Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzerinde calistigim bir UO serveri

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

uo' cu adam pre-cast, instant-hit, insurance' ı fln savunurken utanmalı bence. 7 saniye büyü cast et 20 vursun cok ilginc kafalar.

sıfeyrın köprü altı communitysini hic bir seye degismem abi. sabah roketsanda füze yazılımı kasıp, aksam öldüğünde itemleri geri almak için sunucuya ddos atan ev arkadasi gordu bu gozler.

bence pre-cast, insta hit'i kaldırıp ipy clone ac direk. pazarlama içinde elimde hepsi 2015 yılında aktif olmuş 3000 türk uo oyuncusunun mailı var, şu patinin %90' ına gider mail. okutacak adam arıyodum bende özelden gel sdf
Sosyal ağlarda paylaş

spherede okçu var mıydı lan? anca yıllar sonra (lol) pve de drake dragon kessin bari dendi? ne kod yazanlar helak oldu okçuyu pvp de viable yapıcam diye. saçı başı ağardı elan realms'da yapan adamın. o bile yapamadı tam stabil halini. şiperde olmuyor çünkü.

pure warrior varmıydı? vardı diyen yemesin beni. taba bas koş kanser oluyordunuz. o kadar plate valorite verite giyiliyordu anasını satayım bi işe yarayordu sanki.

resisting spells çalışıyor muydu? hayır. herkes kafasına göre bi şeyler yazdı işte, yarım yamalak çalıştı çalışmadı. ama asla adam gii çalışmadı. tüm spellere karşı çalışmadı falan

şiper serverlarda bonuslar çalışmıyordu. anatomu, eva, ins bonusları. çalışmıyordu abi. çalışıyordu nebulada falan demeyin kalbinizi kırarım. lumberjack bonusu zaten hiç çalışmadı.

wrestling çalışıyor muydu?

lan adam 98 yılında musicianship diye skill koymuş, peace making falan. bunlar acaba neden çalışmıyor dediniz mi? ne işe yarıyor diye. demediniz.

yıllarca onlarca yüzlerce server açıldı götümüzü yırttık lan şu bandaj failini ayarlayın. bi clumsy ile fail olmasın, bi in por a fail olmasın. belli bi şansı olsun veya çok küçük hasarlar kolaylıkla fail ettiremesin diye. yada dedik freez koyamyın bandaja. yada dedik dexle bandaj hızı scale olsun. yok. yapmadılar. çünkü yapamadılar. bornx vaktinde yapmamış çünkü. o yüzden kaldı oyle asdfghh

2h silahların nerdeyse hepsi 2 kare vurur arkadaşlar. bu çoğu şiper serverda hala yok. girin bakın.

olm bs oynarken nasıl dayandınız? oyunda warrior yok olm warrior. plate giyen olmuyorduki. herkes aynı. warlock. hadi bi kaç tane pure mage arada. silah craft edilmiyordu. etse ne yapıcan abi. git al vendordan. bi tek silver craft etmeyi eklediler işte. onu da sağolsun bronx yazmıştır kesin.

daha şiperin injection, speed olaylarına girmiyorum bile. bilgisayarın çalışma hızını arttırınca hızlı koşulan mmo ne lan?

niye ringmail giyilmiyor? niye chainmail giyilmiyor? niye??? çünkü şiper oynuyoruz. plate veya leather yeter bize. gerisi gereksiz.

magical zırhlar niye işe yaramıyordu asdfg yarıyor muydu? niye giymiyorduk abi? gelin anlatın bi.

oyunda tek ve geçerli silah sayısı 2-3 tane olur mu lan? hiç mi düşünmediniz abi bu oyunda neden viking sword var. bu mal adamlar bunu neden oyunu yaparken koymuş diye de mi sormadınız. illa katana, kryss, waraxe gibi 3-4 tane silahla oynanması normal mi?

tailor ne iş yapar abi? şiperde tailor napar biri açıklasın. cevap bi bok yapmaz. adamlarda bi bok yapsınlar bari diye bilmemne scale diye zırh, türlü türlü mage robe falan uydurdu tailor işe yarasın diye.

o kadar oyun oynamış adamlarsınız bana hala şiperin hp = str sığlığını savunmayın. adamlar yıllar evvel hp = (str/2)+50 gibi çok daha pratik ve farklı stat kombinasyonlarına imkan veren çözümü koydu.

context menu başlı başına devrim zaten. hiç uzatmayacağım bu konuyu.

uo'yu ilk oynarken en çok animasyonlara sinir olmuştum. tıpı tıpı tıpı her yere koşuyorsun akıcı ve hızlı. ama bi atak veriyorsun allahım o kol kalkana kadar inene kadar ağır çekimde izliyorsun. NİYE AMK? niye öyle bi şey yapmışlar. adamlar da aha aynen bunu dedi. abi 2 saniye atak varsa köylü gibi 2 saniye boyunca animasyonu oynatmasın. 1,8 saniye dursun son 0,2 saniyede animasyonu yapsın dediler. şu olay bile run uo da animasyonları o kadar akıcı hale getirdiki.

bi sabaha kadar yazarım ya.

tamam şiper ilk göz ağrımız. yıllarımız geçti. çok oynadık, çok anısı var ama ne pvp, ne pve hiç bir konuda şiper runuo dan bırak üstün olmayı yakın bile değil. o kadar net bu.
Sosyal ağlarda paylaş

oğlum az okuyun adam sphere'ı saçma sapan dangalaklıklarından kurtarıcak; ama sistem olarak sphere zamanındaki sistemi (pre-cast, pre-swing olaylarının olmaması gibi) koruyacak. Bundan benim anladığım bonusları vs açacak demek yani.

Siz nasıl sphere'ı direkt bire bir çalıştırcak şeklinde anlıyorsunuz gerçekten enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

abi arada sphere olaydı,sphere iyiydi, sphere pvpsi şöyle iyiydi diyenlere yazdım ben onu ya.

benim yazdıkarımı okusanız zaten runuo ve aos fanboyu olduğumu görürsünüz.

adam yazmış cevabını;

Luriel said:

Farketmez üzerinde düşünülmüş ve bu uygun görülmüş bir sistemin bazı kısımlarını değiştirmek bence dengeyi bozar. Umarım bozmaz ama server güzel olur. Zaten ben oynamam Warrior classın weapon skilleri olmadan.

sen sadece spherein o kısıtlı ve sığ mekaniğini daha stabil çalıştıracak bi emulator e taşıyorsun ama zor o iş ben diyim.

resist spell adam gibi çalışırsa ağlar millet çünkü çalışmadığı veya yarım yamalak çalıştığı haline alışmış. spell bonusları adam gibi çalışırsa ağlar millet. daha zor yani bunları ayarlaman. şu an sphere serverlardaki en stabil script pakedi nebulanın ilk yıllarından beri eklene eklene geldi bugüne ve o bile gayet dandik.

aos olmasın, runuo olsun diyorsan ipy gibi pre-aos yapacaksın işte.
Sosyal ağlarda paylaş

imam is yerindeyim yazamiyorum eve gidince cevap vericem ama kisaca;

söylediğin eksikliklerin cogu iyi sunucularda düzeltildi (calismayan yetenekler bonuslar vs). bunun ustune daha birsey koymaya gerek yok. Hayir tailora bod fln geldide ne oldu. Tailor, tailor mu oldu? Millet 10 tane multi acip çinliye bağlıyor.

uo sığ bir oyundur zaten abi. 97 oyunu surda anlasalim, ustune tas koymaya gerek yok. yok sampiyonmus, bodmus, hit chance, luck abidik gubidik parametlerle oyunun irzina gectiler. insurance nedir yani? biri bana aciklasin. su oyunda newbie olmasi gereken tek sey donumuz. oda götümüz gözükmesin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

spherede okçu var mıydı lan? anca yıllar sonra (lol) pve de drake dragon kessin bari dendi? ne kod yazanlar helak oldu okçuyu pvp de viable yapıcam diye. saçı başı ağardı elan realms'da yapan adamın. o bile yapamadı tam stabil halini. şiperde olmuyor çünkü.

Vardı tabi, GZ içinden ileride arkadaşlar savaşırken mage fızlatma memuru olarak görev yaptım ben brit mezarda minoc köprüde yıllarca. Hobi olarak da define avcısıydım o karakterde. Haa define çıkartmak için mining kazmak kadar saçma bişey yok o konuda benim de bir iki lafım var - neden mining abi? kazıyorsun ya? YUHH.

imamizer said:

pure warrior varmıydı? vardı diyen yemesin beni. taba bas koş kanser oluyordunuz. o kadar plate valorite verite giyiliyordu anasını satayım bi işe yarayordu sanki.

Banka önü sohpetinde giyiyorduk işte damat gibi, ne var?

imamizer said:

resisting spells çalışıyor muydu? hayır. herkes kafasına göre bi şeyler yazdı işte, yarım yamalak çalıştı çalışmadı. ama asla adam gii çalışmadı. tüm spellere karşı çalışmadı falan

şiper serverlarda bonuslar çalışmıyordu. anatomu, eva, ins bonusları. çalışmıyordu abi. çalışıyordu nebulada falan demeyin kalbinizi kırarım. lumberjack bonusu zaten hiç çalışmadı.

wrestling çalışıyor muydu?

Spirit speak, Evaluating intell, taste ident, item ident gibi skillere bir çok server g.tlerinden element uydurmuştu ama onu napçan? OSI'den daha renkli sphere serverlar vardı asasdfadafs

imamizer said:
lan adam 98 yılında musicianship diye skill koymuş, peace making falan. bunlar acaba neden çalışmıyor dediniz mi? ne işe yarıyor diye. demediniz.

Discordance, provocation falan HİÇ olamadı kimse de yokluğunu hissetmedi. Ben hep merak etmişimdir arkada bard varken savaşmak nasıl olur diye.

Ben GM Beggar görmüştüm ama Wild Area'da NPC'lerden coin dilenerek dolanıyordu. Aslında hırsızdı çantalardan item araklıyordu.

imamizer said:

tailor ne iş yapar abi? şiperde tailor napar biri açıklasın. cevap bi bok yapmaz. adamlarda bi bok yapsınlar bari diye bilmemne scale diye zırh, türlü türlü mage robe falan uydurdu tailor işe yarasın diye.

O mage robe kafelerde yazıldığı gibi okunurdu ama bak o da önemli. Meyc roğb dersen anlamazdı kimse MAGE ROBE demek lazımgelirdi. Bir de siyahı çok para ederdi bu cüppelerin. Nedenini bilemem.

imamizer said:

bi sabaha kadar yazarım ya.

Yaz be aaabi çok keyifliydi okuması

imamizer said:
tamam şiper ilk göz ağrımız. yıllarımız geçti. çok oynadık, çok anısı var ama ne pvp, ne pve hiç bir konuda şiper runuo dan bırak üstün olmayı yakın bile değil. o kadar net bu.

Bu serverda oynayacak mısın mesela şimdi? Ekipte haritacı lazımsa ben de geleyim. Her türlü harita okunur deşifre edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...