aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 o sistemlere oynamaya gelen pek olmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bakalim nasilmis, guzel konsept ama :D dusunup usengeclikten yapmadigim seylerden biri sphere-like ruleset ile runuo :D edit: mage template spheredaki gibi mi? oyle ise resisting spells gelince inscriptioni cikarmak gerekiyo heralde. tavsiyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 grip bakayı mdedim. 2 dakikada kuıstum çıktım. hiç özlememişim şu oyunu fadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 varım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Sunucunun özellikleri epeyi sağlammış, umarım hak ettiği değeri bulur çalışmaların :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bug ları lalu bulur laluyu bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Umarım tutar serverin ama sistemlerle cok oynanmıs. İnsanlar ugrasmaz onlara alısmaya. Hem sphere hem runuo oyuncusunu tanımadıgı bir ortama sokmaya calısmak buyuk risk. Pet bonding olmadıgı icin ben indirmeyecegim bile. Dragon tameleyip blood kesmeyeceksem bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Yani gene bunu yapabilirsin :) dragon ticareti donucektir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ulan 27 inç ekranda 1024x768 bile göt kadar oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 moonglowda kedileri köpekleri kesen hanginiz lan hayvan herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Pvm tamer olmanin olayi zaten alip dragonlarinin skillerini kasmak gercekten bir petin oldugu hissiyati item dusunce ustundeki statlara heycanlanmak. Ayrica sadece felluca var. Benim icin bu server imkansiz. Ama bol sans iyi caba verilmis belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 enhanced client ile girebiliomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 madcow said: Pvm tamer olmanin olayi zaten alip dragonlarinin skillerini kasmak gercekten bir petin oldugu hissiyati item dusunce ustundeki statlara heycanlanmak. Ayrica sadece felluca var. Benim icin bu server imkansiz. Ama bol sans iyi caba verilmis belliki. bunun farkında olmayıp ıslak hayallerle "dragon ticareti döner hehe" diyor. olmaz bu server, çok yanlış iş yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Ben okadar sert bakmıyorum "ıslak hayal" demeye cok gerek yok. Bir sey denendigi belli. Bence de tutması zor bir ihtimal cunku 2 tip oyuncuya (runuo-aos ve sonrası, sphere-preaos) aynı anda garip gelecek bir cok ozellik var. Bir grubu alıp kucuk kucuk degisikliklerle alıstıra alıstıra gitse belki olabilirdi ama suan 'ruleset'i okuyan birinin direk ben burda oynarım demesi zor. Ben mesela oyunu aos pvmsini seven oyuncu olarak 'no pet bondingi' gorunce direk vazgectim. Boyle cok sey var degisen hem sphere hem runuo oyuncularına deal breaker olabilecek. Hayırlısı demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Bonded ve insurance a karsiyim, serverdan belli olmustur, begenmiyorsaniz zorla oynaticak halim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ben sevdim ya cok guzel konsept :D anlik gaz mi bilmiyorum ama gorucez bakalim. edit: desert ostard satilir 20K lordum cipi piliz. edit2: vitaefinis ben bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Iyi oldu bu testi yaptigimiz ya, o buldugun problemli alana teleporter la fixledim, statgain ve warrior skill gainleride duzeltildi. Tek geriye kalan stam gitmesini biraz azalticam. Yarin release ederim, full global marketing yardirarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ev yapma henüz yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 var olmazmi, architect vendorda satilan house placement tool ile yerlestiriliyor.. deedleri tamamen kaldirdim kulfet olmasin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 RaidenXelRu said: var olmazmi, architect vendorda satilan house placement tool ile yerlestiriliyor.. deedleri tamamen kaldirdim kulfet olmasin diye prehiti sorduydum ama cevab gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 edit var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Edit olmadan olmaz. Doğasına aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Lordum 1k gold please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Artariel said: RaidenXelRu said: var olmazmi, architect vendorda satilan house placement tool ile yerlestiriliyor.. deedleri tamamen kaldirdim kulfet olmasin diye prehiti sorduydum ama cevab gelmedi :( pre-hit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bu arada islak hayal vs denmiste, farkli bir server iste. bahsettigin sekilde var olan server mevcut zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar