın teşekkür etmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Lectre said: sake getirsene. sake burada alabiliyorsun. gerek yok o kotayı doldurmaya. çok güzel japon whiskeyleri var burada alamayacağın. ginza bölgesinede gitmen lazım mutlaka. Şimdiden nhkworld izlemeye başla kulağın alışsın. karate ye ilgin varsa okinawa şart(oskamaıydı yoksa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 tam hayvanmışsın hediye parayla mı satılır nan ahuahua sake wiski falan demeyin arkadaşlar onun max ı var zaten içen adamım :P daha yaratıcı fikirlerle gelin osaka yı aldım listeye bir de nerde kalınır oralarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 gittiğinde öm at restoran önereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 lan olum para ile satmadım. ucuza aldım millete dağıttım. hepsine 20€ verdim toplam. ayrıca kyoto nisan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 kimono al kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 kedi ve mangaka adasıç bir nevi haç gibi bişey adamlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Dragonfire said: Lectre said: sake getirsene. sake burada alabiliyorsun. gerek yok o kotayı doldurmaya. çok güzel japon whiskeyleri var burada alamayacağın. ginza bölgesinede gitmen lazım mutlaka. Şimdiden nhkworld izlemeye başla kulağın alışsın. karate ye ilgin varsa okinawa şart(oskamaıydı yoksa). ben bulamadım ya aramıştım zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 yanlış vid atmışsın https://www.youtube.com/watch?v=rHLLDOyZepY aehuehe bu bizim eşek adası gibi bişey herhalde ? bütün kedileri burya mı atmışlar ? giderim burya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 real, 5m migros, macrocenter, kipa ve metrogroßmarket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 japan-talk a bak bütün sorularının cevabı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 tokyo pahalıda diğer yerler daha ucuz değil. üstüne bide yol parası vericeksin tren icin. tokyoya gidicen gezcen işte, muzler bahceler falan cogzel. sehri geziceksin bide tabi. sonra balık pazarına gidicen sashimi yiycen ara sokakları gezeven esnaf lokantasında yemek yiycen, sokaktan yemek yiycen, arcadelere gidicen oynamasan sırf görmek icin bi gitmek lazım adamlar ne kadar sacma görmek icin. güzel muzeleri var, hem modern sanat hem eski eser vs icin git onları gör. ne bileyim baska sehre gidiceksen kyotoya git falan işte onu bilmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 geysa yok mu geysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 geysha yok, cosplay cafe var. geysha cosplayi yapanını bulunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 geyşa varsa gelmem lan geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 geiko varmis da pahaliya patlayabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Bide gidiceksen 2-3 ay daha bekle bahar git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar