Deedstyger Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Bronx, 03 Haziran 2004 17:44 tarihinde demiş ki: 13523834 tane hazir server açanın yanında, 5 kişi kendini öncekinden çok çok ileriye götürmüşse kendini (ki ben 5'ten çok daha fazlasını tanıyorum kendini o scriptler sayesinde geliştiren) amacına ulaşmış demektir. benim anlamadığım server açanların sizlere ne zarari var ki? rahatinizi mi bozuyorlar :) "işin boku çıkıyor." derler hani. :]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben bir şey soracağım okudum okudum ama aradğımı tam bulamadım şimdi ben bu sosaria haritasında değişiklik yapmak istiyorum yani şehirlerdeki binaları silip sıfırdan tasarlamak istiyorum ne yapmam lazım[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Emeklerinizin boşa gitmesini istemiorsanız yapmadan evel saklamasını öğrenin. *! Bronxun haritasını bir an önce bitirmesini bekler *[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] [Bu mesaj RRa tarafından 06 Haziran 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ne alaka rra[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bir haritayi almak çok kolayda ondan, senin o mapi görebilmen için clientin içinde vermek zorunda verdikden sonra almasıda biraz bilen için çok kolay.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 biraz açıklar mısın adım adım neler yapmam lazım misal minocu silip deiştirmek için? bi de ilk yazdıın mesaj çok alakasız annamadım[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bivrim akşam akşam uykun geldi sana tane tane anlatcam ne demek istediğimi. Şuanda harita yapimini anlatan bir konudayiz bu konuyu okuyan çoğu arkadaş ordaki bilgi ve programlardan yararlanarak sosariadan bağımsız 0 dan yeni bir map hazirlamaya başladilar ama birşeyi ya bilmiyorlardı yada düşünmek bile istemiyorlardı bende uyarmak istedim. Neydi o şey şuydu; Sen mapini yaptiğin zaman map0.mul statix0 mi ne filan die 3 tane dosya oluyor işde bu dosyalari clientle beraber verceksinki adam bu map0.mul u filan uoya atsinki senin serverina girdiğinde sosaria yerine bu yeni mapi görsün. Anliycağin map dediğin şey sana clientle birlikte 3 dosya şekilde veriliyor.Bu dosyalarin isimlerini bivrip.mll şeklinde değiştirip hex le clientide ayarlayip bi nebze saklayabilirsin ama dosya boyutlarin hangisinin ne mal olduğu belli oluyor bu şekilde dünya üzerinde beğendiğin tüm haritalari alabilirsin.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 annadım saol bi ara da bana minocu flm deiştirmeyi annatırsan sevinirim ii geceler herkese[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 taktin minoc a şehir şehir değil bu 0 dan yaziorsun ama bak sana ne yapabiliriz biliormusun ben sana minocun o dağı varya o daği büyültürüm minoc şehrini dağ yaparim eteğinede başka şehir kurarım öyle şeyler yapilabilir. Hatda ortasindan bide ırmak geçiririz oldu hatda ırmağa birde köprü koyariz hatda köprüden beri tarafi gz yapariz minocdaki action yerini özlemek zorunda kalmas kimseki o köprü epey eğlencelidir. Ya işde böle şeyler pm at msn e gel her türlü icraat yapilir, lafda kalinmaz.. Copy pastelede olmuyor bu işler yakinda herkez görcek.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Evet ama şunuda unutma connector ü yaparken mul uzantılarını değiştirip connector e ayarla ki adam senin serverından başka bir servera geçerken diğer harita yı kullanabilsin. Örneğin arqas ilk zamanlarında .mul olarak yapmıştı uo yu silip yüklüyordu backup almayanlar.[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Tabiki ama her gencin başina gelir o okadar iş güç arasında farketmiorsun bile clienti player çekerse nolur filan die.Bizde yedik o naneyi ordan biliyorum ama zeki çiktim hemen antitoksinini sürdük piyasaya.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Larethian, 03 Haziran 2004 17:59 tarihinde demiş ki: Test Sanırım bir yönetici buradaki mesajımı değiştirmiş. Ne imza nede yazım böyle değildir. Neden olduğunu yine bu tpic altında görmek istiyorum.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 07 Haziran 2004 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: RRa, 06 Haziran 2004 23:11 tarihinde demiş ki: Bivrim akşam akşam uykun geldi sana tane tane anlatcam ne demek istediğimi. Şuanda harita yapimini anlatan bir konudayiz bu konuyu okuyan çoğu arkadaş ordaki bilgi ve programlardan yararlanarak sosariadan bağımsız 0 dan yeni bir map hazirlamaya başladilar ama birşeyi ya bilmiyorlardı yada düşünmek bile istemiyorlardı bende uyarmak istedim. Neydi o şey şuydu; Sen mapini yaptiğin zaman map0.mul statix0 mi ne filan die 3 tane dosya oluyor işde bu dosyalari clientle beraber verceksinki adam bu map0.mul u filan uoya atsinki senin serverina girdiğinde sosaria yerine bu yeni mapi görsün. Anliycağin map dediğin şey sana clientle birlikte 3 dosya şekilde veriliyor.Bu dosyalarin isimlerini bivrip.mll şeklinde değiştirip hex le clientide ayarlayip bi nebze saklayabilirsin ama dosya boyutlarin hangisinin ne mal olduğu belli oluyor bu şekilde dünya üzerinde beğendiğin tüm haritalari alabilirsin. modifiye edilmeden 0'dan yapilan mul dosyalari uzerinde yaraticisi copyright hakkina sahiptir. ve ben aylarca ugrastigim birsey icin legal yollardan hic usenmem. + mul dosyasi olarak downloada sunacagimi nerden cikardin onu da bilmiyorum, fakat mul dosyasi olarak sunsam da bu beni rahatsiz etmez acikcasi, tek yapacagim avukatin vekaletini yenilemek olcak. [Bu mesaj Bronx tarafından 07 Haziran 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 mul değilde jul yaparsın adını ben dosya boyutundan anlarım. Senin yaptiğin haritayida alip herkeze vericem onunla nasil shard açicaklarinida anlatcam yabanci serverlarada vericem. Kendim shard satarkende o haritayi kurulu vericem. Benim avukatım senin avukatını da döver ahah[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hı hı. unlive'a da koyarsin olmazsa belki ise yarar :) zebula-ocak da yukludur bi de harita ooh isminide bronx jr yap :) eheh mul dosyasi olarak koymicam derken mul formatinda olmicak yani sevgili ra, yani beraberindeki clienttan baskasi okumaz, beraberindeki clientta sadece belirli bir servera logon olur capish :) [Bu mesaj Bronx tarafından 07 Haziran 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Larethian, 07 Haziran 2004 12:29 tarihinde demiş ki: Sanırım bir yönetici buradaki mesajımı değiştirmiş. Ne imza nede yazım böyle değildir. Neden olduğunu yine bu tpic altında görmek istiyorum. mesaj degiştirilirse altında degiştirildigi tarih ve kim tarafından degiştirildigi yazar senin mesajında öyle bir yazı yok[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Bronx, 07 Haziran 2004 14:21 tarihinde demiş ki: eheh mul dosyasi olarak koymicam derken mul formatinda olmicak yani sevgili ra, yani beraberindeki clienttan baskasi okumaz, beraberindeki clientta sadece belirli bir servera logon olur capish :)Anlatmasaydin da arasaydi, lol.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Bronx, 07 Haziran 2004 14:21 tarihinde demiş ki: hı hı. unlive'a da koyarsin olmazsa belki ise yarar :) zebula-ocak da yukludur bi de harita ooh isminide bronx jr yap :) eheh mul dosyasi olarak koymicam derken mul formatinda olmicak yani sevgili ra, yani beraberindeki clienttan baskasi okumaz, beraberindeki clientta sadece belirli bir servera logon olur capish :) [Bu mesaj Bronx tarafından 07 Haziran 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Benim serverımın ne senin paticike koyduğun dökümanlara nede yeni yapicağin haritaya ihtiyaci yok 75 sene uraşsanda şuan kullandığımdan daha iyisini yapamazsın zaten. Serveri açabilceğini pek sanmiyorum ama açarsan dediğim gibi o haritayi çocuklara oyuncak edicem.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Baggio, 07 Haziran 2004 14:38 tarihinde demiş ki: said: Bronx, 07 Haziran 2004 14:21 tarihinde demiş ki: eheh mul dosyasi olarak koymicam derken mul formatinda olmicak yani sevgili ra, yani beraberindeki clienttan baskasi okumaz, beraberindeki clientta sadece belirli bir servera logon olur capish :)Anlatmasaydin da arasaydi, lol. Ben zaten biliyorum dosya boyutundada anlarim hex lede görürüm.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 benim yaptıgım senin yaptıgından daha iyi sen böle yapamassın sidik yarıştırma bölümü değil burası insanların bilmediklerini öğrenmek için bilgilerini paylaştıgı , yardımlaştığı biryer.... bu baglamda lütfen saçma sapan mesajlar atmayalım.[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Kullandığım haritayi ben yapmadım ben yapsaydım Bronxunkinden güzel olmazdı sidik yariştirmiyorum ama en kral haritayida versen benim şuan kullandığımdan daha iyi olamaz çünki ırk ve class sistemimizede uygun bir harita. Bunu demek istedim oda anladı zaten.Yarıştırdığımız birşey yok.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: RRa, 07 Haziran 2004 14:39 tarihinde demiş ki: Serveri açabilceğini pek sanmiyorum ama açarsan dediğim gibi o haritayi çocuklara oyuncak edicem. Dynamick'in de belirttigi gibi, bolumun anlam ve onemini cok fena yansitan bir mesaj olmus, tebrikler ve tesekkurler. Kiskanclik ve sahsi husumet sebebiyle boyle laflar etmen de sana olan birkac damla saygimi alip goturdu, bilmiyorum ne derece takarsin ama oyle iste.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Haksız değilsin ama o gün IQ ma kadar laf etdi ve bunun bedelini emeklerini hiç ederek ödetcem sadece söylemek istedim. Şimdi izin verirseniz konunun diğer arkadaşlara faydasının devam edebilmesi ve kirlenmemesi için geçenki gibi kıvırma şimdi demiycekseniz ben diyceklerimin tamamini dediğim için burda bırakmayı uygun görüyorum.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Sebep ne olursa olsun emege saygisizlik yapilabilecek en buyuk terbiyesizliktir iste benim gozumde, ondan attim deminki mesaji da, yoksa herseye ragmen saygi duydugum bir insandin cidden. Silinen mesajlarda ben de senin savunduklarinin bir kismina paralel dusuncelere sahiptim, ama ben Bronx'la kavga etmeyecek sekilde soyleyebildim soylediklerimi (hatta sonra baristik biz, basimza tas yagacak), sen ise direk saldiriya gecip (biraz cekememezlik etkisi gozlemledim ben, kusura bakma) olayi kavga denebilecek bir duzeye getirdin, sonra gelip burada 'bana laf etti' diyorsun, edecek tabii ki. Ben de olsam ederim :) Guzel bir noktaya deginmissin, ben de Popeye'nin mesajini quote etmek amacinda idim zaten, yeter bu kadar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Baggio iyi güzelde ben o zbl ocak scriptleri ile açmadim serveri o gelmiş burda böyle derse o scriptleri yapanlarin emeğine saygisizlik edilmiş olmuyormu. Hem o hak etdi yoksa benim kimsenin emeğinde gözüm yok ihtiyacımda yok.Banane başkasının yaptığından var benim haritam mutluyum ama hem çikip diyemedi o scriptleri 0 dan yazmadiğini hemde geldi hakarete varan laflar etdi. Ben şimdi emeği hiç etmeyimde kim etsin. Senin benim için düşündüklerin benim için önemli çünki alaninda bilgili birisin ve saygıda duyuyorum seninde bana duymanı isterdim o saygıyı tekrar kazanmak dileğiyle.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar