µh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 selam yıllardır kullanmadığım 17" bi ekran vardı bilgisayara 2. monitör olarak bağlamak istedim, vga'dan taktım ama nvidia panelde gözükmüyor. restart attım kendi kullandığım ekranı çıkardım sadece o kaldı gene olmadı. 2 yıl önce kullanışmıştı dolayısıyla çalışıyor olması lazım, kablosunu çıkarınca no signal yazıyor kasaya takınca siyah ekran oluyor dolayısıyla fiziksel bir sorun yok diye düşünüyorum. nasıl çözülür bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 anakartta built in graphic card varsa bios'tan disable et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 2. monitörü bağladıktan sonra masaüstüne sağ click yapıp Display Settings'de detect dedin mi Nvidia Control Panel'e girmeden önce? Çalışması lazım herhangi bir sorunu yoksa, aynı anda 4 monitör falan destekliyor çoğu modern GPU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 detect olayını hem windowsun kendinden hem nvidadan yaptım olmadı biosta alakalı bir ayar bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Görüntü kaynağını digital'dan analog'a çevirmeyi dene iki monitör de bağlıyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 abi tamamdır yaptım. ginaly'nin dediği gibi bios ayarlarındanmış orda bir şeyler değiştirdim oldu sonunda. teşekkür ederim ikinize de ^^ gerçi nvidia hala görmüyor 2 ekran, intel graphics açıldı sanırım onboard karta falan geçtim. oyun oynarken etkiler mi ki sdfasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar