d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bu sürüm ile ilgili ilk izlenimleri, kullanmı$ olan birileri var ise aktarırsa çok güzel olur diyorum toptan bilgileniriz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Benden bi görüş ; Üzerinde fazla durmadığım bir emülatör , fakat kendi içimde yaptığım test sonuçları üzerine diyebilieceğim . 1_ Çok ciddi şekilde abartı bir oranda CPU yiyor . 2_ Yeni olduğu için birazda acele geldi kendi içinde sorunları var . Kendi yorumum ; Evet kullanılabilir ama , B'si çıkıncaya kadar beklemekte yarar var diyorum .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yeni çektim daha dosyalarını test amaçlı açtım fakat sitede verdikleri savelerde bir sorunmu var benmi çözemedim sürekli uygun olmayan regionlara atıyor diyor consolda dellendim burada. ayrıca dikkatimi çekti CPU'yu harbiden berbat sömürüyor arkada$ında dediği gibi 1 adet uo client + nfs2 oynarken bile o kadar kasmadı yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 experimental ayarlar ile oynandığında cpu yemesi yüksek oranda düşürülüyor ama çok fazla memory yiyor :/[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 her halükarda herhangi birşeyi çok yiyor :)[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 çok aç bir version :)[signature][hline]Tanrı affeder... Ben affetmem! Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 coder bizde ümitle bekliyoruz zaten 56b'yı merakla.[signature][hline]- TLNE - KSiempre ownz himself! Find Your Extacy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
racisuzen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 valla biz LAN da oynuyoruz :D 0.55i yetiyo :D[signature][hline]Eski Quannci Silver Bloodomen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: TheCoder, 29 Ocak 2005 08:41 tarihinde demiş ki: Wild Genie ; - Ayarlar yapıldığında optimize çalışıyor - Ama safe mode yapıyor stable değil Silencer; - Ayarlar yapıldığında biraz düşüyor cpu olayı - 2. map desteğini ekleyince 2. haritayı cache etmiyor her seferinde kendinden okuyor - Stable değil stablite lazım Bence ; - Genel yorumlara katılıyorum sphere.ini ayarları düzgün yapılırsa yormuyor - 2.map desteği kullanılmamalı (sata ve üstü disklerde sorun olmayabilir) - Bencede biraz beklenmeli 56b gibi versionlarda daha stable bir version çıkacaktır. - Daminan ele alınca amator ruhunu kaybetti revision ben hala ümit taşıyorum.. Experimental flags ayarlandığı taktirde gayet verimli ama daha stabil bir emulator değil bayadır test ediyorum çok sorunu var bencede 56b gibi bir version beklenmeli.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 stabilitede bir problem yok, çok cpu yemesi çok fazla özellik olmasında, hatırlamıyorum şu anda bir tane experimental ayarda cpu yemesi düşürülüyordu. fakat gerçekten çok memory yiyor. boş bir worldfile ile 70-80mb kadar memory yiyor, çok sinir bozucu.. yeni mapleri cache etmiyor, kullanılması imkansız onun için, her kişi mapi kullandığnda tekrar belleğe alıyor, makinayı bile göçertir valla :D 56b'de cache olayı düzeltilecek :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 makinayı göçertir değil benim ağdaki ana makinam olan cihazı göçertti bile ( p4 2.6 1024mb ram var 6 ki$iyle patladı )[signature][hline]- TLNE - KSiempre ownz himself! Find Your Extacy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yararından fazla zarar veriyor galiba ben hiç denemeyim en iyisi :)[signature][hline]değiştirdik : The Kovenant - (1999) Animatronics [Bu mesaj kaan0489 tarafından 29 Ocak 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sata harddisk te olsa, 2. mapde sorun yaşanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: racisuzen, 29 Ocak 2005 10:37 tarihinde demiş ki: valla biz LAN da oynuyoruz :D 0.55i yetiyo :D işte budur kardeşim :) daha indirmedim bilmiyorum yorum yapmam dogru olmaz ama ustekilerin dediğine göre 56b i bende bekliyorum ozaman gelsin cekelim :)[signature][hline]Sindarin Resurrection Only Power Gaming Only Action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 56a benim açımdanda sorunlu bir versiyon en büyük özelliği çift map desteklemesi idi oda doğru çalışmıyor. ayrıca makinemde virtual memory'i de low durumuna getirdi sistem sizlere ömür. tavsiye etmem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 cok fazla cpu kullandigina katiliyorum.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 dual xeon 2.8 2GB ram 15.000rpm hdd. 12 kişi ile sadece 1.5 saat dayanabildi[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: canerg, 30 Ocak 2005 14:36 tarihinde demiş ki: dual xeon 2.8 2GB ram 15.000rpm hdd. 12 kişi ile sadece 1.5 saat dayanabildi Eft durum gösteriyoki 56a = system fucker :D[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sphereserver.net forumlarında yabancı çoğu shardın geçiş yaptığını, problemsiz çalıştıklarını gördüm duydum. 12 kişiyle de göçmez yani :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 haklısın experimental ayarlarını neredeyse 0'layarak baya stabil oluyor ama çift harita desteği hede hödö olunca i$ler baya karı$ıyor desem sana.[signature][hline]- TLNE - KSiempre ownz himself! Find Your Extacy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar