Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere 56a

d1s0rder

Öne çıkan mesajlar

Benden bi görüş ; Üzerinde fazla durmadığım bir emülatör , fakat kendi içimde yaptığım test sonuçları üzerine diyebilieceğim .

1_ Çok ciddi şekilde abartı bir oranda CPU yiyor .
2_ Yeni olduğu için birazda acele geldi kendi içinde sorunları var .

Kendi yorumum ; Evet kullanılabilir ama , B'si çıkıncaya kadar beklemekte yarar var diyorum .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni çektim daha dosyalarını test amaçlı açtım fakat sitede verdikleri savelerde bir sorunmu var benmi çözemedim sürekli uygun olmayan regionlara atıyor diyor consolda dellendim burada.

ayrıca dikkatimi çekti CPU'yu harbiden berbat sömürüyor arkada$ında dediği gibi 1 adet uo client + nfs2 oynarken bile o kadar kasmadı yani.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

her halükarda herhangi birşeyi çok yiyor :)[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 29 Ocak 2005 08:41 tarihinde demiş ki:
Wild Genie ;
- Ayarlar yapıldığında optimize çalışıyor
- Ama safe mode yapıyor stable değil

Silencer;
- Ayarlar yapıldığında biraz düşüyor cpu olayı
- 2. map desteğini ekleyince 2. haritayı cache etmiyor her seferinde kendinden okuyor
- Stable değil stablite lazım

Bence ;
- Genel yorumlara katılıyorum sphere.ini ayarları düzgün yapılırsa yormuyor
- 2.map desteği kullanılmamalı (sata ve üstü disklerde sorun olmayabilir)
- Bencede biraz beklenmeli 56b gibi versionlarda daha stable bir version çıkacaktır.
- Daminan ele alınca amator ruhunu kaybetti revision ben hala ümit taşıyorum..

Experimental flags ayarlandığı taktirde gayet verimli ama daha stabil bir emulator değil bayadır test ediyorum çok sorunu var bencede 56b gibi bir version beklenmeli.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World: Zenith & Enlil.
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
Sosyal ağlarda paylaş

stabilitede bir problem yok, çok cpu yemesi çok fazla özellik olmasında, hatırlamıyorum şu anda bir tane experimental ayarda cpu yemesi düşürülüyordu. fakat gerçekten çok memory yiyor. boş bir worldfile ile 70-80mb kadar memory yiyor, çok sinir bozucu..
yeni mapleri cache etmiyor, kullanılması imkansız onun için, her kişi mapi kullandığnda tekrar belleğe alıyor, makinayı bile göçertir valla :D 56b'de cache olayı düzeltilecek :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

said:
racisuzen, 29 Ocak 2005 10:37 tarihinde demiş ki:
valla biz LAN da oynuyoruz :D 0.55i yetiyo :D

işte budur kardeşim :)

daha indirmedim bilmiyorum yorum yapmam dogru olmaz ama ustekilerin dediğine göre 56b i bende bekliyorum ozaman gelsin cekelim :)[signature][hline]Sindarin Resurrection
Only Power Gaming Only Action
Sosyal ağlarda paylaş

sphereserver.net forumlarında yabancı çoğu shardın geçiş yaptığını, problemsiz çalıştıklarını gördüm duydum. 12 kişiyle de göçmez yani :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...