Finrod Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 moğolların insan eti yediklerini ilk defa senden duydum :) bunu ispatlayan bir kaynağın varsa ve paylaşırsan sevinirim cok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 aslında harita üzerinde bakıldıında yerleştikleri yerler türklerinde anayurtu ve yerleştii yerler türk kültürünü barındıryor olabilirler ama kesin bi bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 James Chambers'ın moğollarla ilgili araştırmalarını okursanız Turko-Mongol kabilelerinden bahsettiğini görürsünüz. Bugün ayrı ırklar olduğunu söylesek de Altınordu öncesi Turko-Mongol kabilelerinde Türkler ve Moğollar ırk ayrımı olmadan bir arada yaşarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 BÖÖÖÖ ben geçenlerde bi'şe okumuştum. cengiz öldüğünde ordusunda her bir moğola karşı 8 türk varmış. yani bir üstümdeki arkadaşın mesajı doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Moğollar Türk tabi canım, Murat Ses, Cahit Berkay Türk ismi zaten şarkıları da hep Türkçe. Edit: Çok mu kötü oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Tövbeeee... Neyse yine çok kötü değildi, ellemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Queen said: Moğollar Türk tabi canım, Murat Ses, Cahit Berkay Türk ismi zaten şarkıları da hep Türkçe. Edit: Çok mu kötü oldu? and i said...: "aboouuuu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Kesinlikle hayır. Moğollar sarı ırktır. Ve bir insanın moğol olup olmadığını anlamak istiyorsanız; bütün Moğolların kıçında mor bir leke vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 mogollar mogoldur abi, bu nasil bi soru. turk olsalar zaten mogollar olmazlardi, turkler olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Moğollar , Türk değildir ama Türklerin akrabası sayılır diye bi yazı okuduğumu anımsıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 japonlar ve korelilerde akrabamiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 evet benim uzaylı amcaoğlum da war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hepimiz maymuyndan geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 EVRIM YOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hocam islamiyet öncesi Türkler göçebeydiler ya,gittikleri yerlerde savaş ganimeti olarak olur,handa orda burda çayırlarda sevgiyle olur,karambole olur bilemem ama birsürü Türk olmayan hatunlarla sevişmişlikleri vardır..o yüzden akrabalık çoğu gezindiimiz yerlerdeki ırklarla vardır sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 manowerkin said: hocam islamiyet öncesi Türkler göçebeydiler ya,gittikleri yerlerde savaş ganimeti olarak olur,handa orda burda çayırlarda sevgiyle olur,karambole olur bilemem ama birsürü Türk olmayan hatunlarla sevişmişlikleri vardır..o yüzden akrabalık çoğu gezindiimiz yerlerdeki ırklarla vardır sanıyorum. ahaha bu kültür halen devam ediyor rus karı var koşun! *kahvehane boşalır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 manowerkin said: hocam islamiyet öncesi Türkler göçebeydiler ya,gittikleri yerlerde savaş ganimeti olarak olur,handa orda burda çayırlarda sevgiyle olur,karambole olur bilemem ama birsürü Türk olmayan hatunlarla sevişmişlikleri vardır..o yüzden akrabalık çoğu gezindiimiz yerlerdeki ırklarla vardır sanıyorum. Dünya Türk olsun :P Oooof oof... Zor bizim işimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hatred Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 moğollar türk değildir, ama türkler moğol mudur demek daha mantıklı olurdu sanırım, çünkü biz anadolu taraflarına yerleştikten sonra kültürel etkileşimler sonucu fiziksel özelliklerimiz asimile olmuş diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Moğollar türkmüdür diyceğimize türkler moğollarmıdır diyebilirz evet. ^_^ Ama sanırım Türk tarihi daha eskiye dayanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Turk olmayan ırk varmıki ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar