Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Black_Hand said: online sayısı ne zaman baksam 51 gözüküyor sitede, doğru değil galiba o? o da marketing :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ostardla cildirmacalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 BioHazarD said: hattok said: Frenzied ostard spawn'ı buldum ama etrafındaki yaratıklara saldırdığı için öldü :( LA FELİX GEL TEYMLEYEK SUNU GEL ACİL GEL biliyorum onu da orasi sikintili, 4 gundur ayni sey oluyor. yapcak bisey yok. aggrosu da alinmiyo o yaratiklarin frenzied dalarken. peace atsan falan bile olmuyo :D Knk gel ben temizlerim etrafını. RAADS ZOSTUMU ISTIYOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 online tamer varsa pm please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 hattok said: BioHazarD said: hattok said: Frenzied ostard spawn'ı buldum ama etrafındaki yaratıklara saldırdığı için öldü :( LA FELİX GEL TEYMLEYEK SUNU GEL ACİL GEL biliyorum onu da orasi sikintili, 4 gundur ayni sey oluyor. yapcak bisey yok. aggrosu da alinmiyo o yaratiklarin frenzied dalarken. peace atsan falan bile olmuyo :D Knk gel ben temizlerim etrafını. RAADS ZOSTUMU ISTIYOM! discorddan yaz, vitaefinis nick :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Server icin noob guide hazirlamak isteyen olurmu ? oyun ici hediye black dye tub vericegim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 biliyor muyuz ki hazirlayacagiz.. ben bilmem kac gunden sonra bu gun tekrar kesfedebildim birseyler pisirebilmeyi..eskiden direkt ete tiklayip atese tiklayinca pisiriyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 noob guide nası bi guide bu bir sürü guide hazırlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 black dye veriyorsan yapayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 veriyorum cok ciddiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 bu arada dunden beri skill artisi alamiyorum ..arada balik tuttum envayi cesit terzilik isleri yaptim..en az 100 ustunde cesitli cap ve ebatta yaratik oldurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 skillcap olmussundur. istemedigin skilleri dususe al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 aldim zaten oledir diye de dusen eden yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Guilde (Legion's Disciples - LD) recruit alıyorum. Çoğunlukla casual ve pve takılacak olanlar bana mesaj atabilir, buradan veya discord üzerinden. Barracoon keseriz, dancın dolaşırız, hayvan tame'leriz, crafta kasarız vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 brit moongate in oraya dikmissin dasi da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Pve ne kadar zorluyor-eglenceli . Yapay zeka ne seviyede? Creator , edit monster-new monster eklemis mi oyuna ? Yabancı sitelerden edinecegim uo sistemleri hakkındaki bilgilerden hangileri serverda mevcut. Ayrintili ogrenmek istiyorum. Daha once yazdım ama tecrube edecek kadar vakit ayırmis arkadaşim yok sanırım , cevap gelmedi . Creator arkadas zaten cok yoğundur . Coldwind said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 casual oynuyoruz biz..2 balik tut..3 iskelet kes..ole.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 csubasi said: Pve ne kadar zorluyor-eglenceli . Yapay zeka ne seviyede? Creator , edit monster-new monster eklemis mi oyuna ? Yabancı sitelerden edinecegim uo sistemleri hakkındaki bilgilerden hangileri serverda mevcut. Ayrintili ogrenmek istiyorum. Daha once yazdım ama tecrube edecek kadar vakit ayırmis arkadaşim yok sanırım , cevap gelmedi . Creator arkadas zaten cok yoğundur . Coldwind said: 1 : PVE baya zorluyor. Grupla oynamak şart özellikle peacemaking provo discordance gibi skiller lazım. 2 : Yapay zeka gayet iyi hiçbir yere takılmıyor, summonları dispel ediyor tp oluyor heal yapıyor 3 : yeni tipte yaratık yok yeni tipte bişey yok ultimada ne varsa o 4 : Evet yabancı sitelerden elde edeceğin her şey burda da geçerli. Ruin +3 değil +1 dir 1 3 5 7 9 diye gitmekte 3 6 9 12 15 değil örnek vercek olursak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 noob guide :) http://forum.ultimaonline.international/thread-27.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 oha adma ne güzel hazırlamış bas adama Black Dye'ı bi de LORD yap haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 teşekkürler noob guide için. Güzel olmuş anlatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 :D ne demek. baska bisey varsa ekle falan diye dusundugunuz, yazarim onlari da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 oha adam uo guide hazirlamis direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Ekranım takılıyor sık sık Nedenini bulamiyorum.Razor u ilk kez kullaniyorum bir suru ayar secenegi var . cozunurluluk seceneklerini deniyorum iyi sonuc alamadim hala arada siyahlıklar geliyor koselere Tecrubeli arkadsim oneride bulunabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar