hattok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Korax said: hattok said: ya korax 5 gün sonra oyunu bırakcan sdf hype diyo Bana diyene bak, ToL'a basladik ilk birakan sen oldun olm tolun cünkü pvpsi LEEEEŞŞŞTİ :D bıraktım :D bu arada bu 3 silah tipinin Two handedlarının özel vuruşları var mı? sword int spear paralyze mace crit gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Akhlaur said: Abi bond yoksa tamer olmanın zevki nerde. Tamer tamamen grind ve pvm uzerine kurulu degil, petler runuo aksine shrink olabiliyor sphere gibi ve direkt player vendordan binek satabiliyorsun. dragonda buna dahil , dragon shrink edip satabiliyor playerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Mark/Recall scroll nereden buluruz ağalar? İmanım gevredi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 discord app de sor verirler runebook yapanlar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 stat ps var mı? xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 calvaria said: gerçekten yabancı oyuncular var şaka değil :) Bir zamanlar bir serverda yabancı diye geçinen bir Türk topluluk vardı. Daha doğrusu admin kadro ve arkadaşları gibi, yabancı takılıyorlardı. Minoc kuzeyde evlerine kaçar veya kaçana kadar ölürlerdi ama. RunUO'nun ilk zamanlarıydı galiba. Hatırlayanlar çıkar burdan mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 hattok said: stat ps var mı? xd stat için camping açıkken ateş yakcan 8 sn de bir stat gain var ona göre yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 calvaria said: hattok said: stat ps var mı? xd stat için camping açıkken ateş yakcan 8 sn de bir stat gain var ona göre yak yok abi Power scrollu var statın 105 110 115 120 diye xd info : http://www.uoguide.com/Stat_Scrolls ekstra edit : nerdeyse 6x olcam Heal kaldı onu kasıom suanda sonra resisting spells kaldı xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 kaç online var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ABİ BENCE STAT GELMELİ YA VE STR DEX 110 120 ye kadar kasılmalı çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ben geliyorum gençler sevgilime uo öğreticem ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 bu stealingin hali ne abi kesinlikle gelmiyo bayadır kasıyorum succesful olmasına rağmen skill gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 çalma arkadaşım çalma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 bi el atın şu işe gm bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ağırlığa göre kasmak gerekiyomuş galba ya ağır şeyler çalmazsak skill gelmio galba hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Yapmayın GM bey! SUnucuda hırsız istemiyoruz ! nerdesin ülen patalatacam seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 noob guide istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 minoctayız biz millet nerelerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 cepteki parayla vendordan alışveriş yapamamak çok yorucu yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Beyler ŞART GÜZEL AMA SAKAT. PVE nin damageoutputu cok güzel sıkmıyor darlamıyor ama iş pvp ye geldi mi Tek çektiğim balta ile adamlara 3 vuruyorum. Ayrıca oyunun swing speedleri yanlış Katana ile broadsword gibi bekliyorum.Viking sword ile twohanded silah gibi bekliyorum. Damage desen yok. bu serverda da mageler vurmasın sadece damage lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 champ işlerine başlayın da hırsız kasıyım ben de gaza gelip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 minoc ana sehir olmazsa oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 hattok said: Beyler ŞART GÜZEL AMA SAKAT. PVE nin damageoutputu cok güzel sıkmıyor darlamıyor ama iş pvp ye geldi mi Tek çektiğim balta ile adamlara 3 vuruyorum. Ayrıca oyunun swing speedleri yanlış Katana ile broadsword gibi bekliyorum.Viking sword ile twohanded silah gibi bekliyorum. Damage desen yok. bu serverda da mageler vurmasın sadece damage lütfen. iyide viking ti broad dı onlar zaten one handed ların yavaşları tabiki two handed gibi olcak hem güçlü kalkanlı bide hızlı olsun ha ? haahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Böyle yağan kar bi tarafta adaçayı bi tarafta tam eski UO günlerimi hatırlatıyor, benimde deli gibi başlayasım var ama vakit yok gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 êditör reyis güzel diyorsunda. 5 6 anca vuruyorsun playerlara :) onu diyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar