Reamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Demin yabancı ülkeden download hızı 8000/768 k olan birisini ayarladım ve wowu bizim için bir siteye upload edicek. Yarın sabah uyanınca (slovenyada oturuyor bizden bir saat geri) uploada başlıcak 5 tane dosya olacak. 640mb*4 ve artan mbtan 5. parça. Site 3gb bandwithe sahip ancak genede bi şekilde sömürülür. Dosyayı downloadlar bitene kadar tutacak. Bana adresi yolladıktan sonra 10 kişiye anlaştık sitesini kullanabilmesi için. Lütfen en çok gereksinim duyan ve torrentte sorun olan 10 kişiye pm ile adresi vericem ancak tek bir ricam var verdiğim insanlar başka insanlara adresi vermesinler yoksa dosyayı kaldıracak arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yararlı bir hizmet :) Yanlız bahsettiğin bandwith aylık trafik değil herhalde?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yuh, bağlantıya bak, harbi çok saol Türk Telekom.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 gerçekten vatana millete cok faydalı olcak ya cok iyi düşünmüşsüm reamer allah razı olsun valla :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ehehe bende 8mbit/2mbit var söleseydiniz yapardik bisiler:)[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 haintapir sen bana su an tome3.mpq yu yollayabilir misin msnden?valla onume gelen herkese yalvarıyorum ya yeter artık atlıcam camdan :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tabi bu 2mbit ul ne kaar dooru süphelerim gün gectikce artmio deil[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bi deneyelim ya denemeden zarar gelmez :) msn ; [email protected][signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 valla sebebi nedir bilmiorum ama ares msn icq tarzi programlarda 512adsl den farki yok uurasmaya deemez sevgili liebeciğim[signature][hline]Tazdingo mon [Bu mesaj Haintapir tarafından 29 Ocak 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Qui aylık trafik değil 3gb/s bandwith var :) Bu arada dosyanın uploadı bu gece bitmeyecek yarın öğlen vakti olacak ondan serverda oynama şansınız pazar akşamı bulur bunuda göz önünde bulundurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ühühü :( neyse artık yarın sabah reamer den indiricez demekki[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Eğer normal dosya çeker gibi DW yapabileceksek bende 2mg DW var. Fakat yarın o saate kadar hali hazırda devam eden DWum da %80lere gelmiş olur herhalde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben istiyorum bana biriniz kıyak yapın.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Banada yardımcı olursanız minnettar olacağım. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faramir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Valla arkadaşlar torrent la eşşekle hiç uraşmayın2 gündür kasıodum bende. Hiç aklıma gelmemişti dc++ ya bakmak. 256 kabllo ile 12 saatir aralıksız 30 kb la çekiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 reamer benim torrentle acaip sorunum var bu yuzden bole biseyee ihtiyacım war . bana da izin verirsen sevinirim[signature][hline]SUPER KOMIK SOZLER... It is white. - George W. Bush, when asked what the White House was like by a student in East London ------------------------ Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer. - Dave Barry ------------------------ Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes. - Billy Connolly ------------------------ Why in a country of free speech, are there phone bills? - Steven Wright ------------------------ A fine woman is like a fine wine: expensive! - RaceProUK ------------------------ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't. - Anonymous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar