logtrig Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 arkadaşlar yaklaşık 3 ay kadar bulunduğum ülkeden schengene başvuramıyorum. sorum şu, pasaportu ve tüm gerekli belgeleri tr ye postalasam dhl ile, arkadaşım benim yerime vize muamelecisine verse sizce sıkıntı çıkar mı? muameleci ile konuşmuştum adam giriş çıkış damgalarına bakabilirler ve bu adam tr den çıkmış ama giriş yapmamış nasıl başvuruyor o zaman diyebilirler diye mantıklı bir şey söyledi ama pasaport dolu dolu bir ton giriş çıkış var sizce vize sayfaları yerine bu damgalara da dikkat eder mi bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Sen nasıl bir ülkedesin ki hiçbir EU ülkesi konsolosluğu yok ? Vizeyi sen olmadan alabiliyorsan eğer ( aracıya vekalet falan noterden gerekmiyorsa yani ) dediğin gibi yap işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 abi olay konsolosluk olmaması değil. irlanda'dayım, başvuramama sebebim başka. seyahat tarihi bitiminden 3 ay sonra irlanda vizesinin bitiyo olması gerekiyormuş başvurmam için. ben şubatta gitmek istiyorum ama mart sonu vizem bitiyor. bu yüzden başvuramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 pasaportsuz irlanda da napçaksın ki, kimliğini mi göstercen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 abi pasaportun yüzüne baktığım yok ki, burada bi başvuru yapmıyorum pasaportu kimseye göstermeme gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 off topic bi defa bi sinava pasaportla girdim salon gorevlisi gerzo bu ne ben seni bunla sinava alamam kb fln dedi ne diyon la sen degisik dedim al bak burda ne yazıyor giris kartinda bastim yaygarayı milleti de husursuz ettigimi fln gorunce tmm neyse bu seferlik kabul edelim fln diye geveliyordu hala denyo offtopic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 aksi sinav klavuzunda yazmadikca oy kullanabildigin butun belgelerle sinava girebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 2014 eylulden itibaren parmak izi almalari gerekiyormus basvuranlardan... yalan oldum yani her durumda tr de olmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Zaten vize işlemlerini senin yapman gerekiyor. Parmak izi almasalar bile olmazdı o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 yok muameleci hallediyor benim yerime, gecen sene italya vizesini oyle almistim, biraz komisyon oduyorum adama, benim yerime her seyi yapiyor, pasaportu da ayagima kadar getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 aynen o parmak izi işi yeni çıktı ama ondan sonra bi daha gerekmicek gene muameleciden devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 pascalnouman said: off topic bi defa bi sinava pasaportla girdim salon gorevlisi gerzo bu ne ben seni bunla sinava alamam kb fln dedi ne diyon la sen degisik dedim al bak burda ne yazıyor giris kartinda bastim yaygarayı milleti de husursuz ettigimi fln gorunce tmm neyse bu seferlik kabul edelim fln diye geveliyordu hala denyo offtopic :) Ontopic Abi düşündüğün şeyi kargoyla vize almayı falan yapamazsın. Hem bazen parmak izi falan istiyolar yada görüşmeye çağırıyolar, hemde emin ol her girişi çıkışı kontrol ediyolar aptal hayvanlar. Bi anda sinirlendim çünkü italya bana vize vermiyo artık. Çünkü son aldığım vizeyle önce italyaya girmemişim. Lan diyorum arabayla gittim italyaya nası gidiyim arabayla italyaya başka? Zaten yunan girişinde araba işareti var bak diyorum bana ne bana ne diyo adam sadece. Bence prosüdür neyse onu yap yoksa iyice zorlaşır bi daha vize alman o ülkeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 deadwoll said: Zaten vize işlemlerini senin yapman gerekiyor. Parmak izi almasalar bile olmazdı o iş. Bir kere parmak izi verdikten sonra gerekmiyor senin yapman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 kayserili said: pascalnouman said: off topic bi defa bi sinava pasaportla girdim salon gorevlisi gerzo bu ne ben seni bunla sinava alamam kb fln dedi ne diyon la sen degisik dedim al bak burda ne yazıyor giris kartinda bastim yaygarayı milleti de husursuz ettigimi fln gorunce tmm neyse bu seferlik kabul edelim fln diye geveliyordu hala denyo offtopic :) Ontopic Abi düşündüğün şeyi kargoyla vize almayı falan yapamazsın. Hem bazen parmak izi falan istiyolar yada görüşmeye çağırıyolar, hemde emin ol her girişi çıkışı kontrol ediyolar aptal hayvanlar. Bi anda sinirlendim çünkü italya bana vize vermiyo artık. Çünkü son aldığım vizeyle önce italyaya girmemişim. Lan diyorum arabayla gittim italyaya nası gidiyim arabayla italyaya başka? Zaten yunan girişinde araba işareti var bak diyorum bana ne bana ne diyo adam sadece. Bence prosüdür neyse onu yap yoksa iyice zorlaşır bi daha vize alman o ülkeden. abi 40 defa schengene basvurdum bir kere bile gorusmeye cagirilmadim ya. neyse zaten yalan oldu kargo isi, tr ye geleyim diyorum, parmak izi verip basvuru yaparim 3-4 gune fransadan aliriz dedi vizeci adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 offtopic ama irlanda ve uk shengen disi degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 schengen disi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar