Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dosya organize/sync edici (hdd vs)

yav

Öne çıkan mesajlar

3 tane harici diskim vardı yedekleme ve arşiv için kullandığım
uzun zamandır düzenli ilgilenmedim vs. şimdi ayıklayıp düzenlemeye karar verdim
üç harddiski de tarayıp duplicate olan dosyaları vs. bana gösterecek mümkünse düzenlenme tarihi eski olanı silebilecek çapta bir program arıyorum. var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

İşe yarıyor gibi ama tek bir directory (tek bir hdd) scanlenebiliyor sanıyorum. USB'den 3 tane hdd'yi bağlayayım hepsini scanlesin duplicate'leri silsin istiyodum ben fakat onu yapabilen bir program yok gibi.

İşin komiği üç harddiskimi aynı disk'e koyabileceğim bir diskim yok eheh. Ama işi sağlama almak için 2'sini aynı yerde birleştirip duplicate'leri silicem sonra o dosya ile üçüncü diski birleştirip aynı işlemi tekrar uygulayacam.

Bir de bilinçli klonluyordum dosyaları fakat 500-500 gb diskler yetmeyince 1tb alıp, her dosya üç diskten ikisinde olacak şekilde fakat biraz karışık bi biçimde yedeklemeye başladım sonra işler arap saçına döndü tabi.

Bir başka işlerimi zorlaştıran ise 2013'de mac'e geçip NTSC disklerimi yazamıyor duruma düşüp, windows bulup ŞU AN yapmam gereken işleri yapıp FAT32 disk yaratıp yeni sistemi yedeklemeye başlamamak. O geçen 2 yılda bilgisayar patladı 1 yıllık dijital birikintim yok oldu ve dersimi almadım üstüne 1 yıl daha geçti falan. artık yeter sfdjg

bi de ne zaman şu işe yeltensem çok eski dosyalarla karşılaşıp saatlerce nostalji kafasına giriyorum o da hiç hoşuma gitmiyor ya. of
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...