Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaç FPS Alıyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alt + g veya r olması lazım ikisinden biri.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
Ctrl+r ile fps nizi görebiliyorsunuz. Ben hiç söylemeyim pIII 733 makine zaten fps aldığıma dua ediyorum[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
walla benim makine amd 2.8 1 gb ram his 9600(normal olani ne pro ne xt ne se ) disarida 10-15 arasi fps aliyorum lol ! icerdede 20, 1280*1024 oynuyorum butun grafik ozellikleri high...
Mesaj tarihi:
said:
CraftedbyMalibu, 30 Ocak 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Ctrl+r ile fps nizi görebiliyorsunuz. Ben hiç söylemeyim pIII 733 makine zaten fps aldığıma dua ediyorum

tamam dv'de yetiodu da deiştir artık su makinanı artık eski dusmanım yeni muttefikim :P[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........
Mesaj tarihi:
ATI radeon 9200 var, directx 9'u desteklemedigi halde tum ayarlar full iceride 20-25 disarida 35-40 fps aliyorum..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mesaj tarihi:
directx 9 u desteklemediği için alıyosun zaten desteklese o kartla fps alamazsın :) .[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Mesaj tarihi:
said:
Luriel, 30 Ocak 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
benim bildiim max fps 60 felan 90 95 nası alınıo

fps biz 60 ın üzerine çıkmıyorsa vertical sync i kapatın
ama ekran kartınızında iyi olması gerekiyo 100 bile oldu bende[signature][hline]Kazzuya Dark
msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
spawn77, 30 Ocak 2005 03:22 tarihinde demiş ki:
directx 9 u desteklemediği için alıyosun zaten desteklese o kartla fps alamazsın :) .

direckx 9 desteklememesiyle alakası yok zaten directx9 olmazsa oyuna girmiyo[signature][hline]Kazzuya Dark
msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
1. Makina
AMD ATHLON 2800+
2X512 TWINMOS RAM
GEFORCE 6800
1024x768 Herşey köklenmiş durumda 30 FPS den aşağı düşmedi.

2. Makina
AMD ATHLON 2500+
512 KINGSTON RAM
GEFORCE 5200
800x600 orta ayarlar 15-30 FPS arası
Kapalı alanlarda daha yüksek değerler var şüphesiz bunlar açık alan değerleri.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
  • Yeni Oluştur...