paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Selam, Outlook 2013 kullenıyor hanım. Yedeklemek için export işlemi ile pst dosyası yaratalım dedik, alet izin vermedi. Biz de data dosyasını bulduk ve kopyaladık; fakat meret ost uzantılı. Outlook ile bunu bir türlü açamadım. Bunu nasıl becerebilirim? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 yeni bir arşiv dosyası yarat, outlookta aç. normal kullandığı maillerin birer kopyasını o arşiv dosyasına at. tabi bu arşiv dosyası .pst oluyor. o arşiv dosyasını al istediğin yere kopyala onu da arşivmişçesine aç. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 pst taşınır, ost taşınmaz mailleri direk serverdan alır başka yere kopyalanmaz. pst kopyalanır oynanır şekil değiştirir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Selam, Nasıl yaratacağım o arşiv dosyasını? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 https://support.office.com/tr-tr/article/Bilgilerinizi-kaydetmek-i%C3%A7in-Outlook-Veri-Dosyas%C4%B1-pst-olu%C5%9Fturma-24e6eafe-5700-4994-99e6-1783f556bbd2 şurda var bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Selam, Laptop üstünde pst file kullanımı sınırlandırılmış. Ne yaratabiliyorum, ne de yaratıp kopyaladığım dosyayı açabiliyorum :P Pofff : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Imap backup diye arat, dogrudan mail sunucusundan yedekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar