Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

caponya

Auril

Öne çıkan mesajlar

evet japonya
nisan gibi gitmeyi düşünüyorum ( git gel 100 lira falan yol parası ehuhue )

tokyo bildiğin pahalı ötesi
tokyo dışında nerelere gidilinir ?
ne alınır ordan ?

suşi yiycem sake içicem zaten başka ?

bi de ninja yı görmek istiyom oralara kadar gitmişken ehu

şaka bir yana varsa giden gezen önerileri alabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

yaaa :( git akibayi gor bizim icin be biliim osaka-kyoto yap, guzel bi onsen bul ona git vs vs

hayir annem thy den emekli ama beles bilet doneminde cocuktum ben :( bu sene duzgun bir tatil yapicam diyordum tam gene haziranda tayland isi cikti cika cika pfff

linklerle gel bana bebişim
anlattıkların yabancı bana :(

thy le uçmuyorum bu arada sdf
Sosyal ağlarda paylaş

cüceyi summon edin. En son o gittiydi.
Kyotoya gidebiliyorsan kyotoya git. festival varmı diye bak gidiiş tarihine. Tokyo şart ama akhibara area must to see. Anime izlediysen zaten gitmeyeni dövüyorlar.
Bana japonyadan çok orjinal şişe açacağı ve chopstick gelmişti.
getirebileceğin zibilyon tane şey var. ucuz olanlardan topluca (ufak olmalı birde) al her hediye verme ihtiyacı duyduğun adama verirsin. ben hollandadan gelirken klomp/clog anahtarlıklardan 50 tane almıştım 20€ ya millete dağıttım.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

Lectre said:

sake getirsene.

sake burada alabiliyorsun. gerek yok o kotayı doldurmaya. çok güzel japon whiskeyleri var burada alamayacağın.
ginza bölgesinede gitmen lazım mutlaka. Şimdiden nhkworld izlemeye başla kulağın alışsın. karate ye ilgin varsa okinawa şart(oskamaıydı yoksa).

ben bulamadım ya aramıştım zamanında
Sosyal ağlarda paylaş

tokyo pahalıda diğer yerler daha ucuz değil. üstüne bide yol parası vericeksin tren icin.

tokyoya gidicen gezcen işte, muzler bahceler falan cogzel. sehri geziceksin bide tabi. sonra balık pazarına gidicen sashimi yiycen ara sokakları gezeven esnaf lokantasında yemek yiycen, sokaktan yemek yiycen, arcadelere gidicen oynamasan sırf görmek icin bi gitmek lazım adamlar ne kadar sacma görmek icin.

güzel muzeleri var, hem modern sanat hem eski eser vs icin git onları gör.

ne bileyim baska sehre gidiceksen kyotoya git falan işte onu bilmem ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...