ismetto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Selam arkadaşlar windows 7 den win10 a geçtim. Gopro studio template kısmı yüklenmiyor. Video edit barı açılmıyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Kafayı yicem büssürü şey denedim. Teşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 template yolunda Türkçe karakter olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Hata resmi tıkla Valla bilmiyorum. Acil yardım lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=YO7ZvS86rVI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 win 7 ye geri döndüm sorun kalmadı... :sss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar