Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

schengen sorusu

logtrig

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar yaklaşık 3 ay kadar bulunduğum ülkeden schengene başvuramıyorum. sorum şu, pasaportu ve tüm gerekli belgeleri tr ye postalasam dhl ile, arkadaşım benim yerime vize muamelecisine verse sizce sıkıntı çıkar mı?
muameleci ile konuşmuştum adam giriş çıkış damgalarına bakabilirler ve bu adam tr den çıkmış ama giriş yapmamış nasıl başvuruyor o zaman diyebilirler diye mantıklı bir şey söyledi ama pasaport dolu dolu bir ton giriş çıkış var sizce vize sayfaları yerine bu damgalara da dikkat eder mi bu adamlar?
Sosyal ağlarda paylaş

abi olay konsolosluk olmaması değil. irlanda'dayım, başvuramama sebebim başka. seyahat tarihi bitiminden 3 ay sonra irlanda vizesinin bitiyo olması gerekiyormuş başvurmam için. ben şubatta gitmek istiyorum ama mart sonu vizem bitiyor. bu yüzden başvuramıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

off topic

bi defa bi sinava pasaportla girdim salon gorevlisi gerzo bu ne ben seni bunla sinava alamam kb fln dedi ne diyon la sen degisik dedim al bak burda ne yazıyor giris kartinda bastim yaygarayı milleti de husursuz ettigimi fln gorunce tmm neyse bu seferlik kabul edelim fln diye geveliyordu hala denyo

offtopic
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

off topic

bi defa bi sinava pasaportla girdim salon gorevlisi gerzo bu ne ben seni bunla sinava alamam kb fln dedi ne diyon la sen degisik dedim al bak burda ne yazıyor giris kartinda bastim yaygarayı milleti de husursuz ettigimi fln gorunce tmm neyse bu seferlik kabul edelim fln diye geveliyordu hala denyo

offtopic

:)

Ontopic
Abi düşündüğün şeyi kargoyla vize almayı falan yapamazsın.
Hem bazen parmak izi falan istiyolar yada görüşmeye çağırıyolar, hemde emin ol her girişi çıkışı kontrol ediyolar aptal hayvanlar.
Bi anda sinirlendim çünkü italya bana vize vermiyo artık. Çünkü son aldığım vizeyle önce italyaya girmemişim. Lan diyorum arabayla gittim italyaya nası gidiyim arabayla italyaya başka?
Zaten yunan girişinde araba işareti var bak diyorum bana ne bana ne diyo adam sadece. Bence prosüdür neyse onu yap yoksa iyice zorlaşır bi daha vize alman o ülkeden.
Sosyal ağlarda paylaş

kayserili said:

pascalnouman said:

off topic

offtopic

:)

Ontopic
Abi düşündüğün şeyi kargoyla vize almayı falan yapamazsın.
Hem bazen parmak izi falan istiyolar yada görüşmeye çağırıyolar, hemde emin ol her girişi çıkışı kontrol ediyolar aptal hayvanlar.
Bi anda sinirlendim çünkü italya bana vize vermiyo artık. Çünkü son aldığım vizeyle önce italyaya girmemişim. Lan diyorum arabayla gittim italyaya nası gidiyim arabayla italyaya başka?
Zaten yunan girişinde araba işareti var bak diyorum bana ne bana ne diyo adam sadece. Bence prosüdür neyse onu yap yoksa iyice zorlaşır bi daha vize alman o ülkeden.

abi 40 defa schengene basvurdum bir kere bile gorusmeye cagirilmadim ya.
neyse zaten yalan oldu kargo isi, tr ye geleyim diyorum, parmak izi verip basvuru yaparim 3-4 gune fransadan aliriz dedi vizeci adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...