Eno Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Efenim sitemize meslekler ve bir hikaye eklenmiş bulunuyor... Artık çevirilecek bilgi bakımından pek birşey kalmadı... Yeni eklentiler falan oldukça çevirip ekleriz... Özellikle oyun içi hikayeleri sitede barındırmak istiyoruz. Hikayeleri foruma gönderdikten sonra linkini bana özel mesajla ulaştırırsanız, siteye de eklerim... En zevkli kısım bu hikayeleri okumak bana kalırsa... İyi eğlenceler... Not: psikopata bağlayıp çeviriyi yapan eternal a teşekkürlerimi sunuyor, Allahın kendisine akıl fikir ve mantık ihsan etmesini diliyorum. :p[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 elinize saglık. bakalım bi nası olmusç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Hayırlı olsun güncellemeler herkes okuyup bişeyler kazanır umarım =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu islere yeni biri olarak turkce boyle bir site bulmaktan fazlasiyla memnunum. emegi gecenlere cok tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 emegı gecen herkese en ıcten dıleklerımle tesekkur eder saygılarımı sunarım[signature][hline]MüslümaN PoweRRRRR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hayırlı olsun, elinize sağlık.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 elinize sağlık ama eşşekliğime verinde meslekler şöyle olmuş first aid = iyileştirir skinning = derisini traşlar leatherworking = deri ile çalışır neden daha detaya girmiyorsunuzda herşey böyle yüzeysel hani siteye bi kere bakayim taam diyip çıkayım şeklinde,ihtiyaçda kullanılmadan çok hani öyle oyunla alakası olmayan biri bakarsa diye olmuş sanki , en azından mesleklerin 225 questlerini falan yazsanız daha işe yariycak bilgiler koysanız ne biliyim[signature][hline]Eternal, 24 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki: Uçan binekler sadece ulaşım için kullanılıyor.Normal binekler karada kullanılabiliyor. [Bu mesaj BaaL tarafından 30 Ocak 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar