Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Selam, HP Pavilion Laptop aldım. bir kaç sorun yaşıyorum. 1. F1-F12 arası tuşlar FN ye basmıyor olmama rağmen kullandığımda üzerindeki özellikleri uyguluyor. (renk açma, ses kısma vs.) nasıl tersine çevirebilirim? fixed 2. touchpad i kapatamıyorum. denetim masası mouse ayarlarına geldiğimde kapatmak diye bir şey yok. 3. bazen kendi üzerindeki mouse ve klavyedeki tuşlara bastığımda geç algılıyor, bazen de basılı kalıyor. bu nedendir bir şey yapabilir miyim? 4. Laptop'un ekranını indirip kapattıysam, tekrar açtığımda wi-fi kapanmış oluyor ve açılmıyor. restart atmam gerekiyor. klavyede wifi aç kapa tuşu da yok. bu neden olabilir? çözüm için ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 aldığımda windows dahi kurulu değildi zaten. Türkiye'ye gelince 8.1 yüklettim bi bilgisayarcıda. Windows'dan dolayı sorun oluyor olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Sorun hp olması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 ya kendin temiz formatlarsan daha iyi olur ama sorunların hepsinin çözümü vardır illaki. fn tuşu dediğin şey hplerde biostan da değiştiriliyor. bilgisayarı yeniden başlat f10 a bas başlarken biosa gir sistem ayarlarına gel "action keys mode" u disabled yap büyük ihtimal enabled olmuştur. wireless için de sürücüyü değiştir hp nin sitesinden olmassa program halinde değil de sadece sürücüyü kur aygıt yöneticisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 iade et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 İade et veya yenisini iste. Klavye gidik gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 kzpmaza said: ya kendin temiz formatlarsan daha iyi olur ama sorunların hepsinin çözümü vardır illaki. fn tuşu dediğin şey hplerde biostan da değiştiriliyor. bilgisayarı yeniden başlat f10 a bas başlarken biosa gir sistem ayarlarına gel "action keys mode" u disabled yap büyük ihtimal enabled olmuştur. wireless için de sürücüyü değiştir hp nin sitesinden olmassa program halinde değil de sadece sürücüyü kur aygıt yöneticisinden. fn tuşunu hallettim, .çok teşekür ederim. kendim atamıyorum ne cd var ne bişey var. Aynı yere götüreceğim tekrar olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 wifi sorunu için harici usp wifi kulanımı diye bir şeyler okudum. bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 aygıt yöneticisine git ağ bağdaştırıcılarına tıkla ordakilerin hepsine tek tek özellikler diyip güç seçenekleri sekmesindeki tikleri kaldır orda yazıyo aradıgın şey zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Abi anladigim kadariyla bilgisayarin uyku modundan cikmasini saglayan, iste ne bileyim wifi'i calistiran ureticiye ait ivir kivir yazilimlar yok. Kasanin altinda laptopun tam model numarasi yaziyordur, oyle oyle ureticinin sitesinden 8.1'e gore driverlari bul bir USB bellege atip oradan kurmayi dene laptopa. Toshiba laptopum da boyle sikintilar yasatmisti. Laptop isletim sistemi olmadan geldi demissin, haliyle o yazilimlar da eksiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 bliksem said: Abi anladigim kadariyla bilgisayarin uyku modundan cikmasini saglayan, iste ne bileyim wifi'i calistiran ureticiye ait ivir kivir yazilimlar yok. Kasanin altinda laptopun tam model numarasi yaziyordur, oyle oyle ureticinin sitesinden 8.1'e gore driverlari bul bir USB bellege atip oradan kurmayi dene laptopa. Toshiba laptopum da boyle sikintilar yasatmisti. Laptop isletim sistemi olmadan geldi demissin, haliyle o yazilimlar da eksiktir. şu an buna yöneldim, sanırım bu yüzden. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Voys said: aldığımda windows dahi kurulu değildi zaten. anlamadım nasıl kurulu değildi.Tüm laptoplarda kurulu olarak satılır. 2. el mi aldın ne yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Lol freedos diye bisey var 2.el ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 said: 2. touchpad i kapatamıyorum. denetim masası mouse ayarlarına geldiğimde kapatmak diye bir şey yok. Neredeyse tüm laptoplarla gelen yazılımlarla halledebiliyorsun bunu. Senin laptop'un sürücülerinin arasında da vardır böyle bir yazılım. Sürücüleri yükle. said: 4. Laptop'un ekranını indirip kapattıysam, tekrar açtığımda wi-fi kapanmış oluyor ve açılmıyor. restart atmam gerekiyor. klavyede wifi aç kapa tuşu da yok. bu neden olabilir? çözüm için ne yapabilirim? Tekrardan sürücüler. Ayrıca bliksem'in dediği metodla da geçiştirebilirsin. Touchpad'de sıkıntı yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum ama sürücüleri yükle. Sürücüleri yükle bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 kzpmaza said: Lol freedos diye bisey var 2.el ne alaka tamam kezzap kızma hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 fn tuslarından birinde olması lazım touchpadi kapatma. her laptopta vardır yani. fn+f5 falan dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Hpde touchpadin sol üstüne iki kere tikliyodu benim arkadas kapaniyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 @voys ben de yeni hp aldım ve sorunlar gerçekten can sıkıyor. dediğin gibi 1-12 tuşlarını sadece fn ile kullanamıyorum. online oyundayken f1'e basınca browerda help sayfasını açıyo ?! öte yandan mouse'u kapatmayı halletim ben. ayarlarından mouse'a gel. orada gelişmiş ayarlara gir ve harici mouse takılıyken touchpadi kapat seçeneğini seç. ben bunu yapmama rağmen restarttan sonra bu ayar gene gidiyodu. hp'nin sağ altta support asistan ikonu var ondan canlı desteğe bağlan. uzaktan pc'ye bağlanıp driver'ları yeniden yükledi ve artık bu sorunla karşılaşmıyorum. hp'nin desteği gerçekten başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 2 bilgisayarcı gezdim, hp telefon destek hattını aradım. 3 taraf da aynı şeyi söylüyor : freedos aldığın ve windows crack li olduğu için updateler yapılamıyordur bu da bazı yazılımları loopa sokuyordur. bugün başka bir kaynaktan tekrar windows yükleyeceğim bir de öyle deneyeceğim. yardımlarınız için teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Voys said: aldığımda windows dahi kurulu değildi zaten. Türkiye'ye gelince 8.1 yüklettim bi bilgisayarcıda. Windows'dan dolayı sorun oluyor olabilir mi? http://images.vcpost.com/data/images/full/58212/cersei-lannister.jpg?w=590 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 hahahahaha 20 tl servis ücretine dahildir pampa lisans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 kaç para ulan bir windows 8.1? https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=windows+8.1+sat%C4%B1n+al şöyle bi aratma yaptım ortalaması 500 lirayken gittigidiyor nasıl 60'a satıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Abi senin yapicagin sey ne biliyo musun bu islerden anlayan birini bul cevrenden yoksa daha cok gidersin bilgisayarcilara. Laptopunda hic bi sorun yok bence sadece windows kullanmayi bilmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 ben de öyle düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar