Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO: International Beta

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

Korax said:

hattok said:

ya korax 5 gün sonra oyunu bırakcan sdf hype diyo

Bana diyene bak, ToL'a basladik ilk birakan sen oldun olm

tolun cünkü pvpsi LEEEEŞŞŞTİ :D bıraktım :D

bu arada bu 3 silah tipinin Two handedlarının özel vuruşları var mı? sword int spear paralyze mace crit gibi ?
Sosyal ağlarda paylaş

calvaria said:

gerçekten yabancı oyuncular var şaka değil :)

Bir zamanlar bir serverda yabancı diye geçinen bir Türk topluluk vardı. Daha doğrusu admin kadro ve arkadaşları gibi, yabancı takılıyorlardı. Minoc kuzeyde evlerine kaçar veya kaçana kadar ölürlerdi ama. RunUO'nun ilk zamanlarıydı galiba. Hatırlayanlar çıkar burdan mutlaka.
Sosyal ağlarda paylaş

calvaria said:

hattok said:

stat ps var mı? xd

stat için camping açıkken ateş yakcan 8 sn de bir stat gain var ona göre yak

yok abi Power scrollu var statın 105 110 115 120 diye xd

info :
http://www.uoguide.com/Stat_Scrolls

ekstra edit : nerdeyse 6x olcam Heal kaldı onu kasıom suanda sonra resisting spells kaldı xd
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler ŞART GÜZEL AMA SAKAT. PVE nin damageoutputu cok güzel sıkmıyor darlamıyor ama iş pvp ye geldi mi Tek çektiğim balta ile adamlara 3 vuruyorum. Ayrıca oyunun swing speedleri yanlış Katana ile broadsword gibi bekliyorum.Viking sword ile twohanded silah gibi bekliyorum. Damage desen yok. bu serverda da mageler vurmasın sadece damage lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

Beyler ŞART GÜZEL AMA SAKAT. PVE nin damageoutputu cok güzel sıkmıyor darlamıyor ama iş pvp ye geldi mi Tek çektiğim balta ile adamlara 3 vuruyorum. Ayrıca oyunun swing speedleri yanlış Katana ile broadsword gibi bekliyorum.Viking sword ile twohanded silah gibi bekliyorum. Damage desen yok. bu serverda da mageler vurmasın sadece damage lütfen.

iyide viking ti broad dı onlar zaten one handed ların yavaşları tabiki two handed gibi olcak hem güçlü kalkanlı bide hızlı olsun ha ? haahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...