lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 soru başlıkta kutudan çıkanları kaybettim PCI-E, ekran kartına takılacak 6 pin kabloya ihtiyacım var, hiçbir yerde bulamadım var mıdır bunun bir yolu, (mecidiyeköy de yok) alet bu: http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00001571 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 12v 4lu pini pcie donüstürücü al tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Hocam o zaten var sorun şu Psu da 6 lı ve 8 li giriş var ekran kartında da 6 lı Bu tek sıra olanlar bi işe yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Yüksek ihtimal bulamazsın. Aynı pinout'lu başka PSU'daki veya aynı model ve başka PSU'daki kabloları bulabilirsen bulabilirsin veya bu işten anlayan birine yaptırtabilirsin ama gene örnek kablo veya tech sheet'i(pinout için) olmadan PSU'nun o da yapamaz ki onu da internete koymamışlar. TT'ye mail atarsan belki tech sheet veya yedek kablo gönderebilirler ama tech sheet'i bulsan da o custom kabloyu yapmak bile sürer bir kaç saat, anlayan ve uğraşacak birini zor bulursun. Kabloları sordurt gerek uluslararası olarak gerek TR distribütörüne veya ikinci el forumlarında aynı PSU'yu satan biri var mı bak, onu alırsan işin hallolur veya direk yeni bir PSU al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 abi verdigin termatake linkinin altinda kutudan cikan kablolari gosteriyor galiba..onlari yazip ararsan belki internetten cikar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ekran kartı distributor firamdan almıstım ben 8pin kablo misal amazonda da var bu sitede bi ton kablo var bi bakıver http://www.bindetay.com/index.php?do=catalog/product&pid=171 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Bu olmaz mı ? Anladığım kadarı ile bu lazım ? http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/6-pin-to-8-pin-pci-e-ekran-karti-power-cevirici-199017770?gclid=CN2Pq9WvucoCFYoBwwodShMF-Q&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 distribütörle görüştüm, bakalım bakacaklar kablo var mı orjinal kablo ayrı olarak satılmıyor anladığım kadarıyla amazon falan karıştırdım, @Quo-Vadis senin gösterdiğini alacağım ama pek de güvenemiyorum açıkçası 3 tl lik kabloyla kartları yakmayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Hepsi aynı, 4 adet kablo. Diğerleri biraz daha süslü. Lehimleri sağlam olsun yeter. Hatta bak devamlı alışveriş yaptığım satıcılardan biri de aynı kabloyu satıyor. Aldığım ürünler hep kaliteli çıkmıştır bu adamdan. Diğerleri de Çinde yapılıyor, bunlarda. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/6-pin-pci-to-8-pin-pci-ex-kablo-197908368 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 O dönüştürücüler olmaz, söyledik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Distribütör sağolsun yardımcı oldu yarın elimde olacak kablo. Bakalım bi sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Kabloları PSU üzerinde doğru çıkışa takman lazm. Gerçi kablonun pinout'ları farklıdır, zaten girmeyebilir fiziksel olarak da gene bir manual'ine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar