cenavar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Evet arkadaşlar bunu çok merak ediyorum neden sphere için sürekl yeni versiyonlar geliştirmeye çalışıyolar.... Biraz daha bekleyip çok daha az system belleği ve işlemci kullanan 3rd party programları engelleyebilecek bi versiyon yazsalar daha iyi olmazmı . çunku playerların beklentileri hep aynı no speed no inj full time action ve lagsız kalabalık bir sever hadi desemki bu emulatorler shareware ama diil hem freeware dağıtıyolar para içinde olamaz player ların beklentiside değişmiyo ..... 55i deki playerda aynı R.C4.0.2 deki yada 56a daki playerlarda aynı....[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 genellikle bug yada daha kaliteli server ya ne biliyim ben :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 her zman bug olmuştur olacaktırda bence bunu sphere yi yazanlarda biliyordur.......[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bir önceki versiyonlarda bulununan bugg ları fixleyip yenisini sürüyolar piyasaya :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 rc serilerinin yapılma amacı eski sphere versionlarında yapabilinceklerin kısıtlı olduğu için bu engelleri kaldırmak özellikle Speed injection gibi 3rd programları kullanımdan kaldırmak için yapılmıştır.Ve büyük ölçüde engellenmiştir.Injection çalışmamakta Speed ayarlarınız doğru ise speed kullanımı %70 lere kadar azaltılmıştır.Ek olarak revisionda yapabilceklerimiz artık kısıtlı değildir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 aslında runuo gibi süper bir version cıkarsalar sora public 29 30 falan filan devam etse.[signature][hline]Bir derdim var artık ! Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: plus, 29 Ocak 2005 20:28 tarihinde demiş ki: Speed injection gibi 3rd programları kullanımdan kaldırmak için yapılmıştır.Ve büyük ölçüde engellenmiştir.In speed kullanımı %70 lere kadar azaltılmıştır.Ek Bunlar birazda Ultima'nın eskisi kadar popüler olmamasından kaynaklanıyor =)[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 full time action? o zaman pvp emulatorune çevirelim sphere'yi.Hatta mame'de çalışsın UO.[signature][hline]"Cücelerin dağları çekiç sesleriyle yankılanıyor, büyük savaş öncesi..." "Binlercesi hala savunuyor kutsal toprakları; kardeşlerinin cesetleri üstünde." Efsaneler & Diyarlar || Khazab || West Bridge /::/ Kayıt /::/ Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sen Neden Hep Aynı Kıyafetleri Giymiyorsun? Çünkü Hep aynı Elbise Giyilmez Eskir Yırtılır bişey Olur. Hep Neden Aynı Versiyonda Oynanılmıyor? Çünkü Versiyonlarda Değişiklik Yapılık Yenisini Çıkarıyorlar. Daha Kalitelisini İyisi Vs.vs.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Alem Ajans >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 frasier güzel örnek...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 biliosunuz ki 55i en iyi versiyonlarıydı onu yapınca cıkardılar sonra speed injection flm derken sphere team kell lere baskı yaptı ve zorm + r3 ler cıktı bunlar ani alınmış kararlardı ve hızla yapmak zorundaydılar unku sphere nin de ustunde baskı vardı. daha sonra kell ayrıldı sphere team bu sefer kendi injection fixli sphere 1.0 ı yaptılar kell lerde gidip r402 flm yaptılar. sphere team daha sonra yeni sürüm cıkardımı bilmiyom ama cıkardıysa bile 1.0 dan daha iyidir. yani asıl amac şudur: Serverda olan buglar ve 3. parti programlar suana kadar senin dediğin gibi daha pvp agırlıklı bir sistem yapmaları lazımdı ama demekki ellerinden suan için bukadar gelio. Eger boyle şeyler yürüsün istiyorsan sphere e yada kell lere bagıs (donate) yap. yap ki adamlar gaza gelsin.[signature][hline]Sindarin Resurrection Only Power Gaming Only Action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 lol adamlar yeni versiyonu keyiflerinden cıkarmıyor ki, bugları temizleyip yeni feature eklemeye calısıolar..ama sphere bunda ne kadar basarılı, orası tartışılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 runuo'nun temeli sağlam ama :)[signature][hline]"Cücelerin dağları çekiç sesleriyle yankılanıyor, büyük savaş öncesi..." "Binlercesi hala savunuyor kutsal toprakları; kardeşlerinin cesetleri üstünde." Efsaneler & Diyarlar || Khazab || West Bridge /::/ Kayıt /::/ Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 saglam olması bizim ilgilendirmez bizim işimiz spherela :) ben uo da oynasam runuodan zevk alamıyorum hep sphereda scripting konusunda da runuoyu denedim sıktı sphere da sıkılmıyorum bişeyi var sphereın ama hala nesinde takılı kaldım anlamıyorum?[signature][hline]değiştirdik : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: TheCoder, 30 Ocak 2005 00:25 tarihinde demiş ki: Ceday : Runuo scripterları yeni scriptler ekleyip geliştirmek konusunda ne kadar başarılılar ise aynı oranda.. ben sphere devlerinden bahsediyorum, sen runuo scripterlarından ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 amac surekli daha iyiye mantigi.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: TheCoder, 30 Ocak 2005 00:25 tarihinde demiş ki: Ceday : Runuo scripterları yeni scriptler ekleyip geliştirmek konusunda ne kadar başarılılar ise aynı oranda.. tamam sphere'ı çok seviyor olabilirsiniz ama fanatikliğinden bu kadarı. emulator'un birincil amacı (uo için) uo'yu emule etmektir. runuo bunu şu anda %99 gerçekleştirdiği gibi kullanıcılarına binlerce açık kapı bırakıyor istediklerini yapması için. runuo devteam'in amacı yeni scriptlerle farklı dünyalar yaratmak olsaydı, bunu çoook çok rahat yaparlardı. bırakın artık sphere ile runuo'yu yarıştırmayı yahu (ki komik sonuçlarda çıkabilir zaten) (ayrıca runuo üzerine kullanıcıların yazdığı scriptlerin çoğunun sphere'da tatbik edilebileceğini de sanmam - bkz. runuo forum / scripts). bence sphere devteam başarısız bir takım. devamlı yeni release'lerin olması da ortaya çıkan zilyon bug'ı temizlemektir herhalde. bir anda hepsini temizlemek kolay birşey değil öyle unstable bir sistemde. birisini temizlerken yenisi ortaya çıkabilir. ama bu arada yeni sürümler ortaya çıkarırlarsa çok büyük bir kullanıcı kitlesi tarafından test ettirmiş oluyorlar. nereye kadar?..[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 walla şu zaman kadar tanıdğım tum runuo cular nedense sphere yi bğeinmiyo ama bir çoğuda sphere serverlarında oynamaktan geri kalmıyo ama sphere de oynayanlar runuo da oynamıyo (bir çoğu) buda gosteriyoki sphere daha anlaşılabilir ve daha çok zevkil (bana gore ) ama zaten buglar yazılan scp lerden kaynaklanmıyo mu? neden scp ler ustunde yoğunlaşılmıyoda buglar için emulator ustunde ugraşılıyo . 3rd party programların çalışmamantığı belli hatta bir çoğunun yeni versiyonu bile yok (sanırsam inj kullanan kişinin becerisinie kalıyoda ) speed deseniz (artık en app serve bile conn yaptırıyo ) ......... Bence biraz beklesinler şöyle ortaya yanar döner bişiler çıkarsınlar :D Bizde yıllarca oynasak .............[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 cenavar ortaya sürdüklerin gerçek dışı bilgiler. açıklamak istemiyorum artık, sıkıldım yahu.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 scp den kaynaklanmayan buglar var bizler bu bugları scp ile elden geldigince duzentiyoruz ama stable etmek varken neden scp yazsınlar ki? en iyi yeni sürüm denen sey cıkmaya devam etsin sen bırak bunları düşünmeyi :)[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Ractamainus, 30 Ocak 2005 14:17 tarihinde demiş ki: cenavar ortaya sürdüklerin gerçek dışı bilgiler. açıklamak istemiyorum artık, sıkıldım yahu. Gerçek dışı blgiler ? Bir çoğu kendi fikrim bilgi deil ama yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim .............[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 peki o zaman cevap vereyim. [gerçek dışı bilgi olan da runuo'nun sadece aos'tan oluşmadığıdır, hatırlatayım dedim.] said: cenavar, 30 Ocak 2005 14:15 tarihinde demiş ki: walla şu zaman kadar tanıdğım tum runuo cular nedense sphere yi bğeinmiyo ama bir çoğuda sphere serverlarında oynamaktan geri kalmıyo ama sphere de oynayanlar runuo da oynamıyo (bir çoğu) buda gosteriyoki sphere daha anlaşılabilir ve daha çok zevkil (bana gore ) ama zaten buglar yazılan scp lerden kaynaklanmıyo mu? neden scp ler ustunde yoğunlaşılmıyoda buglar için emulator ustunde ugraşılıyo . 3rd party programların çalışmamantığı belli hatta bir çoğunun yeni versiyonu bile yok (sanırsam inj kullanan kişinin becerisinie kalıyoda ) speed deseniz (artık en app serve bile conn yaptırıyo ) ......... Bence biraz beklesinler şöyle ortaya yanar döner bişiler çıkarsınlar :D Bizde yıllarca oynasak ............. şu anda ortada ki runuo kullanan shardların büyük bir çoğunluğu default kullanıyor runuo'yu, sadece bir kaç ayar yaparak. yani "osi like" diyebiliriz (samurai empire'ı şimdiliksaymassak). sizin sevmediğiniz şey runuo değil zaten (2345656 kere söylendi ama anlatılamıyor sanırım?), siz aos sistemini sevmiyorsunuz. ama runuo sphere'ın yapabileceklerinin hepsini sorunsuz yapabildiği gibi fazlasını da yapıyor. yani ortadaki shardları örnek vermeye gerek yok, biz burda emülatörleri tartışıyoruz. sphere'da gördüğünüz (pre-aos) sistemin aynısı ve fazlasını runuo da stable biçimde yapabilirsiniz... yanlış bir bilgi daha var, "bug'lar scriptlerden kaynaklanmıyor", emülatörün yetersizliği... ayrıca runuo'cu değilim, sadece runuo'yu tercih ediyorum (teknik anlamda da böyle olması lazım değil mi?). konu sapıyor, sphere sürümlerinden bahsediliyordu... [eklemeden edemeyeceğim; emulator sadece kullanıcının oyun içi sisteme müdahale edeceği kodlardan meydana gelmez.][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar