imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 oyundaki tek çorumluyu bulmuş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 @Jeeztro sen nerelisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 virgülü mü doğru koyamadım. ben her türk gibi sordum yani. klasik nerelesin bilader diye girişiyoruz malum cümleye. gerçi sen alamancıydın galiba bilmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 dusmesin abi hiz falan neden dusuyor, madem 100 yapmaadn oyanyamioz hemen ossun varyorla pve oluomu simdi yani okculuk nasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 oluyo, okculuk da cok guzel pvmde catir catir dragon kesiliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Coldwind said: champa kaç kişi gerekiyordu en az? bu arada barracoon falan melee ile zor iş, dokununca fare oluyordu yanılmıyorsam. herkes ranged olacak da falan filan. Merhaba :) Champlarin zorluklari birbirlerine gore cok farklilik gostermekte, mesela Barracoon'u 5 mage ustesinden gelebilecegi gibi, min 10 kisi gereken Champlar var. Su anda totalde 8 champ spawn, birde super boss var. ( The Harrower) Ben ilerde custom sistem yazmayi dusunuyorum, hep aklimdaydi denizin ortasinda bir champ spawn, full gemilerle gidilicek vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 bu arada balrog mu neyse ismi, daemon gibi gorunen gri mobun loot table les. 3 kisi 10dkda falan anca kestik, duz broadsword ve 1200gp cikti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Kactane kestiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 2 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Oyunun ilk GM Beggar i Osman is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Vay sphere konsepti ama championlu. Guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 skill bonuslari ivir zivir nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Skill bonuslari hakkinda bi sayfa hazirliyorum bu hafta, Hersey aktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 bs nası kascaz la :D ben suanda 50.1 imde xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 kaç saat online olduğumuzu görebileceğimiz bir ekran var mı? thief guilde hala giremiyorum 48saat online olmuş olması lazım karakterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 2 tane YAPRAK var ya karakterinin paperdolunun sol alt tarafında ordan görbiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Serverin ilk Champ denemesi geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 barak obama hani çalışmıyordu xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 50 online oyuncuyu geçmişsiniz bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 hattok said: bs nası kascaz la :D ben suanda 50.1 imde xd katana ve kryss baya baya getiriyor 90lara kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 lp thief guildmasterdan 29.9 teachleyebildim ve player/dungeon hiç bi kutuyu açamıyorum kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 -Tinkering> Spyglass vendora satılmıyor. Shipwrightların alabilmesi lazım diye okudum. -Giant Beetle lazım :p -Status penceresinde dmg ve resistler doğru görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 status penceresindeki o alanlar AOS ve ustu eralar icin. su an serverda o desteklenmiyor. Cok fazla istek oldugundan dolayi beetle eklemis bulunmaktayim, 4 adet beetle spawni. yeri cok klasik :) soylemeyim direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 shadow iron, gold ve verite setler hazır beyler en üst fiyatı verene satıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar