Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Black_Hand said: online sayısı ne zaman baksam 51 gözüküyor sitede, doğru değil galiba o? o da marketing :p
hattok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 BioHazarD said: hattok said: Frenzied ostard spawn'ı buldum ama etrafındaki yaratıklara saldırdığı için öldü :( LA FELİX GEL TEYMLEYEK SUNU GEL ACİL GEL biliyorum onu da orasi sikintili, 4 gundur ayni sey oluyor. yapcak bisey yok. aggrosu da alinmiyo o yaratiklarin frenzied dalarken. peace atsan falan bile olmuyo :D Knk gel ben temizlerim etrafını. RAADS ZOSTUMU ISTIYOM!
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 hattok said: BioHazarD said: hattok said: Frenzied ostard spawn'ı buldum ama etrafındaki yaratıklara saldırdığı için öldü :( LA FELİX GEL TEYMLEYEK SUNU GEL ACİL GEL biliyorum onu da orasi sikintili, 4 gundur ayni sey oluyor. yapcak bisey yok. aggrosu da alinmiyo o yaratiklarin frenzied dalarken. peace atsan falan bile olmuyo :D Knk gel ben temizlerim etrafını. RAADS ZOSTUMU ISTIYOM! discorddan yaz, vitaefinis nick :D
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Server icin noob guide hazirlamak isteyen olurmu ? oyun ici hediye black dye tub vericegim :))
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 biliyor muyuz ki hazirlayacagiz.. ben bilmem kac gunden sonra bu gun tekrar kesfedebildim birseyler pisirebilmeyi..eskiden direkt ete tiklayip atese tiklayinca pisiriyordu..
hattok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 noob guide nası bi guide bu bir sürü guide hazırlanır.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 veriyorum cok ciddiyim :)
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 bu arada dunden beri skill artisi alamiyorum ..arada balik tuttum envayi cesit terzilik isleri yaptim..en az 100 ustunde cesitli cap ve ebatta yaratik oldurdum..
Marty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 skillcap olmussundur. istemedigin skilleri dususe al
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 aldim zaten oledir diye de dusen eden yok..
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Guilde (Legion's Disciples - LD) recruit alıyorum. Çoğunlukla casual ve pve takılacak olanlar bana mesaj atabilir, buradan veya discord üzerinden. Barracoon keseriz, dancın dolaşırız, hayvan tame'leriz, crafta kasarız vs.
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 brit moongate in oraya dikmissin dasi da..
csubasi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Pve ne kadar zorluyor-eglenceli . Yapay zeka ne seviyede? Creator , edit monster-new monster eklemis mi oyuna ? Yabancı sitelerden edinecegim uo sistemleri hakkındaki bilgilerden hangileri serverda mevcut. Ayrintili ogrenmek istiyorum. Daha once yazdım ama tecrube edecek kadar vakit ayırmis arkadaşim yok sanırım , cevap gelmedi . Creator arkadas zaten cok yoğundur . Coldwind said:
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 casual oynuyoruz biz..2 balik tut..3 iskelet kes..ole..
hattok Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 csubasi said: Pve ne kadar zorluyor-eglenceli . Yapay zeka ne seviyede? Creator , edit monster-new monster eklemis mi oyuna ? Yabancı sitelerden edinecegim uo sistemleri hakkındaki bilgilerden hangileri serverda mevcut. Ayrintili ogrenmek istiyorum. Daha once yazdım ama tecrube edecek kadar vakit ayırmis arkadaşim yok sanırım , cevap gelmedi . Creator arkadas zaten cok yoğundur . Coldwind said: 1 : PVE baya zorluyor. Grupla oynamak şart özellikle peacemaking provo discordance gibi skiller lazım. 2 : Yapay zeka gayet iyi hiçbir yere takılmıyor, summonları dispel ediyor tp oluyor heal yapıyor 3 : yeni tipte yaratık yok yeni tipte bişey yok ultimada ne varsa o 4 : Evet yabancı sitelerden elde edeceğin her şey burda da geçerli. Ruin +3 değil +1 dir 1 3 5 7 9 diye gitmekte 3 6 9 12 15 değil örnek vercek olursak.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 noob guide :) http://forum.ultimaonline.international/thread-27.html
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 oha adma ne güzel hazırlamış bas adama Black Dye'ı bi de LORD yap haha
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 teşekkürler noob guide için. Güzel olmuş anlatım.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 :D ne demek. baska bisey varsa ekle falan diye dusundugunuz, yazarim onlari da.
csubasi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Ekranım takılıyor sık sık Nedenini bulamiyorum.Razor u ilk kez kullaniyorum bir suru ayar secenegi var . cozunurluluk seceneklerini deniyorum iyi sonuc alamadim hala arada siyahlıklar geliyor koselere Tecrubeli arkadsim oneride bulunabilir mi ?
Öne çıkan mesajlar