yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 3 tane harici diskim vardı yedekleme ve arşiv için kullandığım uzun zamandır düzenli ilgilenmedim vs. şimdi ayıklayıp düzenlemeye karar verdim üç harddiski de tarayıp duplicate olan dosyaları vs. bana gösterecek mümkünse düzenlenme tarihi eski olanı silebilecek çapta bir program arıyorum. var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 dupeguru diye bişey buldum, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Tam işe yararsa yazarsan sevinirim, işlerin yedekleri arap saçına döndü, farklı pc'lere taşırken garip hallere sokmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 İşe yarıyor gibi ama tek bir directory (tek bir hdd) scanlenebiliyor sanıyorum. USB'den 3 tane hdd'yi bağlayayım hepsini scanlesin duplicate'leri silsin istiyodum ben fakat onu yapabilen bir program yok gibi. İşin komiği üç harddiskimi aynı disk'e koyabileceğim bir diskim yok eheh. Ama işi sağlama almak için 2'sini aynı yerde birleştirip duplicate'leri silicem sonra o dosya ile üçüncü diski birleştirip aynı işlemi tekrar uygulayacam. Bir de bilinçli klonluyordum dosyaları fakat 500-500 gb diskler yetmeyince 1tb alıp, her dosya üç diskten ikisinde olacak şekilde fakat biraz karışık bi biçimde yedeklemeye başladım sonra işler arap saçına döndü tabi. Bir başka işlerimi zorlaştıran ise 2013'de mac'e geçip NTSC disklerimi yazamıyor duruma düşüp, windows bulup ŞU AN yapmam gereken işleri yapıp FAT32 disk yaratıp yeni sistemi yedeklemeye başlamamak. O geçen 2 yılda bilgisayar patladı 1 yıllık dijital birikintim yok oldu ve dersimi almadım üstüne 1 yıl daha geçti falan. artık yeter sfdjg bi de ne zaman şu işe yeltensem çok eski dosyalarla karşılaşıp saatlerce nostalji kafasına giriyorum o da hiç hoşuma gitmiyor ya. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ek soru: 2 farklı harddiski tek bir directory şeklinde göstermem mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 saleen filepro, harddisk'in google maps'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 iobit advanced system care içinde klon dosya bulucu, büyük dosya bulucu vs zımbırtılar var onu kullanabilirsin. ayrıca sync için everyday auto back up programım var. her pc açıldığında yedeklemeleri dropbox'a ve box a yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yav said: bi de ne zaman şu işe yeltensem çok eski dosyalarla karşılaşıp saatlerce nostalji kafasına giriyorum o da hiç hoşuma gitmiyor ya. of Ahahahhahahah aynı sorun bende de var. Yedekleme diskini her taktığımda bu yüzden uğraşamıyorum aa burada ne varmış falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar