Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Citroen C-4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var mı ya link verebilecek kimse ?

Merak ettim şimdi..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..

John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
Tek kelimeyle "harika" bi reklam. gerçi dans olayını biraz uzun tutmuşlar bi orası gözüme battı[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
ahah süfer yapmışlar :)
bu arada c4 un bide coupe si varmış deişik bişi bugun gastede gördüm hasta oldum süper araba[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
et bildiimiz coupelerden farklı olmuş ama güzel olmuş[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
ilk gördüğümde transformersın filmi çekilmiş gibi bir düşünce kapladı beynimi ama sonradan hayal kırıklığına uğradım ama yinede çok güzel bir reklam filmi insanın aklında kalıyar yani!
Mesaj tarihi:
İzlediğim en kaliteli ve güzel reklamlardan birisi .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|
Mesaj tarihi:
Araba robotta dönüşüyo dans felen ediyo süper bence. Teknoloji aşka geldi ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
bir zamanlar oynadığım transformers geldi aklıma doğrumu telafuz ettim bilmiyorum ama hoş bir andı :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
Mesaj tarihi:
çok çok güzel bi reklam
bu gün gördüm bende televizyonda
çok şeker olmuş yani :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
her denk geldiğimde izliyorum çok güzel reklam kesinlikle.
dl unu bulursanız koyun buraya :)

hatta bu tarzda robota dönüşen başka makinaların reklamları da var bu aralar,
mesela bir fotokopi makinası vardı oda süper bir reklamdır, ofisin içinde bi kadın makinaya vurunca robota dönüşüp kadının üstüne yürüyen fotokopi makinası, japoncaydı sanırım, onların da linklerini bulursanız süfer olur :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
ya bende bi kaç kere görebildim ama spr yapmislar yaa çok komik dans ediyo hakkaten baya gzl olmus..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
ewet artik o reklami görebilmek için dizileri bile takip etmeye basladim tam dizi reklama girerken werilyo ya genelde öle iste...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
  • Yeni Oluştur...