Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Daesu said: of size güvendim bu abyss ne kötü ya, ben dönüyorum amerikan likitlere haydaaa, bende yeni 100ml lik siparis gecmistim :)o Dondugun amerikan juice lari yaziver bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bide nerden alcagımızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 @Gladmir alienvapor com, ama asıl http://www.avejuice.com/ var, ama en baba likitleri stockta kalmadı/kalmıyor, yani adamlar bi stock hazırlıyor 10dkda bitiyor sonra 1-2 hafta gene yok ortada daha tutturabilmiş degilim. boba's ve gorilla bunların en meşhur likitleri, üstte verdigim sitedede çakmaları varki milletin yorumlarına göre en yakın likitlermiş piyasadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 trye kargosu var mı abi bu ikisinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 var tabi alıyom işte ama şu abys gelcek diye almadım mallık bende, şimdi geciyorum spariş, 8 günde gelmişti geçen sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Abi Abyss güzeeeel. Dünden beri Cookies Star içiyorum, çok şekerli gelmeye başladı, yarı yarıya karıştırdım süper oldu an itibarı ile adsfsfs. Herşeyi dengeliyo resmen. Aroma meselesi tamamen tercih, ama genel anlamda Abyss yargılar çoğu likiti. Abyss i bende koklama hatası yapmıştım, ilk meraktan adsdsds.. Koklamayın abi, konstantre hali gibi bişii ağır gelir. Birde nikotini direk kokluyorsunuz mideniz bulanır normal yani. CapN'in onehitwonder siparişleri sonrası, milk man ezerse Puflikit-Milk Man her türlü devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 milkmande listemde baya merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 My man review izledim, onceden de yazmistim. Review i yapan eleman kendini kaybedip, eline damlatip yaliyordu. Best of the best deniliyor, milk man de bir o kadar iyidir tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 kaç güne geliyor acaba su an ya bobas yada milkman sparişi gecicem : s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 hatta buyrun :D http://www.youtube.com/watch?v=avE2HnnIE94 Tam dakika 4:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 eii bunda ucuz shipping yokmus abi. 40 dolardan baslıyor sitede USPS first class shippingler 7-8 dolar gibiydi diger sitelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 The Milkman'in Milkman'ini söyledim ben de bu one hit wonder'ları daha az kargoyla alabileceğimiz bir yer varsa söyleyin, ejuicedirect 27$ kargo ekliyor, full fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Abi kargo meselesi harbi sıkıntı. Onun için 4-5 kişi beraber söylemek lazım. Şimdilik ben CapN'in kueni ile 1 adet sipariş geçecem işte. Beğenirsem ki eminim beğenecem, sonra 4-5 kişi danaya girecez. Yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 gene 3.dünya ülkesi sıkıntıları başladı : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 75$ uzerinden shipping free ama uzerine cikinca da gumruge takilma derdi var. 2 tane soyledim ben, my man ve milk man. 120$ yapti, adamlar gumrukten gecebilmesi icin extra caring yapiyoruz diyorlar, siparis notu olarak da ekledim. Hani kuvvetle muhtemel gumrukten gecmeyecek ama ya gecerse X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 75 euro sınır, eşdeğer dolar olarak hesaplayın, 82 dolara falan denk geliyor sanırım şu an. 120$'ın geçme şansı yok, niye öyle bir işe girdin ki sdfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 kargo 40 dolar, alet 60 dolar, zaten 100 dolar ediyor. Oyle yada boyle 75 euro ust sinirini geciyordu zaten. Mail attilar bugun, turkish customs dan gecip gecmeyecegine bakiyoruz diye, cevap bekliyorum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 120 USD çok riskli sınır değil yav. Geçebilir yani. 150 USD lik oyun, elektronik geçmişliği var yakın zamanda çevremden. Ama gift vs yazsınlar üstüne tabi. Daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Kargo ücreti dahil değil sınıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 UPS olduğu için daha rahat zaten. Bir sıkıntı olursa UPS arıyo kolayca halledeiyosun, en kötü vergi çıkarırlar kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 http://puu.sh/njMkX/fad265c7ad.png Hayır herşeyi geçtim ejuicedirect'ten söylesen bir şişe + shipping vergiye takılmadan şu fiyata geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 << Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 UPS'se hiç geçmeyecek muhtemelen yasaklı ürün olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 https://onehitwondereliquid.com surdaki paket icerigi ile ordakini bir karsilastirirmisin? Bir fark var mi? Adamlarin kendi sitesi olunca baska yere bakmamistim, daha dusukse direk iptal ettiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Aynı paket içeriği, 2 ufak 15ml'lik uzun ince dripper şişeyle geliyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Sonraki 18.sayfa (Toplam 37 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 UPS'se hiç geçmeyecek muhtemelen yasaklı ürün olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 https://onehitwondereliquid.com surdaki paket icerigi ile ordakini bir karsilastirirmisin? Bir fark var mi? Adamlarin kendi sitesi olunca baska yere bakmamistim, daha dusukse direk iptal ettiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Aynı paket içeriği, 2 ufak 15ml'lik uzun ince dripper şişeyle geliyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar