Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Daha iyiydik ve koordinasyonluyduk evet önceye göre, ama koşarak kalvas atan rat mage'lere karşı servera yeni başlamış birilerinin pek şansı yok. Kolay olduğunu düşünmüyorum. O yüzden en azından npc casterları nerflemek yönünde düzeltilme yapılması gerekiyor bence. Bir de dediğim diğer champ'lardan farklı PS düşme olayları gündeme gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Provo baya iş görüyo ratmage/archer ve silver serpentlarda. Archer veya warrior gruptaki mageleri vs koruma konusunda iyi iş yapabilir aslında ama overall da işlevleri zayıf baracoonda. Edit: Bu arada su baracdan vanquishing dusurebilen oldumu hiç ? Benim aldığım itemlar hep çar çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 discord gereksiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Sufi said: discord gereksiz mi? Baracoonda cok bi islevi yok; fakat barac tek champ değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 i see, ille bişeylerden vazgeçmek gerekiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Sufi said: i see, ille bişeylerden vazgeçmek gerekiyor yani Normal PvM'de discord baya iş görüyo. Dragon vs farmlarken mesela. Atıyorum büyük yaratıklar spawnlanan eventlerde iş görür ama barac komple minion spam genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 D@rkwish said: Provo baya iş görüyo ratmage/archer ve silver serpentlarda. Archer veya warrior gruptaki mageleri vs koruma konusunda iyi iş yapabilir aslında ama overall da işlevleri zayıf baracoonda. Edit: Bu arada su baracdan vanquishing dusurebilen oldumu hiç ? Benim aldığım itemlar hep çar çöp bana +6 ranger studded armor düştü 37 armor veriyor sadece tunic. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 haha tebrikler :) drop rate i yuzde 2 :) Bu arada feedback icin tesekkurler @coldwind, degerlendiricem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 bu düşen armorları terziler spined/horned/barbed'a çevirebiliyor mu ekstra kalite için? o işin success rate'leri nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 bence mage ivir zivir psleri olmamali. hesaplamalar degisirse durum duzelir. cunku dengeler iyice bozulacak diger turlu. normalde pslerin oldugu donemde farkli ozellikli itemlar var buildin aciklarini kapatan. npcler instant cast etmemeli kesinlikle o ayri. en azindan bir fizzle sansi olmali her vurusta olmayacaksa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 en hızlı,kolay para kasma yöntemi scribe mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Bencede PS olmamalı. Championlardan crafterlar icin ozel bir item dusebilir. o item ile cok saglam silah zırh vs. yapılabilir mesela. dusme yuzdesi de baya dusuk olur. boylece hem piyasası yuksek olur hemde herkeste olmaz vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Masticore said: en hızlı,kolay para kasma yöntemi scribe mi hala Karakterlerini oturttuysan değil, oturtmadıysan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 BioHazarD said: bence mage ivir zivir psleri olmamali. Aynen buna katılıyorum Combat skillerde PS olmamalı bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 D@rkwish said: Masticore said: en hızlı,kolay para kasma yöntemi scribe mi hala Karakterlerini oturttuysan değil, oturtmadıysan öyle. Karakter yok ortada daha :) amacim zengin olmak degil kolayca para kazanmak ki skill kasabileyim fazlasinda gozum yok. Fishing fln mi acayim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 abi sakın fishing açma. hiç gerek yok. bana fishing açtırdılar. zaten sıkıc bir de güzel para vermiyor. ha en kolayı olabilir bleki. inscriptionda gene reg meg arıyorsun. otur inscription kas, çok daha rahat. makroya bırak git, illegal da değil. ileride çok stabil bir gelirin oluyor. her skill içni yeter nerdeyse düzenli olarak kasarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 kac fishing ? treasure map yani bottle düştümü hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 fishing 100dü ama işte dün mü ne yerine alchemy kasmaya başladım. bottle glemedi ama 100de ben en fazla 20-30 kere olta sallamıaşımdır. işe yaramıyor ytani bir de, inscrpition mis gibi. her zmaan lazım. carpenter - lj karakter açtım belki kasarım diye. runebook yazdım 100 charge koydum. kimseye de muhtaç kalmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Fishingi de macrolar :) Captcha eklentisinden sonra makro aç git çok bi anlamı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 abi captcha var da ben bi.lg başında kasıyorum. hatta cs go da maç yaparken yapıyorum. bakıyorum captcha var öldükten sonra hemen alt tab Ş:) çift monitor var iyi oluyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ddos mu yedik ne oldu server uctu. Ancak girebildim bugun oyuna onda da girer girmez patladi. Tam yeni karakter açtım doğu perinçek diye acaba ondan mı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 evet, ddos suresince yeni ip kabul edemiyoruz, oyundakiler oynamaya devam edebiliyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 of of..buyuyemeyen veletler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 cabukddos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 saldiri mitigated, server tekrar saglikli durumda, iyi aksamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar