Lonely Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 rouge demeyin. rouge diyince aklıma digiturk teki kanal gelio :-p rogue diyin şuna :lol:[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 eheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Şimdi bende 256 ADSL var sitelere gırme hızım guzel Download Hızım 20 - 30 kbs peQi ben sımdı hala bu hatuna mail atmam gerekıyo mu ne demek gerekıyo benım herseyım normal ama Knight Online oyununun ınternetten oynarken Lag yapıyo buna bi çözüm bulurmusunuz diyim bana yardımcı olun çok zor durumdayım ahuahuauhahuahuahua yarıldım burda ya muahuhauhuahuaa[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daedric Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: fatihkaraca, 26 Ocak 2005 17:14 tarihinde demiş ki: rouge demeyin. rouge diyince aklıma digiturk teki kanal gelio :-p rogue diyin şuna :lol: Birde ass"asian" mevzuu var, assassin'dir gerçeği ama forumda birçok kişi asian şeklinde yazıyor :P[signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Glacier Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: 33 Clan: Agema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: ReSuRReCTioN, 26 Ocak 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Şimdi bende 256 ADSL var sitelere gırme hızım guzel Download Hızım 20 - 30 kbs peQi ben sımdı hala bu hatuna mail atmam gerekıyo mu ne demek gerekıyo benım herseyım normal ama Knight Online oyununun ınternetten oynarken Lag yapıyo buna bi çözüm bulurmusunuz diyim bana yardımcı olun çok zor durumdayım ahuahuauhahuahuahua yarıldım burda ya muahuhauhuahuaa siteye girerken 2-3 saniyelik gecikme gözüne çarpmaz ama oyunda fark edersin iste :)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 20- 30 k download dıyom olm adamlar bıde tanıdık ADSL cıler ahahu ne dıcem olm ben bunlara[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 256k bağlantıyla, şu anda, yurtdışından bir siteden 30k download yapabiliosun yani ?[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hö? ben msnden bile disconnect oluyorum[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Mükemmel Oyun Keyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 1024 adsl'im var. Tek kullanıcıyım.Kaliteli bir modemim ve bilgisayarım var. Yinede download.com dan en hızlı downloadım 25k.[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: rockncoke, 26 Ocak 2005 17:23 tarihinde demiş ki: hö? ben msnden bile disconnect oluyorum eheeh aynen...[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: fatihkaraca, 26 Ocak 2005 17:22 tarihinde demiş ki: 256k bağlantıyla, şu anda, yurtdışından bir siteden 30k download yapabiliosun yani ? efet ne var kıne dun aksam norton update edıyo 256k lambası full yanıyodu 255k ya dusmedı bıle + bu olaylar cektıgın sıtenın yogunlugu ve uploud u ıle ılgılı bı olay download programlarından dedıgım gıbı 20 - 30 k arası çok düzenli bi şekilde cekıyorum.. bence sorun ADSL ıle alakalı bı sorun degıl Bursa ADSL e bakan müdür tanıdıgım bırısı gecen gun kopan fiber optık kablo olayını sordum dedı o olay halloldu artık fiber kablo kullanılmıyomus olayı uyduya yonlendırmısler.. bana soylenen bu ve ben rahat bı sekılde kullanıyorum ama ıl ıl yada ilçe ilçe degısebılır orasını bılemem. ama olay oyunla alakalı bı olay oyundakı lag aksam varken sabaha karsı 5 te neden sorun olmuyo bence telekom a yuklenmeye fazla gerek yok gıbıme gelıyo...[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: rockncoke, 26 Ocak 2005 17:23 tarihinde demiş ki: hö? ben msnden bile disconnect oluyorum msn zaten bu olaydan oncede sorunluydu hotmailın sayfasına bıle gıremıyosun bu hotmaıl ın genel bı sorunu.. msn de kullanıyorum yahoo da kullanıyorum yahoo köpek gibi giriyo msn bitirmiş olayı..[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ewt artiq uyduya yönlendirdiq diolar ama yine fark yoq :)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Arkadaslar bu mail adresine şikayetini yazıpda mailine cevab alan oldu mu? çünkü çok doluyum fena boşaltçcam bu maile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 uydu sadece 3,9Gb'lık yükü kaldırabilir. Geri kalan 3,1Gb'lık trafik yükü ne olcak ? 256kbps adsl bağlantısının en üst download limiti zaten 29K'dır. (ATM çıkartılmış hali) Dediğin gibi bazı ilave programlarla bu ATM olayını düşürebilirsin. ATM'i tamamen kapatırsan (ki kapattığında internete bağlanamazsın, zaten tamamen kapatamazsın) en yüksek download hızı 256/8=32K dır.. Sendeki olay tamamen mucize...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ahauhaua[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: fatihkaraca, 26 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki: uydu sadece 3,9Gb'lık yükü kaldırabilir. Geri kalan 3,1Gb'lık trafik yükü ne olcak ? 256kbps adsl bağlantısının en üst download limiti zaten 29K'dır. (ATM çıkartılmış hali) Dediğin gibi bazı ilave programlarla bu ATM olayını düşürebilirsin. ATM'i tamamen kapatırsan (ki kapattığında internete bağlanamazsın, zaten tamamen kapatamazsın) en yüksek download hızı 256/8=32K dır.. Sendeki olay tamamen mucize... ya maden uydu işe yarıyo 20-30 tane uydu kuramıyoalrmı :D[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Mükemmel Oyun Keyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: fatihkaraca, 26 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki: uydu sadece 3,9Gb'lık yükü kaldırabilir. Geri kalan 3,1Gb'lık trafik yükü ne olcak ? 256kbps adsl bağlantısının en üst download limiti zaten 29K'dır. (ATM çıkartılmış hali) Dediğin gibi bazı ilave programlarla bu ATM olayını düşürebilirsin. ATM'i tamamen kapatırsan (ki kapattığında internete bağlanamazsın, zaten tamamen kapatamazsın) en yüksek download hızı 256/8=32K dır.. Sendeki olay tamamen mucize... abı sadece bende olsa tamam dıcem sana sen 256k baglantı ıle 40 -50 k cektıgını gordun mu ? bızde oluyo alet bı anda fırlıyo 50 - 60 k lara ama fazla dayanamıyo 1 - 1.5 dakka abanıyoruz.. tabı bıraz Xp ıle oynamak gerekıyo bunları gormek ıcın standart bı Xp ıle bu rakamları gormek bıraz zor olabılır... ama standart bı Xp ıle 27 - 28 gormek mumkun...[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: rockncoke, 26 Ocak 2005 17:34 tarihinde demiş ki: said: fatihkaraca, 26 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki: uydu sadece 3,9Gb'lık yükü kaldırabilir. Geri kalan 3,1Gb'lık trafik yükü ne olcak ? 256kbps adsl bağlantısının en üst download limiti zaten 29K'dır. (ATM çıkartılmış hali) Dediğin gibi bazı ilave programlarla bu ATM olayını düşürebilirsin. ATM'i tamamen kapatırsan (ki kapattığında internete bağlanamazsın, zaten tamamen kapatamazsın) en yüksek download hızı 256/8=32K dır.. Sendeki olay tamamen mucize... ya maden uydu işe yarıyo 20-30 tane uydu kuramıyoalrmı :D ahuahua bune abı pazarda soğan tezgahımı kuruyolar muauhhuaahu[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: ReSuRReCTioN, 26 Ocak 2005 17:37 tarihinde demiş ki: said: rockncoke, 26 Ocak 2005 17:34 tarihinde demiş ki: said: fatihkaraca, 26 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki: uydu sadece 3,9Gb'lık yükü kaldırabilir. Geri kalan 3,1Gb'lık trafik yükü ne olcak ? 256kbps adsl bağlantısının en üst download limiti zaten 29K'dır. (ATM çıkartılmış hali) Dediğin gibi bazı ilave programlarla bu ATM olayını düşürebilirsin. ATM'i tamamen kapatırsan (ki kapattığında internete bağlanamazsın, zaten tamamen kapatamazsın) en yüksek download hızı 256/8=32K dır.. Sendeki olay tamamen mucize... ya maden uydu işe yarıyo 20-30 tane uydu kuramıyoalrmı :D ahuahua bune abı pazarda soğan tezgahımı kuruyolar muauhhuaahu ABİ ŞU GÜLÜŞÜNÜ DEĞİŞTİR ÇOK PİS Bİ ADAM GİBİ GÖRÜNÜOSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bende 512 var önceden 112kb yi gördüm standart 75-80di! bu na ne diceksiniz?[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: lucifertr, 26 Ocak 2005 17:38 tarihinde demiş ki: bende 512 var önceden 112kb yi gördüm standart 75-80di! bu na ne diceksiniz? ben ınanırım[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Footlocker, 26 Ocak 2005 17:37 tarihinde demiş ki: said: ReSuRReCTioN, 26 Ocak 2005 17:37 tarihinde demiş ki: said: rockncoke, 26 Ocak 2005 17:34 tarihinde demiş ki: said: fatihkaraca, 26 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki: uydu sadece 3,9Gb'lık yükü kaldırabilir. Geri kalan 3,1Gb'lık trafik yükü ne olcak ? 256kbps adsl bağlantısının en üst download limiti zaten 29K'dır. (ATM çıkartılmış hali) Dediğin gibi bazı ilave programlarla bu ATM olayını düşürebilirsin. ATM'i tamamen kapatırsan (ki kapattığında internete bağlanamazsın, zaten tamamen kapatamazsın) en yüksek download hızı 256/8=32K dır.. Sendeki olay tamamen mucize... ya maden uydu işe yarıyo 20-30 tane uydu kuramıyoalrmı :D ahuahua bune abı pazarda soğan tezgahımı kuruyolar muauhhuaahu ABİ ŞU GÜLÜŞÜNÜ DEĞİŞTİR ÇOK PİS Bİ ADAM GİBİ GÖRÜNÜOSUN aslında kısmen oyleyım ama smile lerın yerını bulamadım yada soyle soylıyım ben balonlu bı kulanıcıyım 15 dakka once gırdım buraya nerde bu yaratıklar[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bak mesaj attıgın yerde altta destek sayfamız olayı var tıkla oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Uydu ile internet olmaz hacı. Uydu yüksek frekans digital yayınlar içindir. Uydudan internet bağlantısında sürekli kopmalar olur, lag olur.. O yüzden fiber optik kablolar kullanılır. Şu anda bu kopmadan sonra 4 adet 155Mbps'lik internet hattı otomatik olarak devreye girdi. Türksat1b ve intelsat üzerinden 3 amerika ve 1 avrupa bağlantısı var. Bu bağlantılar ve diğer operatörlerden alınan ek bağlantılarla birlikte 7'gb'tan 3Gb'a düşen bağlantı, 4.3Gb'a kadar çıkartıldı .... Bu linklerden dolayı ilk bağlantı anlarında gecikmeler oluyor, 2.7Gb'lık kayıptan dolayıda internet erişimimiz yavaşlıyor... Daha tekniğine ineyimmi :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar