Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Soyle guzel bi fotoblog yaptirmak istiorz kim yapabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 parali mi? beles mi? parasi neyse veririz abi! diyorsan yonlendirelim heman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Kafaniza gore tema bulmak en acisizi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 parali olm tabiki cezasi neyse vericez @di nasi bulcaz onu nasi yapcaz =) yonlendir baskan birini olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Ya bu isler soyle; hazir bi tema alayim dersen -> $30-$100 birine yaptirayim dersen -> sonu yok. O yuzden wordpress photoblog theme diye aratip hosuna gidenleri secin iste. o secilen ustunden surasi soyle olsun buraysi boyle olsun derseniz burdan el atan olur ya da sadece o kalan ufak tefek degisiklikler icin birini bulur yaptirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Dur haniminla halledeyim ben bu isleri. Belli ki sen beceremicen. sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Suark said: parali olm tabiki cezasi neyse vericez @di nasi bulcaz onu nasi yapcaz =) yonlendir baskan birini olmadi. Kafanda ne varsa onagore ucretsiz hallederiz 1 saaten fazla zamanimi almaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 sdsfs yardim plz di said: Dur haniminla halledeyim ben bu isleri. Belli ki sen beceremicen. sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 of ya fotoblok sandim heyecanla girdim basliga :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Di karşim yardım ediyor saolsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ilk defa bulaşacaksan wordpress'e baya sıkıntılı o işler. ne kadar hazır tema da olsa uğraştırır bolca. her hazır temanın farklı abuk subuk şeyleri oluyor. 30-60$ tema 20-40$ tr domain+host + bol uğraş. bende bi arakadaşa yapacağım yakında bakalım bi gün mü sürecek bi hafta mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Peregrin said: of ya fotoblok sandim heyecanla girdim basliga :( Abi şu çok fena olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar